skip to Main Content

Blue COIN T

315,00kr Ex.moms

Blue Coin T är en temperatursensor med hög noggrannhet och robust kapsling. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven och väldigt robust! Upp till 5 års batterilivslängd och 200 meter överföringsavstånd.

IP68-klassad
Tålig
Inbyggd temperatursensor
Kompakt och batteridriven

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100105 Kategori: Etikett:
Blue COIN T är en kompakt Bluetoothsensor anpassad för temperaturmätning i krävande miljöer. Blue COIN T används som trådlös temperatursensor med stor noggrannhet i temperaturdata. Blue COIN T är Bluetooth Low Energy kompatibel, något som ger en kombination av överlägsen räckvidd och bra batterilivslängd. Genom de goda egenskaperna hos Bluetooth Low Energy kan enheten nå överföringsavstånd på upp till 200 meter och dess batterilivslängd är upp till 5 år.

Bluetooth temperatursensor

Blue COIN T fungerar som en traditionell temperatursensor men har en mycket lång batterilivslängd och hög mätprecision. Enheten är både vattentät och liten vilket gör att den kan integreras i de flesta miljöer. Sensorns mätområde är -40°C till +85°C och den har en upplösning på 0,0625°C (16 bitars upplösning). Sensorn har en noggrannhet på ±0,25°C till ±0,5°C beroende på mätområde.

Genom den senaste generationens Bluetooth Low Energy-teknik kan Blue COIN T identifieras direkt av en smartphone och de flesta andra hårdvaror med inbyggt Bluetoothstöd. Bluetooth Low Energy-teknik gör att Blue COIN T kan kopplas till de allra flesta mobila lösningar. Enheten har en integrerad LED för tydlig återkoppling till användaren. Denna LED kan stängas av för att spara batteri.

Batteriets livslängd är upp till 5 år med en sändningsfrekvens på 10 sekunder. Om du behöver byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP68-klassningen.

Programmerbar, flexibel

Blue COIN T har ett programmerbart överföringsintervall som är ställbart mellan 0,1-10 s. Nodens integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering. Blue COIN T stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller med hjälp av Android Appen Device Manager Mobile.

Enheten kan lokalt lagra upp till 4 000 händelser som kan laddas ned via programmeringsverktyget.

Pålitlig och robust design

Enheten har en robust kapsling anpassad för industrin och tuffa tag. Den är vattentät enligt IP68 och designad för de mest krävande miljöer.

Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG).

Enheten kan fästas med dubbelhäftande tejp eller monteras i en hållare, bägge är tillbehör som säljs separat. Sensorn har mycket kompakta yttermått, den har en diameter på 36 mm och är bara 11,5 mm hög. Den har en vikt på endast 13 g.

    Denna produkt innehåller ett batteri och kan därför inte returneras efter aktivering.

Blue COIN T kan användas med vissa av våra gateways och trackers.

 • Blue COIN Hållare

  Blue COIN hållare

  Blue COIN är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna hållare underlättas montering samtidigt som sensorn lätt kan tas bort. Utformad i tåligt plastmaterial Dubbelhäftande tejp Låsbygel Lätt att...
 • Blue COIN Dubbelhäftande Tejp

  Blue COIN dubbelhäftande tejp

  Blue COIN är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna dubbelhäftande tejp underlättas montering. För permanent montering Dubbelhäftande tejp Skräddarsydd
 • Out of Stock
  Blue PUCK T

  Blue PUCK T

  Blue Puck T är en industrianpassad temperatursensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt,...
 • Blue PUCK T EN

  Blue PUCK T EN

  Blue Puck T EN är en industrianpassad temperatursensor som är EN12830 certifierad och har en imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den är speciellt framtagen för livsmedels- och läkemedelsindustrin. Den...
  457,00kr Ex.moms
 • Blue PUCK RHT

  Blue PUCK RHT

  Blue Puck RHT är en industrianpassad temperatursensor och luftfuktighetssensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP65-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten...
  516,00kr Ex.moms
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  918,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Blue Coin T
Spänningsmatning: 3 VDC litium batteri inbyggt
Batterilivslängd: Upp till 5 år
Fastsättning: Dubbelhäftande tejp, hållare (bägge är tillval)
Uteffekt: Upp till +4dBm (programmerbar)
Sändningsintervall: 0,1 till 10 sekunder (programmerbar)
Batterivarning: Vid 15% återstående batteri
Mått: ∅ 36 mm, höjd 11,5 mm
Temperaturområde: -30° – +70°C
Mätområde -40°C till +85°C
Sensorupplösning 0,0625°C
Mätnoggrannhet ±0,25°C från -0°C till -65°C, ±0.5°C från -40°C till 85°C
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: 13 g med batteri
Antenn: Integrerad antenn
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information


Datablad Blue Coin Temp

Datalogger med Blue Coin guide
Manual Blue range sensorer
BLUE Coin batteri livscykel kurvor
BLE frames specifikation
Manual NFC-läsare
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök