skip to Main Content

SmartSwarm 342 IoT-gateway

7 650,00kr8 609,00kr Ex.moms

SmartSwarm 342 är en industriell gateway för IoT-applikationer med anslutning till nätverk eller mobilnät. En gateway med inbyggt stöd för Node-RED vilket gör den redo att skapa färdiga applikationer för trådlösa sensornät. Bygg ett trådlöst sensornät och kom igång på ett par minuter!

För Wzzard Gen2 sensornoder
Integrerad MQTT-broker
Integrerat Node-RED stöd
Robust och industriell

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
SmartSwarm 342 IIoT-gateway är en gateway för Wzzard Gen 2 trådlösa sensornoder, en gateway med inbyggt stöd för Node RED vilket gör det enkelt att presentera data från sensorer i IIoT-applikationer via användargränssnitt direkt i enheten. Data kan samlas in från ett antal källor, sensornoderna Wzzard så klart, men även från externa källor som webfeeds och databaser.

Smart datainsamling för internet of things

SmartSwarm 342 IIoT-gateway integrerar data från IoT-applikationer med externa system eller applikationer eller, för den som hellre vill, finns möjlighet att skapa lokala analysfunktioner eller grafiska operatörspaneler i enheten direkt. Detta genom att det finns ett integrerat stöd för Node-RED, en grafisk utvecklingsmiljö för IoT. SmartSwarm 342 kan därmed användas för analyser och intelligenta underhållsrutiner vid drift och underhåll.

10-60 VDC
2 st
2 st
LAN/WAN
4G/3G
Brandvägg

Operatörspanel Node-Red

SmartSwarm342 -flexibel sensorgateway

SmartSwarm 342 har ett webgränssnitt och ett verktyg för att konfigurera och ställa in Wzzard trådlösa sensornoder, plattformen ger tillgång till trådlös sensordata och gör installationen enkel och smidig. SmartSwarm 342 gör det lätt att samla in data, bearbeta data och presentera det via det inbyggda Node-RED stödet. Node-RED är både kraftfullt och intuitivt samtidigt som det är en enkel plattform att använda.

Enkel operatörspanel med Node-red

Node-Red är framtaget för att behandla dataflöden tack vare enkel programmering med färdiga block och dra och släpp funktioner är det enkelt att skapa arbetsflöden för att samla in data, bearbeta data och utföra beräkningar eller operationer. De mångsidiga funktionerna nås via det interna webbservergränssnittet som finns inbyggt i SmartSwarm 342. SmartSwarms Node-RED-miljö är separerad från övriga funktioner i routern, detta innebär att eventuella fel vid programmering inte stör gatewayens övriga firmware eller funktioner, enheten förblir ansluten och till internet vilket öppnar för möjligheten att rätta till felen i programmeringen utan besök på installationsplatsen.

Smidigt användargränssnitt

Node-RedGenom Node-Red i gatewayen finns möjlighet till lokal databehandling med Node-RED kan också användas för att presentera data via grafiska användargränssnitt och operatörspaneler direkt i enheten. Genom Node-RED och MQTT kan data användas på olika sätt, genom att data sparas i en databas kan det utnyttjas olika av olika funktioner. Det är alltså fullt möjligt att presentera data i överskådligt format till driftspersonal eller ekonomiavdelning, samtidigt som en systemansvarig kan hämta data om enhetens batterinivå, temperatur eller signalkvalitet.

Nätverk eller mobilnät

SmartSwarm 342 finns i olika modeller, dessa kan antingen anslutas till det lokala nätverket via dess WAN-port och samtidigt fungera som router. Gatewayens andra Ethernet-port är tänkt att användas för en LAN-anslutning och kunna brygga nätverkstrafik från LAN till WAN. Inkommande data via WAN kan blockeras genom en intern brandvägg. SmartSwarm342 finns med eller utan 4G-stöd. 4G-modellen kan ställas till att använda mobilnäten som enda uppkopplingsväg eller så kan den använda mobilnäten som alternativ uppkopplingsväg om den fasta nätverksförbindelsen bryts.

SmartSwarm konfigureras enklast via en molnbaserad konfigurationstjänst, SmartWorx Hub, men enheten kan dessutom konfigureras lokalt via webgränssnitt.
smartswarm-341 Industrial Iot-gateway

Node-RED

Kom igång med IoT med WzzardSkapa en enkel operatörspanel med Node-RED, se hur du skapar ett enkelt användarinterface.

Node-RED

Node-RED och MQTT

IoT underlättar för reningsverkSå här bygger du ett sensornät med MQTT och Node-RED baserat på Wzzard-sensorer.

Komigång med IoT

 • Wzzard C Gen 2

  Wzzard C Gen 2

  Wzzard C Gen2 är sensornoder avsedda för att överföra sensordata i inomhusmiljöer. Enheterna är anpassade för att anslutas till standardsensorer och kan användas för att överföra temperaturvärden, som lägesgivare...
  1 800,00kr Ex.moms
 • Wzzard Gen2

  Wzzard Gen2

  WzzardTM intelligenta trådlösa sensorplattform skapar en komplett, snabb och enkel anslutning mellan standardsensorer och applikationer - via fast nätverk eller över mobilnäten eller via internet. Plattformen består av Wzzard...
  3 570,00kr3 988,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Smart Swarm 342
Cellulär anslutning (tillval): GSM/3G/4G
Överföringshastighet: 100 Mbit/s max nedladdningshastighet (LTE)
21,1 Mbit/s max nedladdningshastighet (HSPA+)
50 Mbit/s max uppladdningshastighet (LTE)
5,76 Mbit/s max uppladdningshastighet (HSPA+)
Gränssnitt: 2 x Ethernet, USB-Host (type A), I/O-port
Matningsspänning: 10-60 VDC
Temperaturområde: -40 – +75°C
Antennkontakt: SMA 50 Ω (4G/3G/LTE450/GPS), RP-SMA 50 Ω (sensornät)
Kapsling: Aluminium
Vikt: 375 g
Mått (B D H): 55×97×125 mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Hämta engelsk broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök