skip to Main Content

SATEL-LP-PT100

I/O modul med fyra ingångar för PT100 temperaturgivare, en perfekt lösning för överföring av temperaturvärden trådlöst. Brett mätspann och lätt att installera.

För 4 st PT100 givare
Brett mätspann
Skruvplintsanslutning
Lysdiodsindikering

Artikelnr: F001027 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

SATEL-LP-AI4 är en I/O-modul i SATEL-LP-serien, ett utbyggbart koncept för trådlös I/O-överföring. SATEL-LP-AI4 kan enkelt anslutas till både radiomodem och I/O-moduler i LP-serien, anslutningen sker med hjälp av en snabbkoppling kallad T-BUS. Kontakten för T-BUS ryms i en vanlig DIN-skena och sitter dold på I/O-enhetens och radiomodemens baksida. Via T-BUS matas både strömförsörjning och alla kommunikationssignaler. SATEL-LP kan användas för att bygga punkt till punkt system för I/O eller mer komplexa nätverk. Varje nod i SATEL-LP nätet kan bestå av upp till 32 stycken I/O-moduler. SATEL-LP-AI4 används för att hantera analoga ingångar från givare. Dessa signaler kan sedan skickas till mottagande I/O-modul för spegling av I/O eller direkt in i överordnat MODBUS-system.

I/O-modul med analoga ingångar

SATEL-LP-AI4 hanterar 0/4-20 mA och den analoga ingången har 16-bitars upplösning med en noggrannhet på <0,02 %. Enheten har möjlighet att strömförsörja passiva analoga givare. Att installera AI4 är som med övriga moduler i serien enkelt då enheten snäpps fast på DIN-skena. Alla kommunikationsinställningar görs genom konfiguration via DIP-switchar även om AI4 redan från början levereras grundinställd. AI4 möter en rad internationella godkännanden och är IECEx Certifierad (likvärdig ATEX). Tillverkarens benämning: YI0108

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation SATEL-LP-PT100
Matningsspänning: 19,2-30,5 VDC (T-BUS)
MTTF: 194 år vid 100% användningscykel
Isolation: Galvanisk isolation
Överspänningsskydd: Ja
DIP-switchar: Inställning och programmering
Mått 17,5/99/114,5 mm
Temperaturområde: -40 – +70°C
Anslutning: Skruvplintar, 0,2-2,5 mm2
Kapsling: Plast
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manual

Hämta datablad
Hämta snabbguide

Back To Top
×Close search
Sök