skip to Main Content

Åskledare ComAnt LR2000

Trådlös utrustning skall hålla i många år, låt inte åskan sätta stopp utan montera en åskledare i antennmastens topp och skydda din utrustning ytterligare från åskan.

Lagerstatus: på väg in Artikelnr: T005038 Kategorier: ,

Beskrivning

Om du monterar en åskledare som ComAnt LR kan du utnyttja en fenomen som på engelska kallas ”protective cone”. När blixten träffar åskledaren skyddas till exempel de antenner på antennmasten som monterats under åskledaren. Åskans kraft kan ej nå de antenner som är i den ”skyddade konen”.

Åskledare -utnyttja hela antennmasten.

Genom att montera en åskledare i antennmastens topp skyddas antennen från direkta nedslag, till och med om antennen monteras nära toppen.Åskledaren ComAnt LR minimerar risken för direkta nedslag i din utrustning genom att skapa en skyddande atmosfär för antennen.

 • ComSplit -antennsplitter

  ComSplit -antennsplitter

  Comsplit används för att stacka CompleTech dipolantenner och yagiantenner, genom stackning kan en befintlig antenn byggas ut med högre förstärkning, täckningsområden ändras mm. Med TNC eller N-kontakt.
  Läs mer
 • LFK Med TNC Hane Kontakter

  LFK med TNC Hane kontakter

  LFK antennkabel med TNC-hane kontakter, vår tunna lågförlustantennkabel som rekommenderas för anslutning av radiomodem, radioroutrar och 4G routrar med TNC-kontakt. Denna modell är avsedd att montera mellan modem eller...
  295,00kr595,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • TNC Hane/TNC Hane LFKu

  TNC Hane/TNC Hane LFKu

  LFKu ultralågförlustantennkabel med TNC-Hane och TNC-hane kontaktdon med krympslangsskyddade kontaktskarvar. Vår antennkabel LFKu är en litet tjockare antennkabel med mycket låg dämpning, en perfekt kabel för anslutning av radiomodem/radioroutrar...
  595,00kr2 195,00kr Ex.moms
  Läs mer

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation ComAnt LR
Anslutning: 1 x 16 mm2 till 2 x 25 mm2
Skruvanslutning: För 35-60 mm rör. Aluminiumfästplatta, rostfria bultar och självlåsande muttrar
Temperaturtålighet: -40° – +80°C
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Datablad

Datablad på Engelska

Back To Top
×Close search
Sök