skip to Main Content

ComAnt D dipolantenn

En pålitlig dipolantenn, Completech Comant-D är framtagen för att stå emot vädrets makter och andra påfrestningar och utmaningar år efter år. ComAnt antennerna är vatten- och dammtäta och klassade enligt IP67.

5 dBi dipolantenn
IP67-klassad
N eller TNC-kontakt
Lätt och tålig

Nollställ
Lagerstatus: Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Dipolantenner används ofta på stationer som ska kommunicera med stationer inom en större sektor, till exempel som antenn på en basstation som skall kommunicera med understationer i en större sektor.
Tåliga
IP67
N & TNC
Radio/GSM/3G/4G
Garanti

Robusta dipolantenner

Antennernas konstruktion är unik då den ger väldigt lätta antenner som samtidigt är robusta. Alla aktiva delar sitter inslutna i celler, med PU-skum och glasfiber eller ABS-plast som omgivande hölje. Antennerna har en genomtänkt och mycket vädertålig konstruktion, de är framtagna för att motstå den belastning vårt nordiska klimat utsätter dem för med ömsom snö och is på ytan av antennelementen, ömsom stark värme.

Comant D dipolantennTroligen den mest robusta antenn vi säljer. En IP67-klassad antenn som vi jobbat med i 25 år, vi vet att antennen klarar det mesta, från användning i Sahara till installationer på Mount Everest

Olika antennkonstellationerAtt ComAnt antennerna är lätta gör att de motstår kraftiga vindar även när de är belagda med is och snö. Den låga vikten gör också att antennerna lätta att installera utan att använda sig av en skylift eller lyftkran. Vi har sett antenninstallationer som efter över 25 års drift fortfarande fungerar ypperligt.

Stackning

Dipolantennen består av ett element som sedan kan byggas på med element genom så kallad stackning, där flera antennelement monteras på samma vertikala axel. Detta ger en smidig antennkonstruktion som lätt kan byggas ut om behoven förändras.

Alla ComAnt-antenner är DC-mässigt kortslutna för att skydda mot indirekta åsknedslag. Denna konstruktion gör det också att åskskyddet klarar flera nedslag utan att behöva bytas, vilket innebär färre avbrott och lägre driftskostnader.

 • ComAnt Y Yagiantenn

  ComAnt Y yagiantenn

  En riktigt robust yagiantenn, Completech Comant-Y, en tvåelementsyagi med 6 dBi förstärkning, den minsta av yagiantennerna i ComAnt-serien. En antenn av erkänt hög kvalitet och med bevisat bra pålitlighet...
  Läs mer
 • ComSplit -antennsplitter

  ComSplit -antennsplitter

  Comsplit används för att stacka CompleTech dipolantenner och yagiantenner, genom stackning kan en befintlig antenn byggas ut med högre förstärkning, täckningsområden ändras mm. Med TNC eller N-kontakt.
  Läs mer
 • TNC Hane/TNC Hane LFKu

  TNC Hane/TNC Hane LFKu

  LFKu ultralågförlustantennkabel med TNC-Hane och TNC-hane kontaktdon med krympslangsskyddade kontaktskarvar. Vår antennkabel LFKu är en litet tjockare antennkabel med mycket låg dämpning, en perfekt kabel för anslutning av radiomodem/radioroutrar...
  595,00kr2 195,00kr Ex.moms
  Läs mer

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation ComAnt D
Impedans: 50 Ω
Polarisation: Vertikal/horisontell
Antennkontakt: TNC, N (ej lagervara)
Aktiva antennelement: Tillverkade i UV-resistent ABS, PU skumfyllning
Kapslingsklass: IP67
Temperaturområde: -40 till +80°C
För maströr: ø 35-60 mm
Montering: Monteringsplatta i strängpressad aluminium, rostfria monteringsklammor med självlåsande muttrar ingår
Åskskydd: DC kortsluten
Frekvensområden: Dipol: 135-475, 830-960 MHz
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster

strålningsmönster Completech ComAnt D dipolantenn

Datablad

Comant D runtomstrålande antenn 4 dB Engelsk broschyr
Comant B2 runtomstrålande antenn 6 dB Engelsk broschyr
Comant C2 runtomstrålande antenn 7 dB Engelsk broschyr
Comant E2 runtomstrålande antenn 5 dB Engelsk broschyr
Comant B4 runtomstrålande antenn 9 dB Engelsk broschyr
Comant C4 runtomstrålande antenn 10 dB Engelsk broschyr
Comant E4 runtomstrålande antenn 8 dB Engelsk broschyr

Back To Top
×Close search
Sök