skip to Main Content

GOA06 rundstrålande 4G-antenn

2 274,00kr Ex.moms

GOA06 är en rundstrålande antenn av extra hög kvalitet, en antenn som inte bara är robust, den täcker samtliga GSM, 3G och 4G-frekvenser (inklusive Net1s band). Antennen har ett mycket robust fäste för vägg- eller mastmontage i rostfritt stål, dock ingår inte fästklammer i leveransen.

För alla 4G band i Sverige
5 dBi rundstrålande antenn
N-kontakt

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: S100010 Kategorier: , Etikett:
Antennen GOA06 är en rundstrålande antenn av mycket hög kvalitet som täcker samtliga GSM, 3G och 4G-frekvenser, den passar lika bra till ett 3G modem som en 4G router för vilken operatör som helst, inklusive Net1. Antennen har ett robust fäste för väggmontage eller mastmontage.

Rundstrålande antenn med robust konstruktion

GOA06 är avsedd för frekvensområdena 450 samt 700-2700 MHz och har en antennvinst på 2-4 dBi beroende på frekvensband. Antennen är framtagen för applikationer som skall kunna klara även stora väderpåfrestningar. Antennen har en N-hona kontakt vilket ger möjligheten att fritt välja antennkabel. Antennen kan monteras direkt på maströr, då avlägsnar man fästet i antennens botten och monterar antennbasen direkt över maströret. Väggfästet som medföljer antenn kan användas för montering på fasad eller liknande.

Antennen GOA06 täcker samtliga 4G-band inklusive Net1. En robust, rundstrålande antenn för alla dina behov av uppkoppling via mobilnäten!

Antennen är extra lämpad för applikationer där man vill använda många olika frekvensband i en och samma produkt (till exempel hårdvara som kan växla mellan Net1 och övriga operatörer) eller där man vill minska lagerhållningen av olika antenntyper. Denna antenn är en mycket bra allroundantenn och har en övertygande robust konstruktion. Antennen levereras med fäste i rostfritt och har N-hona-kontakt för anslutning av antennkabeln.

Skall du använda antennen med 3G eller 4G rekommenderar vi att du använder två antennelement då detta krävs i alla 3G- och 4G-applikationer för att uppnå hög hastighet.

 • LFK SMA Hane/N Hane

  LFK SMA Hane/N Hane

  LFK low-loss kabel med SMA-Hane och N-hane kontakter, en perfekt antennkabel för anslutning av 3G router, 4G router eller GSM-modem till antenner med N-kontakt. En riktig kvalitetskabel som har...
  238,00kr945,00kr Ex.moms
 • Antennfäste Fasad Kort

  Antennfäste fasad kort

  Antennfäste i galvat utförande med en total längd om 19 cm för fasadmontering av antenner med ett antennelement. Diameter 35 mm. Bygger ut 28 cm från fasad.
  269,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation GOA06 antenn
Frekvensområde: 450/700-2700 MHz
Antennvinst: 2-3/3-4 dBi lägre frekvensband/högre frekvensband
Dimension: 360 x 70 mm utan fäste,
525 x 210 mm med fäste
Temperaturtålighet: -40° till +70°C
Kontakt: N hona
Material antennelement Glasfiber, UV tålig
Material fäste Rostfritt
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök