skip to Main Content

Blue PUCK BUZZ

391,00kr Ex.moms

Blue Puck Buzz är en Bluetoothsensor med inbyggd summer avsedd att skydda ensamarbetare. Tack vare sin summer har den möjligheten att utlösa en ljudsignal för att informera arbetarna om en potentiell fara. Denna summer kan placeras direkt på skyddshjälmen och aktiveras på distans från smartphone eller surfplatta i realtid. Blue Puck Buzz är kompakt, batteridriven och väldigt robust! Den tåliga IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Upp till 17 års batterilivslängd och 500 meter överföringsavstånd.

IP68-klassad
Tålig
Inbyggd summer
Robust och batteridriven

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100111 Kategori: Etikett:
Blue PUCK BUZZ är en robust Bluetoothsensor med inbyggd summer, en Bluetooth Low Energy sensor som kombinerar en räckvidd på upp till 500 meter och upp till 17 års batterilivslängd. Sensorn är anpassad för krävande miljöer och används för att varna eller notifiera exempelvis ensamarbetare. Tack vare sin summer har den möjligheten att utlösa en ljudsignal för att informera arbetarna om en potentiell fara. Denna summer kan placeras direkt på skyddshjälmen och aktiveras på distans från smartphone eller surfplatta i realtid.

Innovativ Bluetooth beacon

Blue Puck Buzz BLE sensorBlue Puck Buzz är en kompakt, batteridriven och väldigt robust Bluetooth BLE sensor! Blue Puck Buzz har en inbyggd summer och LED-indikering avsedd att skydda eller varana exempelvis ensamarbetare. Genom sin unika kombination av sensorer går det att utlösa en ljus- eller ljudsignal för att informera om en potentiell fara, att någon behöver hjälp eller för att påkalla uppmärksamhet att en chaufför behöver hjälp med avlastning av gods. Denna sensornod kan placeras direkt på skyddshjälmen och aktiveras på distans från smartphone eller surfplatta i realtid eller användas i fordon på ett lager.

Bluetooth Low Energy-tekniken gör att den kan anslutas till de allra flesta lösningar. Enheten har en integrerad LED och summer för tydlig återkoppling till användaren. Batteriets livslängd är upp till 17 år. Om du behöver byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP65-klassningen.

Programmerbar, robust och flexibel

Blue PUCK BUZZ har ett programmerbart överföringsintervall som är ställbart mellan 0,1-10 s. Sensorns integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering. Blue PUCK BUZZ stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller att du har Android Appen Device Manager Mobile installerad.

Industriell, robust design

Enheten har en robust kapsling anpassad för industrin och tuffa tag. Den är miljöklassad enligt IP65 och designad för de mest krävande miljöer. Enheten kan användas inom temperaturområdet -40°C till +85°C.

Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG). Enheten kan fästas med dubbelhäftande tejp eller monteras i en hållare, bägge är tillbehör som säljs separat. Enheten har ett mycket kompakta yttermått, den har en diameter på 57 mm och är bara 20 mm hög. Den har en vikt på endast 41 g.

    Denna produkt innehåller ett batteri och kan därför inte returneras efter aktivering.

Blue PUCK BUZZ kan användas med åtskilliga av våra gateways och trackers. Enheten är iBeacon (Apple) och Eddystone (Google) kompatibel.

 • Blue PUCK Dubbelhäftande Tejp

  Blue PUCK dubbelhäftande tejp

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna dubbelhäftande tejp underlättas montering. För permanent montering Dubbelhäftande tejp Skräddarsydd
 • Blue PUCK Hållare

  Blue PUCK hållare

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna hållare underlättas montering samtidigt som sensorn lätt kan tas bort. Utformad i tåligt plastmaterial Dubbelhäftande tejp som tillval Lätt...
  28,00kr Ex.moms
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  918,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Blue Puck Buzz
Spänningsmatning: 3 VDC litium batteri inbyggt
Batterilivslängd: Upp till 17 år
Fastsättning: Dubbelhäftande tejp, hållare (bägge är tillval)
Uteffekt: Upp till +4dBm (programmerbar)
Sändningsintervall: 0,1 till 10 sekunder (programmerbar)
Batterivarning: Vid 15% återstående batteri
Mått: ∅ 57 mm, höjd 20 mm
Temperaturområde: -40° – +85°C
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: 41 g med batteri
Antenn: Integrerad antenn
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Datablad Blue Puck BuzzManual Blue range sensorer
BLUE Puck batteri livscykel kurvor
BLE frames specifikation
Manual NFC-läsare
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök