skip to Main Content

ComAnt Y+++++ yagiantenn

6 343,00kr7 382,00kr Ex.moms

ComAnt Y+++++ är en riktantenn av yagityp med tolv element och 13dBi förstärkning. Antennen är UV-beständig och tillverkad i plast och aluminium. Antennen är miljötålig och klarar -40° – +80°C, den är också IP67-klassad. ComAnt Y+++++ levereras med fästen för montering på antennmast/maströr. En antenn för problemfri drift även i krävande svenskt klimat, vi har system i drift med 25 år gamla CompleTechantenner. Antennen är ett populärt val på understationer som ligger långt från basstationen.

13 dBi yagi
IP67-klassad
N eller TNC-kontakt
Kraftfull

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
ComAnt Y+++++ är en tolvelements riktantenn av yagityp, en robust antenn som fungerar utmärkt i hårt väder och det varierande klimat vi möter i norden. ComAnt Y+++++ är ett bra antennval som testats på jordens alla kontinenter och klimattyper. Det är en antenn som håller i många, många år utan tillsyn eller underhåll. Antennerna från CompleTech är utvecklade i Finland och de produceras i EU.

Kraftfull riktantenn

Riktantennerna i ComAnt-serien har en lätt konstruktion, de är avsedd för att klara påfrestningar från vind och regn. De fungerar även i hård blåst, till och med om antennen är isbelagd. Antennerna från CompleTech är vatten- och dammtäta enligt IP67, dess konstruktion gör de motståndskraftiga mot snö och isbeläggning. ComAnt Y+++++ har 13 dBi antennförstärkning och levereras med N-hona (tillval) eller TNC hona kontakt.

Tåliga
IP67
N & TNC
Radio/GSM/3G/4G
Garanti

Robust antenn med enastående väderskydd

ComAnt Y+++++ antennens väderskyddade design har alla antennelement ingjutna i PU-skum, detta i kombination med ett skyddande glasfiberhölje gör att vatten stängs ute från antennens konstruktion. Plasthöljet på antennen gör den okänslig mot väder som regn, snö och is. Även vid hårt väder kommer inte antennens egenskaper att påverkas. Plasthöljet är en stor fördel jämfört med antenner med ytterhölje i metall, metallantenner påverkas betydligt mer av vatten, snö och is på antennelementen, CompleTechantennerna påverkas inte alls.

Vid montering av ComAnt Y+++++ behöver man inte en skylift eller en lyftkran, tack vare att varje antenn har en låg vikt kan en ensam installatör lätt installera antennen utan medhjälpare.

Antennen har till och med expansionsmöjligheter vilket gör det lätt att senare bygga ut antennen med ytterligare antennelement om man vill rikta signalen i ytterligare riktningar eller om man behöver nå längre avstånd.

Glöm inte åskskydd

CompleTechs riktantenner kan levereras med ett genomtänkt åskskydd som skyddar både ansluten utrustning och hela antennanläggningen från oönskade effekter av indirekta åsknedslag. Komplettera med åskskyddet ComAnt LP och du har ett skydd som klarar flera nedslag utan att behöva bytas ut.

 • ComAnt D Dipolantenn

  ComAnt D dipolantenn

  En pålitlig dipolantenn, Completech Comant-D är framtagen för att stå emot vädrets makter och andra påfrestningar och utmaningar år efter år. ComAnt antennerna är vatten- och dammtäta och klassade...
  2 185,00kr3 755,00kr Ex.moms
 • ComAnt Y+ Yagiantenn

  ComAnt Y+ yagiantenn

  Comant Y+ från CompleTech är en fyrelementsyagi med 8 dBi förstärkning, en kvalitetsantenn som tack vare låg vikt klarar både hård blåst samt snö- och is-beläggning. En antenn som...
  3 994,00kr5 563,00kr Ex.moms
 • ComAnt Y+++ Yagiantenn

  ComAnt Y+++ yagiantenn

  ComAnt Y+++ är en riktantenn av yagimodell med åtta element och 11 dBi antennförstärkning, en IP67-klassad antenn som är testad inom spannet -40° - +80°C. Antennen har fäste för...
  4 494,00kr6 949,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Completech antenner
Impedans: 50 Ω
Polarisation: Vertikal/horisontell
Antennkontakt: TNC, N (ej lagervara)
Aktiva antennelement: Tillverkade i UV-resistent ABS, PU skumfyllning
Passiva antennelement: Tillverkade i aluminium
Kapslingsklass: IP67
Temperaturområde: -40 till +80°C
För maströr: ø 35-60 mm
Montering: Monteringsplatta i strängpressad aluminium, rostfria monteringsklammer med självlåsande muttrar ingår
Åskskydd: DC kortsluten
Modeller: Yagi: Comant Y++++ med 10 element
Frekvensområden: ComAnt Y++++: 326-475, 830-960 MHz
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

comant-420-y+++++ strålningsmönster

Comant Y++++ riktantenn Yagi 13 dB Engelsk broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök