skip to Main Content

SATEL I-LINK 100

3 757,00kr4 257,00kr Ex.moms

I-LINK 100 är en modul avsedd för I/O överföring via radiomodem. I-LINK 100 har både analoga och digitala I/O och fungerar både i små och stora system. I-LINK 100 kan byggas ut med expansionsmoduler och finns även i MODBUS-version.

Digitala och analoga I/O
MODBUS som tillval
Lätt att installera
Lätt att bygga ut

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: ,
I-LINK 100 är en signalomvandlare som kopplad till en seriell port kan överföra 4 digitala och 2 analoga I/O-signaler. Vid behov kan systemet lätt byggas ut med expansionsenheten I-LINK 200. Du kan ansluta upp till tre expansionsmoduler till varje I-LINK 100 vilket ger dig gott om analoga och digitala I/O.
9-30 VDC
Olika alt
Skruvplint
Utbyggbar
Garanti

I/O modul till radiomodem.

SATELs I-LINK 100 kombinerat med SATELLINE® radiomodem gör det lätt att bygga punkt till punkt system. Vill du bygga större nät så behöver du en programvara installerad på en dator kopplad till ett radiomodem. Programvaran, PC-Pro, som är kostnadsfri, styr kommunikationen i nätet. Du kan bygga allt från små nät till större och komplexare system med en uppsjö av noder och funktioner.

I-LINK 100 kan användas med valfritt radiomodem i SATELLINE® familjen. Du har därmed friheten att välja vilket radiomodem som passar din applikation bäst, kanske har du ett specifikt krav eller har blivit anvisad en speciell frekvens.

I-LINK 100 för fjärrstyrning

Låt en ingång på en I-LINK 100 styra en utgång på en annan. Genom att utgångarna kan belasta med 230 VAC/2A kan större laster styras. Eftersom överföringen är dubbelriktad kan start/stoppfunktioner överföras tillbaka. I-LINK 100 har fyra digitala (av/på, 1/0) in- och utgångar samt två analoga för 4-20 mA eller 0-10 V strömslingor.

I-LINK 100 som larm/driftslarm

I-LINK 100 kan användas som driftslarm eller objektslarm, genom dess fyra ingångar som kan överföra larmstatus i form av slutande/brytande funktioner kan olika former av larm anslutas. I ett punkt till punkt system kan dessa ingångar speglas i mottagaränden, i mer komplexa system kan dessa larm skickas till olika stationer och använder du övervakningsprogram då kan du se i klartext vad som orsakat larmet. I-LINK 100 har även ingångar för två analoga givare för övervakning av till exempel temperatur, tryck, flöde eller nivåer. Dessa analoga strömslingor, 0-10 V eller 4-20 mA, kan användas för att trigga ett trycklarm, ett nivålarm eller liknande.

I-LINK 100 för I/O-överföring

I-LINKs analoga ingångar har 12 bitars upplösning, så även dess utgångar. Du kan ställa in dess samplingsintervall från kontinuerligt till varannan timme. Använder du mjukvaran PC-Pro kan du se och styra nivåer i realtid. I-LINK 100 finns även i en MODBUS-version, det innebär att den kan fungera som MODBUS-slav och rapportera till en MODBUS-master eller direkt in i ett styrsystem.

 • DIN-fäste SATELLINE

  DIN-fäste SATELLINE

  DIN-fäste för SATELLINE och I-LINK för montering på 35 mm DIN-skena. Utförd i plåt. För horisontell eller vertikal montering.
 • Out of Stock
  SATEL I-LINK 200

  SATEL I-LINK 200

  Produkten har utgåttI-LINK 200 är en expansionsmodul till I-LINK 100 som ger tillgång till fler analoga och digitala I/O-signaler. I-LINK 200 har både analoga och digitala I/O och fungerar...
Teknisk specifikation SATEL I-LINK
Pulsingång: 1 st 0-10 kHz
Digitala ingångar: 2 st 0-35 VDC
Digitala utgångar: 2 st 0-30 VAC / 1 A
Hastighet: 9 600 bit/s
Larmutgång: 0-30 VDC/30 mA
Matningsspänning: 9-30 VDC
Statusindikering: Av/på, Digital In / Ut, Puls IN, Kommunikationslarm
Kapsling: Lackerad stålplåt
Vikt: 60 g
Mått: 62 x 57 x 15 mm (H x L x D)
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Broschyr I-LINK 100 engelska
Manual I-LINK 100

Broschyr I-LINK 100 med MODBUS
Manual I-LINK 100 med MODBUS

PC Pro mjukvara

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök