skip to Main Content

GWA02 ledad 1/2-vågsantenn GSM, 3G, 4G

99,00kr Ex.moms

Enkel och smidig 1/2-vågsantenn med ledat fäste för GSM, 3G och 4G. Rundstrålande antenn med kompakt design med SMA-hane kontakt som kan vinklas. Skruvas direkt på produkten, 1 dBi antennvinst. En bra antenn som fungerar i de flesta tillämpningar, kvalitet till rätt pris!

GSM/3G/4G
Vinklingsbar
SMA-kontakt
Hög kvalitet, pressat pris

Artikelnr: S100019 Kategori:

Beskrivning

GWA02 har ett brett användningsområde tack vare att det täcker så många frekvensband, antennen används oftast i kombination med såväl 3G modem som 4G routers, de är bra antenner som är lätta att installera tack vare leden på antennen.

1/2-vågsantenn för de flesta frekvensband

GWA02 är en rundstrålande sprötantenn som och är en enkel antennlösning där enheten skall monteras inomhus. Antennen låser i tre lägen för att enkelt kunna rikta antennsprötet. Antennen klarar de flesta frekvensband för 3G, 4G och GSM. GWA02 är en 1/2-vågs dipolbladantenn där antennelementet är ingjutet i ett formsprutat plasthölje. GWA02 har en SMA-hane kontakt och erbjuder en antennvinst på 1 dBi.

Passar denna antenn ditt behov?

Vill du veta om denna antenn passar i din tillämpning? Fyll i dina förutsättningar som avstånd till basstationen och hur antennen skall monteras i vårt formulär så får du en antennrekommendation på bara ett par sekunder.

Välj rätt antenn

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation GWA02
Frekvensområde: 690-960/1710-2700MHz
Antennvinst: 1 dBi
Temperaturtålighet: -40° till +85°C
Kontakt: SMA hane
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster

Strålningsmönster runtomstrålande antenn

Måttskiss

Mått GWA02

Back To Top
×Close search
Sök