skip to Main Content

Multiguard DIN6 från Profort

4 988,00kr Ex.moms

Kompakt larmsändare/fjärrstyrningsenhet för analoga och digitala I/O. Övervaka dina I/O via mobilnäten i realtid. DIN6 är en kompakt larmsändare som ryms på DIN-skena och i normkapsling.

För många typer av givare
Två reläutgångar
För normkapsling/DIN-skena
MODBUS-kompatibel.

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: P020002 Kategorier: , , Etikett:
Multiguard DIN6 är en larmsändare/ fjärrstyrningsenhet som har både in-och utgångar, DIN6 är framförallt framtagen för driftsövervakning eller för fjärrstyrning av funktioner på distans. Produkten har inbyggd GSM/3G/4G-modul och ryms i normkapsling/DIN-skena.

Övervaka ingångar och styr utgångar på distans

Utgångarna på Profort Multiguard DIN6 kan styras genom uppringning, via webbapp eller via SMS. Upp till 25 användare kan läggas in i enheten och övervaka och styra dess funktioner.

12-24/230 V
DIN-fäste
Skruvplint
PT100
GSM/3G/4G
Inkl.antenn
Garanti

Brett utbud av ingångar

multiguard din6Profort Multiguard DIN6 har fyra digitala ingångar samt en analog ingång som kan anslutas till i stort sett valfri analog givare (0-20 mA eller 0-10 V). Ingången kan även hantera PT100-givare. Om en ingång aktiveras eller överstiger en satt nivå skickas larm, som förutom via mail, DTMF-toner eller SMS, också skickas till en larmcentral via SIA-IP protokollet. Enheten har en strömmatningsutgång som kan strömförsörja givare med upp till 10 V@100 mA.

Kraftfulla reläutgångar

Multiguard DIN6 har två reläutgångar som kan styra laster upp till 6A tack vare kraftfulla reläer. Utgångarna styrs via webbapp, via webläsare, via sms eller genom DTMF-toner. Tillverkaren av produkten tillhandahåller en webportal och en webbapp som är kostnadsfri.

Använd till driftslarm

Multiguard DIN6s fyra larmingångar aktiveras vid antingen hög eller låg nivå och är därför lämpade för anslutning av både nivågivare, larmsensorer och lägesgivare eller tryckgivare.

din6 fjärrstyrning presentationsfilmDIN6 är en kompakt och mångsidig enhet för fjärrstyrning och övervakning via GSM, 3G och 4G som kan användas i normkapsling eller på DIN-skena. Den är enkel att installera samtidigt som den erbjuder pålitlig uppkoppling under lång tid.

Multiguard DIN6 skickar larm när det angivna gränsvärdet uppnåtts, det finns plats för hela 25 nummer som kan läggas in som behöriga mottagare. Vid larm skickas meddelanden via SMS eller genom DTMF-toner. Multiguard DIN6 har en ingång för analoga eller PT100-givare. Multiguard DIN6 kan också skicka larm via SIA IP-protokollet, ett protokoll som hanteras av många larmcentraler.

Proffsboxen

IoT-Ready DIN6 med antennerFör dig som är på jakt efter en industriell kapsling till din produkt så kan vi rekommendera vår färdigbyggda kapsling med industriellt nätaggregat, integrerade antenner och allt du behöver för en proffsig installation i krävande miljöer. Läs mer här!

Fjärrstyrning med Multiguard DIN6

Enhetens två galvaniskt isolerade reläutgångar kan belastas med upp till 6A@250 VAC/36 VDC vilket gör att behov av ytterligare reläer inte brukar behövas. Utgångarna kan styras via SMS, via webbapp och hemsida eller helt enkelt genom att ringa till enheten från ett behörigt nummer och sedan välja funktion med hjälp av telefonens knappsats. Multiguard DIN6 har en inbyggd schemaläggare för till och frånslag av utgångarna, 36 tider kan läggas in och genom en exakt intern klocka behöver inte klockan justeras utan fungerar år ut och år in utan tidsavvikelser.

Övriga funktioner hos produkten

Detalj Multiguard DIN6Multiguard DIN6 har en funktion för att logga mätvärden och har ett väl tilltaget minne för att spara loggarna. Om enheten programmeras att mäta ett värde var trettionde minut kan den lagra statistik för 16 månader innan data börjar skrivas över.

DIN6 har en RS-232 port för anslutning till PC eller PLC och en RS-485 anslutning för anslutning till PLC eller styrsystem, RS-485 anslutningen kan hantera MODBUS.

Multiguard DIN6 kan beställas med backupbatteri, ett batteri som laddas kontinuerligt och räcker för cirka 30 minuters strömförsörjning av enheten vid strömavbrott.

Multiguard DIN6 kan monteras på DIN-skena eller i normkapsling och är 6 moduler bred. Multiguard DIN6 levereras med en integrerad antenn som kan bytas till en kraftfullare extern antenn om behov finns. DIN6 kan programmeras via RS-232, via SMS eller via mobilnäten. Multiguard DIN6 kan drivas med 12-24 V eller 230 VAC vilket eliminerar behovet av extra nätaggregat samtidigt som det ger en mycket flexibel produkt. Alla elektriska anslutningar sker med skruvplintar.
Profort Multiguard DIN6
* De appar man normalt har i mobilen är så kallade native-appar. En webbapp är en responsiv hemsida man når från mobilen och kan spara som bokmärke på hemskärmen.

Dessa givare passar på enheternas analoga ingångar.

 • Temperaturgivare PTC

  Temperaturgivare PTC

  Tvåtråds temperaturgivare PTC element. Robust utförande i rostfritt med röd kabel. Kan monteras i dykficka eller appliceras mot det som skall mätas på annat sätt.
  695,00kr Ex.moms
 • Temperaturgivare PT100

  Temperaturgivare PT100

  Tvåtråds temperaturgivare PT100 element. Robust utförande i rostfritt med röd kabel. Kan monteras i dykficka eller appliceras mot det som skall mätas på annat sätt. Mätområde: -50 till...
  695,00kr Ex.moms
 • Temperaturgivare 4-20 MA

  Temperaturgivare 4-20 mA

  Temperaturgivare med 4-20 mA utgång Robust utförande i rostfritt med 10 meter grå kabel. Mätområde: -30 till +70°C +/-1°C.
  1 960,00kr Ex.moms
 • Nätaggregat För DIN-skena HDR-15

  Nätaggregat för DIN-skena HDR-15

  Kompakt nätaggregat för DIN-skena i tre olika modeller, mycket smalt i kombination med lågt inbyggnadsdjup vilket gör att det passar i både normkapslingar och apparatskåp. Justerbar utspänning med vred...
  209,00kr310,00kr Ex.moms
 • 9V/250 MAh Batteri NiMH

  9V/250 mAh batteri NiMH

  Kompakt backupbatteri 9V i PP3/9V block storlek. 250 mAh för anslutning till system med 9V snabbkoppling. I våra larmsystem kan batteriet strömförsörja enheten en begränsad tid vid strömavbrott. Säljs...
  215,00kr Ex.moms
 • IP65 Apparatskåp För 8/12 Moduler

  IP65 apparatskåp för 8/12 moduler

  En 12 modulers IP65 kapsling som passar många av våra produkter som monteras på DIN-skena. Kapslingen kan användas för att rymma såväl en SMS-styrning som nätaggregat, backupbatteri, relä och...
  432,00kr690,00kr Ex.moms
 • Batteribackup Kontakterad +/-

  Batteribackup kontakterad +/-

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. Kontakterad med ändhylsor som är märkta...
  499,00kr Ex.moms
 • IoT-ready Box Eldes/Profort/Advantech

  IoT-ready box Eldes/Profort/Advantech

  För att underlätta installation av larm och fjärrstyrning samt routrar och switchar med skuvplintsanslutning för nätaggregatet i industriella miljöer kan denna smarta kapsling spara värdefull tid för dig. Kapslingen...
  1 980,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Multiguard DIN6
Frekvensband [MHz]: 4G: 2100 (B1), 1800 (B3), 2600 (B7), 900 (B8), 800 (B20), 700 (B28A)
GSM: 900 (B8), 1800 (B3)
Ingångar: 4 st digital
1 st digital/PT100/PTC/analog (0-10 V alt 0/4-20 mA)
Utgångar: 2 st 36 VDC@6 A eller 250 VAC@6 A
Backupbatteri: Tillval
Matningsspänning: 12-24 VDC/12-24 VAC/230 VAC
Strömförbrukning: 1 mA @ 12 V (stand-by)/150 mA maxförbrukning
Temperaturområde: -20°C till +55°C
Antennkontakt: Intern antenn med SMA-kontakt
Kapsling: Montering på DIN-skena (6 modulers bredd)
Vikt: 290 g
Mått: 114 x 86 x 57 mm
Tillval: Temperaturprob, backupbatteri
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF3

Hämta broschyr
Quickguide DIN6
Manual multiguard

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök