skip to Main Content

ComAnt Y+++ yagiantenn

4 494,00kr6 949,00kr Ex.moms

ComAnt Y+++ är en riktantenn av yagimodell med åtta element och 11 dBi antennförstärkning, en IP67-klassad antenn som är testad inom spannet -40° – +80°C. Antennen har fäste för montering på antennmast med diameter 35-60 mm. Antennen har en tålig plast och aluminiumkonstruktion, en design som skall ge många års problemfri drift. Antenn är dimensionerad för Nordiskt klimat och ett bra val på understationer i privata radionät till exempel.

11 dBi yagi
IP67-klassad
N eller TNC-kontakt
Lätt och tålig

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
ComAnt Y+++ är en åttaelements yagiantenn, en robust riktantenn som utvecklas i Finland för det hårda och varierande klimat som råder i norden. ComAnt-antennerna har bevisat sin pålitlighet på jordens alla kontinenter och är en antenn man kan installera och sedan lämna utan tillsyn i många, många år. Antennerna är framtagna för att motstå hårt väder och alla möjliga klimat, dessutom har de bevisat att de klarar tufft klimat i åratal.

Väder- och vindtålig riktantenn

ComAnt-antennerna har en lättviktskonstruktion som klarar vind mycket bra, tack vare robusta materialval har den också en god tålighet mot snö och is. Antennerna från CompleTech är både vatten- och dammtäta enligt IP67. ComAnt Y+++ har 11 dBi antennförstärkning och antennen finns med N-hona eller TNC hona kontakt.

Tåliga
IP67
N & TNC
Radio/GSM/3G/4G
Garanti

Robust antenn med låg vikt

ComAnt Y+++ antennens antennelement är väl skyddade, de är ingjutna i PU-skum och detta i kombination med det skyddande glasfiberhöljet gör att vatten inte kan tränga in i antennen. Genom plasthöljet är antennen okänslig för regn, snö och is, även i hårt väder kommer inte att antennens egenskaper påverkas. Här är en stor fördel jämfört med antenner med ytterhölje i aluminium, dessa påverkas normalt av vatten på antennelementen.

När antennen skall installeras behöver inte en skylift eller en lyftkran användas, tack vare låg vikt kan en installatör enkelt installera antennen på egen hand. Genom att antennens utbyggnadsmöjligheter kan man lätt bygga ut antennen om man vill rikta signalen i flera riktningar eller om man behöver nå längre. Här finns möjligheten att bygga ut antennen med flera antennelement genom att använda två eller flera likadana antennelement och en Comsplit adapter.

Genomtänkt åskskydd

Antennerna från CompleTech har ett unikt åskskydd som skyddar både antenn och ansluten utrustning från oönskade effekter av indirekta åsknedslag. Åskskyddet ComAnt LP ger ett skydd som klarar flera nedslag utan att behöva bytas ut.

 • ComAnt D Dipolantenn

  ComAnt D dipolantenn

  En pålitlig dipolantenn, Completech Comant-D är framtagen för att stå emot vädrets makter och andra påfrestningar och utmaningar år efter år. ComAnt antennerna är vatten- och dammtäta och klassade...
  2 185,00kr3 755,00kr Ex.moms
 • ComAnt Y Yagiantenn

  ComAnt Y yagiantenn

  En riktigt robust yagiantenn, Completech Comant-Y, en tvåelementsyagi med 6 dBi förstärkning, den minsta av yagiantennerna i ComAnt-serien. En antenn av erkänt hög kvalitet och med bevisat bra pålitlighet...
  2 389,00kr4 194,00kr Ex.moms
 • ComAnt Y+ Yagiantenn

  ComAnt Y+ yagiantenn

  Comant Y+ från CompleTech är en fyrelementsyagi med 8 dBi förstärkning, en kvalitetsantenn som tack vare låg vikt klarar både hård blåst samt snö- och is-beläggning. En antenn som...
  3 994,00kr5 563,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Completech antenner
Impedans: 50 Ω
Polarisation: Vertikal/horisontell
Antennkontakt: TNC, N (ej lagervara)
Aktiva antennelement: Tillverkade i UV-resistent ABS, PU skumfyllning
Passiva antennelement: Tillverkade i aluminium
Kapslingsklass: IP67
Temperaturområde: -40 till +80°C
För maströr: ø 35-60 mm
Montering: Monteringsplatta i strängpressad aluminium, rostfria monteringsklammer med självlåsande muttrar ingår
Åskskydd: DC kortsluten
Modeller: Yagi: Comant Y+++ med 8 element
Frekvensområden: ComAnt Y+++: 326-475, 830-960 MHz
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster completech comant y+++

Comant Y+++ riktantenn Yagi 11 dB Engelsk broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök