skip to Main Content

SMA Hane Chassie/SMA Hona 90° vinkel

148,00kr Ex.moms

Antennkabel för installation i kapslingar och skåp. Denna kabel är 30 cm lång, har två SMA-kontakter, en som är vinklad 90 grader för smidig installation och ett chassidon med packning som kan monteras genom en kapsling, plåt eller liknande för att få ut antennen på utsidan av kapslingen. LFKf är en supertunn lågförlustkabel för antenninstallationer i fordon, apparatskåp mm.

Fordonskabel
SMA hane chassiedon
SMA hona vinklad
Krympslangstätade skarvar

Antennkabeln kan användas i fordon och bärbara applikationer, den kan också användas där du behöver en kort förlängning inne i ett apparatskåp. Kabeln har en 90° vinklad kontakt vilket är användbart när man vill placera en router eller modem nära en kant i en kapsling eller under en instrumentbräda i ett fordon mm.

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: U007289 Kategori:

vinklad sma rak-sma chassiedonKabeln är avsedd för utrymmen där det är begränsat med plats och man behöver en riktigt böjlig antennkabel. LFKf kan användas mellan larm, modem eller router och en yttre antenn och har längden 30 cm. Tack vare det tätade donet blir genomföringen tät. Komplettera gärna med en vattentät antenn på utsidan för bättre skydd om du skall installera i en utsatt miljö. Genom en vinklad SMA-kontakt så är det enklare att installera kabeln i kapslingar där det är trångt och en vanlig rak antennkontakt inte får plats. Alla kabelskarvar är förseglade med krympslang.

LFKf är vår tunna lågförlustkabel som tack vare att den är tunn och smidig är den lämpad för installationer i fordonsinstallationer, kapslingar, inbyggnadsutrustning mm. LFKf är en kvalitetsantennkabel som både har låg kabelförlust och låg signaldämpning.

LFKf kabelförluster
450 MHz 0,31 dB/m
900 MHz 0,45 dB/m
1 800 MHz 0,67 dB/m
2 400 MHz 0,78 dB/m
Specifikation
Mittledare 7 x 0,27 mm
Isoleringsskikt 2,1 mm FPE
Skärm 1 Aluminium + PET + aluminium
Skärm 2 Förtent koppar
Yttermaterial PVC diameter 3,2 mm
Impedans 50 Ω
Kapacitans 85 pF/m
Antennkabel LFKf genomskärning
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök