skip to Main Content

Robust magnetfotsantenn för LTE450/radiomodem

895,00kr Ex.moms

Magnetfotsantenn för LTE450 (Net1) eller för radiomodem inom till exempel RTK (frekvens 447.800 MHz) med en mycket kraftig magnetfot. Antennerna är IP66 klassade och har ett bra skydd mot både vätska och damm. SMA-hane kontakt och 2,5 meter antennkabel. En kvalitetsantenn!

LTE450/radiomodem
IP66
Högsta kvalitet
Kraftig magnetfot

Beskrivning

MLPV från PCTEL är en antenn av mycket hög kvalitet. En sinnrik konstruktion gör att antennerna har en låg bygghöjd och diskret profil så de passar även i utsatta miljöer. Antennerna är hyfsat slagtåliga men samtidigt inte iögonfallande. IP66-klassningen innebär att antennen är både vatten- och dammtät. Antennernas design är mycket genomtänkt och kvaliteten är hög, antennerna kännetecknas av bra antennkaraktäristik.
En robust lösning som fungerar som magnetfotsantenn med mycket kraftig magnet. En antenn som fungerar med både Net1 och radiomodem.

Kraftfull magnetfot för tuffa tag

MPLV används ihop med Net1 routers eller radiomodem i tyngre miljöer som vägbyggen, skogsmaskiner och liknande. Antennen har 2,5 meters antennkabel av lågförlustutförande med en SMA-hane kontakt som passar direkt på routrar och modem. Antennen kan enkelt monteras på magnetiska underlag och den sitter kvar även om det blåser eller regnar.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation MLPV UHF
Frekvensområde: 430-480 MHz
Maxeffekt: 100 W
Polarisering: Vertikal
Impedans 50 Ω
VSWR: <2,0:1
Kapslingsklass: IP66
Temperaturområde: -40°C till +70°C
Antennkontakt: SMA hane
Färg: Svart/krom
Vikt: 140 g
Mått: 86 x 38 mm
Montering: Magnetfot inklusive 2,5 m kabel med SMA-antennkontakt
Antennvinst: 2,15 dBi
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Produktpresentation (video)

Strålningsmönster

Strålningsmönster rundstrålande antenn

Back To Top
×Close search
Sök