skip to Main Content

GOA05 Rundstrålande antenn för Net1

1 199,00kr Ex.moms

GOA05 är en rundstrålande antenn för Net1 routrar och modem. Antennen har en N-kontakt. Antennen är tålig och kan monteras på vägg med medföljande fäste, maströrsfäste finns som tillval.

Rundstrålande
Glasfiber
N-kontakt
Många monteringsmöjligheter

Slut i lager

Lagerstatus: Produkten har utgått Artikelnr: S100039 Kategori: Etikett:
GOA05 är en rundstrålande för Net1s frekvensband, en antenn som kan monteras på väggen med det medföljande fästet eller på antennmast med ett tillvalsfäste. Antennen är perfekt för allehanda installationer där man söker en enkel antenn för Net1-routrar. Antennen är tillverkad i tålig glasfiber med fäste i aluminium.

Rundstrålande antenn med material som tål påfrestningar

Induo GOA05 är avsedd för frekvensområdena 440-460 MHz och har en antennvinst på 3 dBi. Antennen är tillverkad för att motstå normala väderpåfrestningar, kyla som värme, regn som snö. Antennen är tillverkad av ett tåligt glasfibermaterial. Antennen har en N-kontakt i botten och kan med det medföljande fästet monteras på vägg eller liknande. Som tillval finns ett fäste som kan användas om antennen skall monteras på maströr, då avlägsnar man väggfästet och skruvar dit det nya fästet. Om antennen monteras på antennmast är det viktigt att beakta att antennen då måste monteras i antennmastens topp, annars hamnar den för nära antennmasten och dess rundstrålande egenskaper påverkas.

Kraftfull rundstrålande LTE450-antenn med vägg/fasadfäste eller fäste för maströr. N-hona kontakt, en bra rundstrålande instegsantenn för Net1.

Antennen är extra lämpad för applikationer där man vill ha en enkel Net1-antenn (till exempel routrar och modem). Denna antenn är en mycket bra instegsantenn och levereras med fäste i aluminium och med en N-hona-kontakt för anslutning av antennkabeln.

Vi rekommenderar att du använder två antennelement då detta krävs i Net1s och alla andra 4G-nät för att uppnå hög hastighet.

 • LFK SMA Hane/N Hane

  LFK SMA Hane/N Hane

  LFK low-loss kabel med SMA-Hane och N-hane kontakter, en perfekt antennkabel för anslutning av 4G router, 5G router eller radioutrustning till antenner med N-kontakt. En riktig kvalitetskabel som har...
  238,00kr945,00kr Ex.moms
 • GOA07 Rundstrålande LTE450 MIMO-antenn

  GOA07 Rundstrålande LTE450 MIMO-antenn

  Robust men prisvärd LTE450 antenn med MIMO-funktion. En rundstrålande antenn som är perfekt för LTE450 när du söker bra prestanda. Två SMA-hane kontakter och vägg/maströrsfäste. Kan även monteras som...
  1 472,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation GOA05 antenn
Frekvensområde: 440-460 MHz
Antennvinst: 3 dBi
Dimension: 300 x 20 mm utan fäste
Temperaturtålighet: -30° till +80°C
Kontakt: N hona
Material antennelement Glasfiber, UV tålig
Material fäste Aluminium och rostfritt
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök