skip to Main Content

Aguardio läckagesensor

778,00kr Ex.moms

Upptäck, förebygg och spara med Aguardio Leak Sensor. Med avancerad IoT-teknologi och smart dataanalys, identifierar denna sensor läckande toaletter samt temperaturer på vattenrör, vilket hjälper dig att undvika oväntade kostnader och optimera byggnadsrenoveringar. Enkel att installera och användarvänlig, Aguardio är din lösning för effektiv fastighetsförvaltning.

Upptäcker små läckor
Lätt att installera
Datadrivna insikter
Lång batteritid

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: 5 i lager Artikelnr: B400105 Kategori: Etikett:

Aguardio läckagesensor är den ultimata lösningen för att hantera läckande toaletter i byggnader. Med avancerade sensorteknologi kan du upptäcka och åtgärda läckor som annars går obemärkta förbi. Genom att använda data från sensorn kan du optimera underhållsscheman och minska onödiga kostnader. Sensorn mäter spolningar i toaletten och vattentemperaturer. Den kan användas till allt från indikering av risk för frysning eller legionella, samt för indikering av spolning hos ensamboende äldre eller för planering av städscheman. Installation är enkel och snabb, vilket gör det lätt att placera sensorerna.

Sensor för läckageindikering

Aguardio läckagesensor kombinerar avancerad IoT-teknologi med smart dataanalys för att erbjuda en omfattande lösning för läckagedetektering och fastighetsförvaltning. Sensorn kan upptäcka vattenflöden så låga som 3 liter per timme, vilket är osynliga för blotta ögat och ofta inte hörbara. Att åtgärda en enda läckande toalett kan spara upp till 400 liter vatten per dag och upp till 12 000 kronor per år.

Ingår
Vattentemp
Lufttemp
BLE
Lättmonterad

Typiska användningsområden inkluderar kontorsbyggnader, bostadsfastigheter, offentliga byggnader och hotell men även äldreboenden och sjukhus kan behöva övervaka vattentempeteratur. Denna mångsidighet gör att Aguardio läckagesensor passar för olika miljöer där vattenläckage kan utgöra ett stort problem.
aguardio sensor rör
Fördelarna med Aguardio läckagesensor är många. Den minskar vattenförbrukningen och kostnader, förhindrar omfattande vattenskador, optimerar städ- och underhållsscheman med hjälp av dataanalys och förbättrar miljöavtrycket genom minskad vattenanvändning. Dessa fördelar bidrar till att skapa en mer hållbar och kostnadseffektiv fastighetsförvaltning.

Smidig installation för omedelbara insikter

spolningarInstallationen är snabb och enkel. Fäst sensorn på toalettens vattenrör med ett specialanpassat buntband. Vid vägghängda toaletter monteras sensorn bakom tryckplattan. Efter montering, tryck på den lilla knappen på sidan av sensorn för att aktivera den. Data kan nu hämtas från mobiler eller andra enheter i närheten, alternativt med vår Gateway för centraliserad datainsamling och analys.

Sensorn upptäcker vattenflöden från 3 liter per timme och larmar lokalt med ett ljudlarm vid läcka. Sensorn har en lång batteritid på cirka 10 år, vilket säkerställer långvarig och pålitlig användning.

Passande gateway

För dig som vill se data även på distans rekommenderar vi att du kompletterar med AKKR8 gateway som ansluter direkt till mobilnät eller wifi och gör installationen enkel. Vi har färdiga paket med gateway, sensorer och plattform, alternativt kan vi integrera sensorn till er plattform

  • AKKR8 IoT-sensor

    AKKR8 IoT-sensor

    AKKR8 är en sensornod för alla dina grundläggande IoT-behov. Ett multiverktyg nästan oavsett vad du vill övervaka. Har en rad inbyggda sensorer och stöd för externa givare. Passar dessutom...
    2 980,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök