skip to Main Content

GOA07 Rundstrålande LTE450 MIMO-antenn

1 195,00kr Ex.moms

Robust men prisvärd LTE450 antenn med MIMO-funktion. En rundstrålande antenn som är perfekt för LTE450 när du söker bra prestanda. Två SMA-hane kontakter och vägg/maströrsfäste. Kan även monteras som puckantenn om fästet tas bort.

Rundstrålande
MIMO-funktion
SMA-kontakter
Mångsidig populär antenn

Artikelnr: S100022 Kategori:

Beskrivning

GOA07 är en rundstrålande MIMO-antenn med både robust konstruktion och hög kvalitet. Antennen är en MIMO-antenn (med två SMA-hane anslutningar) och passar perfekt för Net1 routrar.

LTE450-antenn för vägg/antennmast med MIMO

En antenn som täcker frekvensbandet runt 450 MHz (finns även i en version för övriga mobilnät). Antennen mäter 187 mm höjd och dess diameter är 106 mm. Inkoppling av antennkablarna sker via två 15 cm antennkablar med SMA-hane kontakter som finns i antennens botten.

GOA07 är en rundstrålande antenn för 4G och 3G med dubbla antennelement för att dra nytta av de högre hastigheter som erbjuds med två antenner. GOA07 är en robust sak i plast med fäste i metall.

GOA07 har en genomtänkt antennkonstruktion och antennen är mycket lämpad för utomhusinstallationer. Antennen är populär även i applikationer som på båtar och fordon. Den robusta antennen har antennkropp och fäste utformat i mycket robust plast och det medföljer även mastklämmor i rostfritt.

GOA07 monteras med fördel på antennmast eller på vägg och fasad, för den som önskar kan fästet avlägsnas och antennen kan då användas som puckantenn. Antennen fixeras till fästet med en mutter och tack vare att det finns en gummipackning mellan antenn och vinkelfäste kan antennen monteras permanent i ett hål med kontramutter på baksidan.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation GOA07-antenn
Frekvensområde GOA07: 450-470 MHz
Antennvinst GOA07: 2,9 dBi (antennelement 1)
0,2 dBi (antennelement 2)
Dimension: 187 x 106 mm utan fäste,
197 x 106 mm med fäste
Temperaturtålighet: -30° till +70°C
Kontakt: 2 x SMA hane
Kabellängd: 15 cm
Material antennelement: Plast
Material fäste: Vinkelfäste: lackerad aluminium
Antennklammer: rostfritt stål
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Måttskiss

Antennmått

Back To Top
×Close search
Sök