skip to Main Content

ComAnt Y+ yagiantenn

3 994,00kr5 563,00kr Ex.moms

Comant Y+ från CompleTech är en fyrelementsyagi med 8 dBi förstärkning, en kvalitetsantenn som tack vare låg vikt klarar både hård blåst samt snö- och is-beläggning. En antenn som med lätthet kan monteras i mast eller på fasad och byggas ut efter behov. Yagiantenner är ett bra val på stationer som ska kommunicera med andra stationer inom en begränsad sektor, vi brukar rekommendera dem i punkt till punkt-tillämpningar eller där understationer kommunicerar med en basstation.

8 dBi yagi
IP67-klassad
N eller TNC-kontakt
Lätt och tålig

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
Y+ är en litet kraftigare Yagi-antenn från Completech, en antenn som utvecklas och tillverkas i Finland för vårt nordiska klimat. ComAnt-antennerna är robusta antenner designade för att motstå vädrets makter år ut och år in. Vi har arbetat med ComAnt i närmare 25 år och rekommenderar dem varmt då vi vet att det är en stabil antenn som fungerar år ut och år in utan problem.
Tåliga
IP67
N & TNC
Radio/GSM/3G/4G
Garanti

Kraftigare yagiantenn med IP67

ComAnt-antennerna har en patenterad konstruktion som har en god miljötålighet. De är IP67-klassade, alltså vatten- och dammtäta, och har goda antennprestanda. ComAnt Y+ är en antenn med 8 dBi förstärkning och liksom alla antenner från Completech kan den beställas med N-hona eller TNC hona kontakt.

Lätt antennkonstruktion för enkel installation

ComAnt Y+ har en låg vikt kombinerat med en robust mekanisk konstruktion. Alla aktiva antennelement sitter ingjutna i slutna celler av PU-skum som skyddas av glasfiber eller ABS-plast. Antennernas låga vikt och kraftiga konstruktion är en stor fördel om det blåser eller om antennen får en kraftig isbeläggning. Dess konstruktion är också okänslig för regn, snö och is vilket inte är fallet med antenner tillverkade i aluminium.

Den låga vikten är en fördel vid installation då antennen kan installeras utan att använda sig av en skylift eller lyftkran. Antennerna kan byggas ut för att skapa antenner med högre förstärkning eller om man vill rikta signalen i en riktning. Detta åstadkoms genom att använda två likadana antennelement och en Comsplit adapter.

Övertygande konstruktion

Antennerna från CompleTech har ett unikt åskskydd, de är DC-mässigt kortslutna för att skydda ansluten utrustning från de oönskade effekterna av indirekta åsknedslag. Genom att komplettera antenninstallationen med åskskyddet ComAnt LP erhålls ett åskskydd som klarar flera nedslag utan att behöva bytas.

Antennerna i ComAnt Y-serien finns för de vanligaste frekvensbanden mellan 135 MHz upp till 960 MHz. Antennerna spänner över cirka 10 MHz per antenn och ju högre frekvens, desto kortare är antennens spröt.

 • TNC Hane/TNC Hane LFKu

  TNC Hane/TNC Hane LFKu

  LFKu ultralågförlustantennkabel med TNC-Hane och TNC-hane kontaktdon med krympslangsskyddade kontaktskarvar. Vår antennkabel LFKu är en litet tjockare antennkabel med mycket låg dämpning, en perfekt kabel för anslutning av radiomodem/radioroutrar...
  985,00kr3 547,00kr Ex.moms
 • ComAnt D Dipolantenn

  ComAnt D dipolantenn

  En pålitlig dipolantenn, Completech Comant-D är framtagen för att stå emot vädrets makter och andra påfrestningar och utmaningar år efter år. ComAnt antennerna är vatten- och dammtäta och klassade...
  2 185,00kr3 755,00kr Ex.moms
 • ComAnt Y++ Yagiantenn

  ComAnt Y++ yagiantenn

  Comant Y++ är en yagi med sex element och 10 dBi förstärkning. Antennen kan monteras på antennmast med dimension 35-60 mm. Antennen är konstruerad i tålig plast och aluminium,...
  3 985,20kr6 330,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Completech antenner
Impedans: 50 Ω
Polarisation: Vertikal/horisontell
Antennkontakt: TNC, N (ej lagervara)
Aktiva antennelement: Tillverkade i UV-resistent ABS, PU skumfyllning
Passiva antennelement: Tillverkade i aluminium
Kapslingsklass: IP67
Temperaturområde: -40 till +80°C
För maströr: ø 35-60 mm
Montering: Monteringsplatta i strängpressad aluminium, rostfria monteringsklammer med självlåsande muttrar ingår
Åskskydd: DC kortsluten
Modeller: Yagi: Comant Y+ med 4 element
Frekvensområden: ComAnt Y+: 135-475, 830-960 MHz
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

completech comant y+

Comant Y+ riktantenn Yagi 8 dBi Engelsk broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök