skip to Main Content

SATEL-LP-AO4

I/O modul med fyra analoga utgångar för användning med andra moduler i SATEL-LP-serien. Kan hantera både 0-20 mA/4-20 mA eller 0-10 V.

16 bitars upplösning
För många olika typer av I/O
Skruvplintsanslutning
Lysdiodsindikering

Artikelnr: F001023 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

SATEL-LP-AO4 är en I/O-modul för SATEL-LP-serien och kan kopplas till radiomodem och I/O-moduler i serien. AO4-modulen kopplas till radiomodem eller expansionsmoduler via snabbkopplingen T-BUS, som sitter på I/O-enhetens och radiomodemens baksida. Varje nod i systemet kan hantera upp till 32 stycken I/O-moduler. SATEL-LP-AO4 används för att hantera analoga utgångar och modulen har fyra utgångar, den lämpar sig därför att i kombination med ingångsmodulen med analoga I/O spegla analoga I/O-signaler.

I/O-modul med analoga utgångar

Varje utgång kan hantera 0-20 mA/4-20 mA eller 0-10 V I/O och har 16-bitars upplösning med en noggrannhet på <0,02 %. Enheten har DIP-switchar för att ställa in funktionen för utgångarna där man kan välja att antingen ställa utgången till följ eller reset. Installationen av SATEL-LP modulerna är enkel. Alla inställningar på modulen görs genom konfiguration via tumhjul och DIP-switchar. AO4 har en rad relevanta internationella godkännanden och är IECEx Certifierad (påminner om ATEX). Tillverkarens benämning: YI0102

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation SATEL AO4
Matningsspänning: 19,2-30,5 VDC (T-BUS)
MTTF: 156 år vid 100% användningscykel
Isolation: Galvanisk isolation
Överspänningsskydd: Ja
DIP-switchar: Inställning och programmering, utgångsfunktioner
Mått 17,5/99/114,5 mm
Temperaturområde: -40 – +70°C
Anslutning: Skruvplintar, 0,2-2,5 mm2
Kapsling: Plast
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manual

Hämta datablad
Hämta snabbguide

Back To Top
×Close search
Sök