skip to Main Content

GFA01 MIMO-fordonsantenn Net1

1 495,00kr Ex.moms

Robust och slagtålig Net1 fordonsantenn med MIMO, en antenn för routrar och modem som fungerar bra på fordon och apparatskåpsmontage.

2 dBi MIMO-antenn
Robust
SMA-kontakter
Låg profil

Artikelnr: S100051 Kategori:

Beskrivning

GFA01 är en lågprofilsantennplattform avsedd för applikationer där en robust och stryktålig lågprofilsantenn eftersöks. Antennen har två antennelement och är perfekt för 4G routrar med MIMO. Antenn lämpar sig i till exempel IoT-/M2M-applikationer.

Kompakt fordonsantenn för Net1

GFA01 har en låg monteringsprofil och är utformad för UHF-bandet, den kan exempelvis med fördel användas på fordon som takmonterad antenn. Inrymd i en robust radom kan GFA01 täcka 450-470 MHz (ytterligare band finns som beställningsvara). GFA01 är konfigurerad och byggd för att prestera på hela Net1/LTE450-frekvensbandet.

GFA01 har fördelen att den har låg profil och MIMO vilket gör den till en bra antenn för Net1-routrar. Antennen har två 4G-antennelement och 2 dBi antennförstärkning.

Antennen är kompakt och diskret och drar inte blickarna till sig. Att montera en sån här antenn är enkelt, ett enda hål borras i fordonstaket eller apparatskåpet och antennen skruvas fast genom att dra åt kontramuttern på undersidan. Antennen är slagtålig. Vi rekommenderar att antennen monteras mot metall för bästa prestanda. Antennen har 1 meters lågförlustantennkablar till antennelementen.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation GFA01 Net1-puckantenn
Frekvensområde: 450-470 MHz
Antennvinst: 2 dBi
Temperaturtålighet: -30 till +80°C
Kontakt: SMA hane
Dimension: 270 x 210 x 49,5mm
Kabellängd: 1 meter
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Måttskiss

måttskiss antenn

Back To Top
×Close search
Sök