skip to Main Content

Aguardio läckagesensor ljudindikering

498,00kr Ex.moms

Upptäck, förebygg och spara med Aguardio Leak Sensor. Med avancerad IoT-teknologi och smart dataanalys, identifierar denna sensor läckande toaletter samt temperaturer på vattenrör, vilket hjälper dig att undvika oväntade kostnader och optimera byggnadsrenoveringar. Enkel att installera och användarvänlig, Aguardio är din lösning för effektiv fastighetsförvaltning.

Upptäcker små läckor
Lätt att installera
Ljud indikerar läckage
Lång batteritid

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B400106 Kategori: Etikett:

Aguardio läckagesensor är den ultimata lösningen för att hantera läckande toaletter i byggnader. Med avancerad sensorteknologi kan du upptäcka och åtgärda läckor som annars går obemärkta förbi. Sensorn mäter spolningar i toaletten och indikerar läckage genom att avge ett ljud. Installation är enkel och snabb, vilket gör det lätt att placera sensorerna.

Sensor för läckageindikering

Aguardio läckagesensor kombinerar avancerad dataanalys och kan upptäcka vattenflöden så låga som 3 liter per timme, vilket är osynliga för blotta ögat och ofta inte hörbara. Att åtgärda en enda läckande toalett kan spara upp till 400 liter vatten per dag och upp till 12 000 kronor per år.

Ingår
Lättmonterad
Ljudindikering

Typiska användningsområden inkluderar kontorsbyggnader, bostadsfastigheter, offentliga byggnader och hotell men även äldreboenden och sjukhus kan dra fördel av en tydlig läckageindikering. Denna mångsidighet gör att Aguardio läckagesensor passar för olika miljöer där vattenläckage kan utgöra ett stort problem.
aguardio sensor rör
Fördelarna med Aguardio läckagesensor är många. Den förhindrar omfattande vattenskador och förbättrar miljöavtrycket genom minskad vattenanvändning. Dessa fördelar bidrar till att skapa en mer hållbar och kostnadseffektiv fastighetsförvaltning.

För dig som vill ha en ansluten enhet så finns sådana paket att tillgå så du kan se dina enheters data i realtid.

Enheten kan även levereras med en app utan gateway som man kan avläsa från en mobiltelefon, surfplatta eller liknande, detta förutsätter en MoQ på 50 enheter och är avsett för större projekt.

Smidig installation

Installationen är snabb och enkel. Fäst sensorn på toalettens vattenrör med ett specialanpassat buntband. Vid vägghängda toaletter monteras sensorn bakom tryckplattan. Efter montering, tryck på den lilla knappen på sidan av sensorn för att aktivera den.

Knappen på sidan av läckagesensorn har två syften, den kan användas för att aktivera produkten genom att hålla den intryckt tills sensorn piper. Detta behöver endast göras en gång, vid första installationen. Sensorn förblir påslagen.

Om larmet piper så betyder det att toaletten läcker vatten i toalettstolen. Man kan då snooza larmet i 24 timmar genom att trycka på knappen på sidan av sensorn. För hyresgäster så kan man förse sensorn med informerat om att informera sin hyresvärd att toaletten läcker. Om man bor i en bostadsrätt eller egen fastighet kan man fixa vattenläckan själv, eller alternativt ringa en rörmokare för att åtgärda läckan. Ett bra första steg är att stänga av vattenflödet till toalett om man kan för att undvika onödigt läckage.

Sensorn upptäcker vattenflöden från 3 liter per timme och har en lång batteritid på cirka 10 år, vilket säkerställer långvarig och pålitlig användning.

  • Aguardio Läckagesensor BLE

    Aguardio läckagesensor BLE

    Upptäck, förebygg och spara med Aguardio Leak Sensor. Med avancerad IoT-teknologi och smart dataanalys, identifierar denna sensor läckande toaletter samt temperaturer på vattenrör, vilket hjälper dig att undvika oväntade...
    778,40kr Ex.moms

Aguardio Leak Sensor datablad

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök