skip to Main Content

YC0401 USB kabel SATEL Compact-4BT

Denna USB kabel är avsedd för att koppla SATEL Compact-4BT radiomodem till USB-port. På kabeln finns också en DC-kontakt på 5,5 mm/2,1 mm som används för strömförsörjning och batteriladdning. Anslutningsdon mot radiomodemet är en M12 hane kontakt.

Lagerstatus: på väg in Artikelnr: U001039 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

USB-kabel kabel yc0401M12-anslutningen på kabeln har en styrklack så att den enklare styr in mot kontakten på radiomodemet. Vid inkoppling är det viktigt att inte vrida kontakterna mot varandra för att hitta rätt läge eftersom den rörelsen enkelt kan skada kontaktens stift. När kontakternas rätta läge hittats kan kablarna tryckas ihop och låsas genom att den gummifattade ringen vrids tills kontaktstyckena är helt låsta. USB-kontakten och DC-pluggen har ingen låsningsmekanism utan låses endast genom friktion.

USB kabel för SATEL Compact-4BT, en kabel med inbyggd laddningskrets för batteriladdning. Robust kabel av hög kvalitet!

Tillverkarens benämning: DC/USB, YC0401

 • Nätaggregat SATEL Compact-4BT

  Nätaggregat SATEL Compact-4BT

  Ett nätaggregat till radiomodemet SATEL Compact-4BT från SATEL. Originalnätaggregat för strömförsörjning via vägguttag inklusive kabel för anslutning till vägguttag.
  Läs mer
 • YC0400 RS-232 Kabel SATEL Compact-4BT

  YC0400 RS-232 kabel SATEL Compact-4BT

  Denna RS-232 kabel är avsedd för att koppla SATEL Compact-4BT radiomodem till en RS-232-port med 9 polig D-SUB kontakt. På kabeln finns också en DC-kontakt på 5,5 mm/2,1 mm...
  Läs mer

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation CRS-18IF
Anslutningsdon: USB A plug/M12 hane
Laddningskontakt: 2,1 mm DC anslutning hane
Passar följande modeller: SATEL Compact-4BT
Back To Top
×Close search
Sök