skip to Main Content

Multiguard DIN9 från Profort

5 995,00kr Ex.moms

En fullmatad GSM/3G/4G-larmsändare med två analoga I/O och åtta digitala ingångar samt fyra reläutgångar. Kommunicerar via webapp*, SMS eller samtal. En kompetent sändare för litet större anläggningar.

För analoga och digitala givare
Fyra reläutgångar
För normkapsling/DIN-skena
Med det mesta man kan önska

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etikett:
Multiguard DIN9 är en produkt med in-och utgångar i två utföranden. DIN9 har en inbyggd modul för mobilnäten med 4G/3G/GSM-stöd. DIN9 används med fördel för drifts- eller processövervakning eller för fjärrstyrning av olika funktioner. Produkten har fallback till GSM/3G och är enkel att installera genom att den snabbt ansluter sig till mobilnäten.

Övervaka I/O, styr reläer på distans

Profort Multiguard DIN9 kan fjärrkontrolleras via samtal(DTMF), webapp* eller SMS. Hela 25 användare kan läggas in i enheten, och samtliga användare kan både styra och övervaka in- och utgångar.

12-24/230 V
DIN-fäste
Skruvplint
PT100
GSM/3G/4G
Inkl.antenn
Garanti

Brett urval av ingångar

Profort Multiguard DIN9 har åtta digitala ingångar och två analoga ingångar vilket räcker ganska långt. De analoga ingångarna kan användas för analoga givare (0-20 mA eller 0-10 V) eller för PT100-givare. Vid larm ringer produkten upp användare och ger talade meddelanden, den kan skicka SMS, mail eller förmedla larm till larmcentral via SIA-IP protokollet.

Utgångar

Multiguard DIN9 har fyra kraftfulla reläutgångar, dimensionerade för laster upp till 6A. Utgångarna kan styras med hjälp av en webbapp, via webben eller via sms och samtal. Tillverkaren tillhandahåller en webtjänst.

För larmapplikationer

Multiguard DIN9s åtta larmingångar kan aktiveras vid hög eller låg nivå, det gör dem lämpade för anslutning av larmsensorer, nivågivare eller tryckgivare till exempel, tre av de digitala ingångarna kan även fungera som pulsräknare.

DIN4 och DIN9 presentationsfilmKraftfull lösning för styrning och övervakning via mobilnäten. Kompetent lösning för montering på DIN-skena som löser övervakning från de allra flesta typer av givare.

Multiguard DIN9 skickar larm vid angivna gränsvärden till de upp till 25 nummer som kan anges som behöriga mottagare. Larm skickas antingen via SMS eller via samtal. När produkten ringer vid larm kan anges att larmet måste kvitteras genom en PIN-kod. Multiguard DIN9 har två ingångar som är avsedda för givare med 0/4-20 mA strömslinga, PT100 eller 0-10 V. Dessa två ingångar kan även användas med en temperaturmätprob från tillverkaren eller som ytterligare digitala ingångar. Multiguard DIN9 kan programmeras att skicka larm till en SIA IP-protokoll kompatibel larmmottagare, något som gör det möjligt att ansluta enheten till en larmcentral.

multiguard din9

Proffsboxen

IoT-Ready DIN6 med antennerFör dig som är på jakt efter en industriell kapsling till din produkt så kan vi rekommendera vår färdigbyggda kapsling med industriellt nätaggregat, integrerade antenner och allt du behöver för en proffsig installation i krävande miljöer. Läs mer här!

Fjärrstyrning med Multiguard DIN9

Multiguard DIN9 har fyra reläutgångar som är galvaniskt isolerade och kan belastas med upp till 6A vid 250 VAC eller 36 VDC. Utgångarna styrs via SMS, genom att ringa till enheten och välja funktion med DTMF-toner eller via webbapp/webbgränssnittet. Multiguard DIN9 har en inbyggd kalender för till och frånslagstider, tack vare en mycket exakt intern klocka kan de 36 programmerbara tiderna fungera under hela sin livstid utan tidsavvikelser.

Koppla till styrsystem

DIN9 har en RS-232 port för anslutning till PC eller PLC och en RS-485 anslutning för anslutning till PLC eller styrsystem, RS-485 anslutningen kan hantera MODBUS.

Det finns ännu fler funktioner!

Multiguard DIN9 har möjlighet att logga värden och om den programmeras att mäta med 30 minutersintervaller kan den lagra statistik för 16 månader. Larm lagras i en separat logg som kan innehålla upp till 256 värden.
Multiguard DIN9 kan förses med inbyggt backupbatteri som laddas kontinuerligt, detta räcker för upp till 30 minuters strömförsörjning av enheten. En utgång kan strömförsörja externa enheter så som givare med upp till 10 V@100 mA.

Multiguard DIN9 kan monteras i normkapsling eller på DIN-skena, enheten är 9 moduler bred. Multiguard DIN9 levereras med en integrerad antenn som kan bytas mot en kraftigare om så önskas. Den programmeras från en PC via RS-232, via SMS eller 3G/4G. Multiguard DIN9 drivs med 12-24 V eller 230 VAC för att eliminera behovet av extra nätaggregat. Alla elektriska anslutningar sker med skruvplintar.
* De appar man normalt har i mobilen är så kallade native-appar. En webbapp är en responsiv hemsida man når från mobilen och kan spara som bokmärke på hemskärmen.

Dessa givare passar på enheternas analoga ingångar.

 • Temperaturgivare PTC

  Temperaturgivare PTC

  Tvåtråds temperaturgivare PTC element. Robust utförande i rostfritt med röd kabel. Kan monteras i dykficka eller appliceras mot det som skall mätas på annat sätt.
  695,00kr Ex.moms
 • Temperaturgivare PT100

  Temperaturgivare PT100

  Tvåtråds temperaturgivare PT100 element. Robust utförande i rostfritt med röd kabel. Kan monteras i dykficka eller appliceras mot det som skall mätas på annat sätt. Mätområde: -50 till...
  695,00kr Ex.moms
 • Temperaturgivare 4-20 MA

  Temperaturgivare 4-20 mA

  Temperaturgivare med 4-20 mA utgång Robust utförande i rostfritt med 10 meter grå kabel. Mätområde: -30 till +70°C +/-1°C.
  1 960,00kr Ex.moms
 • Nätaggregat För DIN-skena HDR-15

  Nätaggregat för DIN-skena HDR-15

  Kompakt nätaggregat för DIN-skena i tre olika modeller, mycket smalt i kombination med lågt inbyggnadsdjup vilket gör att det passar i både normkapslingar och apparatskåp. Justerbar utspänning med vred...
  209,00kr310,00kr Ex.moms
 • 9V/250 MAh Batteri NiMH

  9V/250 mAh batteri NiMH

  Kompakt backupbatteri 9V i PP3/9V block storlek. 250 mAh för anslutning till system med 9V snabbkoppling. I våra larmsystem kan batteriet strömförsörja enheten en begränsad tid vid strömavbrott. Säljs...
  215,00kr Ex.moms
 • IP65 Apparatskåp För 8/12 Moduler

  IP65 apparatskåp för 8/12 moduler

  En 12 modulers IP65 kapsling som passar många av våra produkter som monteras på DIN-skena. Kapslingen kan användas för att rymma såväl en SMS-styrning som nätaggregat, backupbatteri, relä och...
  432,00kr690,00kr Ex.moms
 • Batteribackup Kontakterad +/-

  Batteribackup kontakterad +/-

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. Kontakterad med ändhylsor som är märkta...
  499,00kr Ex.moms
 • IoT-ready Box Eldes/Profort/Advantech

  IoT-ready box Eldes/Profort/Advantech

  För att underlätta installation av larm och fjärrstyrning samt routrar och switchar med skuvplintsanslutning för nätaggregatet i industriella miljöer kan denna smarta kapsling spara värdefull tid för dig. Kapslingen...
  1 980,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Multiguard DIN9
Frekvensband [MHz]: 4G: 2100 (B1), 1800 (B3), 2600 (B7), 900 (B8), 800 (B20), 700 (B28A)
GSM: 900 (B8), 1800 (B3)
Ingångar: 8 st digital
2 st digital/PT100/PTC/analog (0-10 V alt 0/4-20 mA)
Utgångar: 2 st 36 VDC@6 A eller 250 VAC@6 A
Backupbatteri: Tillval
Matningsspänning: 12-24 VDC/12-24 VAC/230 VAC
Strömförbrukning: 1 mA @ 12 V (stand-by)/150 mA maxförbrukning
Temperaturområde: -20°C till +55°C
Antennkontakt: Intern antenn med SMA-kontakt
Kapsling: Montering på DIN-skena (9 modulers bredd)
Vikt: 360 g
Mått: 157 x 86 x 57 mm med kapsling
Tillval: Temperaturprob, backupbatteri
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF3

Hämta broschyr
Hämta teknisk översikt
Manual multiguard

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök