skip to Main Content

Multiguard DIN4 I/O-sändare

4 560,00kr Ex.moms

Styrning och övervakning via GSM/4G med larmingångar, digitala och analoga I/O samt anslutning för PT100-givare. Styr via webbapp, websida, SMS eller DTMF-toner, få larm som DTMF-toner eller sms. Möjlighet att såväl logga som räkna pulser. Rika egenskaper trots kompakta yttermått.

Passar olika givare
En reläutgång
För normkapsling/DIN-skena
Med webbapp*

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etikett:
Multiguard DIN4 (tidigare Multiguard Micro) kan användas både som driftslarm, processlarm och för fjärrstyrning. Multiguard DIN4 är en allt-i-ett lösning med inbyggd GSM-modul eller 4G-modul beroende på modell, enheten kan styras via DTMF-toner, mobilanpassad webbapp eller SMS.

I/O-övervakning och fjärrstyrning för GSM och 4G

Multiguard DIN4 är ett kompakt larm som skickar SMS eller ringer upp behöriga användare vid larm. Enheten är kompakt men är laddad med möjligheter, 25 användare kan läggas in som behöriga vilket gör att den är lämpad även i större anläggningar.

12-24 V
DIN-fäste
Skruvplint
Inkl.antenn
Garanti
PT100
GSM/4G

Ingångar

Profort Multiguard DIN4 har en ingång som kan hantera analoga givare eller PT100-givare samt tre digitala ingångar. Larm kan skickas som DTMF-toner, som SMS alternativt via SIA-IP protokollet.

Utgångar

Multiguard DIN4 har två utgångar, ett relä samt en utgång till vilken två IR-sändare kan användas, den kan användas för att styra ventilationsanläggningar, öppna eller stänga portar och så vidare. Utgångarna kan styras via webbapp*, webben, sms eller DTMF-toner. Webtjänst tillhandahålls av tillverkaren och är kostnadsfri.

DIN4 och DIN9 presentationsfilmKraftfull GSM-lösning för styrning och övervakning. En kompakt enhet för montering på DIN-skena som löser övervakning från de många olika typer av givare.

Multiguard DIN4 för larm

Multiguard DIN4 har tre larmingångar som kan aktiveras vid hög eller låg nivå och kan användas för anslutning av nivågivare eller larmsensorer till exempel, två av dessa ingångar kan även användas som pulsräknare. Larm kan skickas till upp till 25 nummer/mottagare via SMS och/eller genom att produkten ringer upp behöriga användare, som tillval kan larmen kvitteras genom att ange en kod, anges ingen kvittens ringer enheten vidare. Multiguard DIN4 har en fjärde ingång som kan programmeras att fungera som digital ingång eller med givare av typen 0/4-20 mA, PT100, 0-10 V eller med en temperaturmätprob. Enheten kan då skicka larm vid de gränsvärden som du anger. Multiguard DIN4 kan även skicka larm via SIA IP-protokoll vilket möjliggör anslutning till larmcentral.

Multiguard DIN4 för fjärrstyrning

Multiguard DIN4 har två utgångar, en reläutgång som kan belastas med upp till 6A@250 VAC/36 VDC samt en utgång för IR-sändare som ersätter de styrsignaler som en till exempel fjärrkontroller med IR skickar. Det går att spela in IR-macron vilket möjliggör enkel manövrering av många olika typer av utrustningar. Styrning av utgångar sköts via webbapp/web, via SMS eller genom att ringa till enheten, där DTMF-toner styr vilken funktion som skall styras. Enheten har en inbyggd kalender vilket gör det möjligt att lagra 36 till och frånslagstider.

Proffsboxen

IoT-Ready DIN6 med antennerFör dig som är på jakt efter en industriell kapsling till din produkt så kan vi rekommendera vår färdigbyggda kapsling med industriellt nätaggregat, integrerade antenner och allt du behöver för en proffsig installation i krävande miljöer. Läs mer här!

Övriga funktioner

Multiguard DIN4 har möjlighet att logga analoga värden, vid mätning var trettionde minut kan enheten lagra statistik för 16 månader. Även larm och setup lagras i en logg som kan hålla 256 värden. Enheten kan förses med ett backupbatteri som laddas kontinuerligt. Genom att montera ett externt batteri (18 Ah) kan enheten klara ett år utan ström, se vidare bland tillbehör nedan.

Multiguard DIN4 levereras i en kapsling som kan monteras på DIN-skena eller i en normkapsling. Multiguard DIN4 levereras med en stubbantenn och kan kompletteras med kraftigare extern antenn om så önskas. Multiguard DIN4 programmeras via GPRS eller från en PC via ett kostnadsfritt konfigurationsprogram, dessutom går det att programmera enheten via SMS. Multiguard DIN4 drivs med 12-24 V och alla anslutningar sker med skruvplintar. Enheten har en inbyggd GSM modul och finns även i en modell med LTE med fallback till GSM.

* De appar man normalt har i mobilen är så kallade native-appar. En webbapp är en responsiv hemsida man når från mobilen och kan spara som bokmärke på hemskärmen.

Dessa givare passar på enheternas analoga ingångar.

 • Temperaturgivare PTC

  Temperaturgivare PTC

  Tvåtråds temperaturgivare PTC element. Robust utförande i rostfritt med röd kabel. Kan monteras i dykficka eller appliceras mot det som skall mätas på annat sätt.
  695,00kr Ex.moms
 • Temperaturgivare PT100

  Temperaturgivare PT100

  Tvåtråds temperaturgivare PT100 element. Robust utförande i rostfritt med röd kabel. Kan monteras i dykficka eller appliceras mot det som skall mätas på annat sätt. Mätområde: -50 till...
  695,00kr Ex.moms
 • Temperaturgivare 4-20 MA

  Temperaturgivare 4-20 mA

  Temperaturgivare med 4-20 mA utgång Robust utförande i rostfritt med 10 meter grå kabel. Mätområde: -30 till +70°C +/-1°C.
  1 960,00kr Ex.moms
 • Nätaggregat För DIN-skena HDR-15

  Nätaggregat för DIN-skena HDR-15

  Kompakt nätaggregat för DIN-skena i tre olika modeller, mycket smalt i kombination med lågt inbyggnadsdjup vilket gör att det passar i både normkapslingar och apparatskåp. Justerbar utspänning med vred...
  209,00kr310,00kr Ex.moms
 • IP65 Apparatskåp För 8/12 Moduler

  IP65 apparatskåp för 8/12 moduler

  En 12 modulers IP65 kapsling som passar många av våra produkter som monteras på DIN-skena. Kapslingen kan användas för att rymma såväl en SMS-styrning som nätaggregat, backupbatteri, relä och...
  432,00kr690,00kr Ex.moms
 • Batteribackup Kontakterad +/-

  Batteribackup kontakterad +/-

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. Kontakterad med ändhylsor som är märkta...
  499,00kr Ex.moms
 • 900 MAh Batteri DIN4

  900 mAh batteri DIN4

  Kompakt backupbatteri för anslutning till Multiguard Micro/DIN4 med snabbkoppling. Batteriet monteras i enhetens kapsling och kan strömförsörja enheten en begränsad tid vid strömavbrott.
  590,00kr Ex.moms
 • 18 000 MAh Batteri DIN4

  18 000 mAh batteri DIN4

  Backupbatteri för anslutning till Multiguard DIN4 med hjälp av snabbkoppling. Batteriet är på 18 Ah och kan strömförsörja enheten upp till ett år.
  1 178,00kr Ex.moms
 • IoT-ready Box Eldes/Profort/Advantech

  IoT-ready box Eldes/Profort/Advantech

  För att underlätta installation av larm och fjärrstyrning samt routrar och switchar med skuvplintsanslutning för nätaggregatet i industriella miljöer kan denna smarta kapsling spara värdefull tid för dig. Kapslingen...
  1 980,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Multiguard DIN4
Frekvensband [MHz]: 4G: 2100 (B1), 1800 (B3), 2600 (B7), 900 (B8), 800 (B20), 700 (B28A)
GSM: 900 (B8), 1800 (B3)
Ingångar: 1 st digital
2 st digital/puls/minuträknare (Max 10 Hz/6 siffror)
1 st digital/PT100/PTC/analog (0-10 V alt 0/4-20 mA)
Utgång: 36 VDC@6 A eller 250 VAC@6 A
Backupbatteri: Tillval
Matningsspänning: 12-24 VDC/12-24 VAC
Strömförbrukning: 1 mA @ 12 V (stand-by)/150 mA maxförbrukning
Temperaturområde: -20°C till +55°C
Antennkontakt: SMA, 50 ohm, antenn ingår
Kapsling: Montering på DIN-skena (4 modulers bredd)
Vikt: 125 g
Mått: 69 x 86 x 57 mm med kapsling
Tillval: Temperaturprob, backupbatteri
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF3

Produktpresentation
Manual multiguard generell
Quickguide Profort DIN4

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök