skip to Main Content

Blue PUCK DI

362,10kr Ex.moms

Blue Puck DI är en industrianpassad sensornod där man vill övervaka digitala givare via Bluetooth. En sensornod som har en imponerande driftstid och räckvidd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven och väldigt robust! Upp till 16 års batterilivslängd och 500 meter överföringsavstånd.

IP68-klassad
Tålig
För extern sensor
Kompakt och batteridriven

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100118 Kategori: Etikett:
Blue PUCK DI är en kompakt Bluetoothsensor anpassad att ansluta till digitala givare och skicka dess status via Bluetooth. Denna kompakta sensor har en ingång för en digital givare Bluetooth. Blue PUCK DI är Bluetooth Low Energy kompatibel, något som ger en kombination av överlägsen räckvidd och bra batterilivslängd. Genom de goda egenskaperna hos Bluetooth Low Energy kan enheten nå överföringsavstånd på upp till 500 meter och dess batterilivslängd är upp till 16 år.

Bluetooth temperatursensor digital utgång

Blue PUCK DI är en Bluetoothsensor som fungerar som en trådlös förlängning av en digital givare med lång batterilivslängd. Sensorn är både vattentät och kompakt vilket gör att den kan installeras utan att vara iögonfallande. Sensorn kan användas för att skicka meddelande om låg nivå i en tank, kopplas till en PIR eller andra liknande situationer där man vill förlänga en givares signal via Bluetooth.

Genom den senaste generationens Bluetooth Low Energy-teknik kan Blue PUCK DI identifieras direkt av en smartphone och de flesta andra hårdvaror med inbyggt Bluetoothstöd. Bluetooth Low Energy-teknik gör att Blue PUCK DI kan kopplas till de flesta mobila lösningar. Enheten har en integrerad LED för tydlig återkoppling till användaren. Denna LED kan stängas av för att spara batteri.

Batteriets livslängd är upp till 16 år med en statusuppdatering var 10:e sekund. Om du behöver vill byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP68-klassningen.

Programmerbar, flexibel

Blue PUCK DI har ett programmerbart överföringsintervall som är ställbart mellan 0,1-10 s. Nodens integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering. Blue PUCK DI stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller med hjälp av Android Appen Device Manager Mobile.

Pålitlig och robust design

Enheten har en robust kapsling anpassad för industrin och tuffa tag. Den är vattentät enligt IP68 och designad för de mest krävande miljöer.
Storlek Blue PUCK Bluetooth sensor
Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG).

Blue PUCK DI kan fästas med dubbelhäftande tejp (tillval) eller skruvas fast på en plan yta via dess två stycken 3 mm hål. Sensorn har mycket kompakta yttermått, den har en diameter på 57 mm och är bara 20 mm hög. Den har en vikt på endast 50 g.

    Denna produkt innehåller ett batteri och kan därför inte returneras efter aktivering.

Blue PUCK DI kan användas med vissa av våra gateways och trackers.

 • Blue PUCK Dubbelhäftande Tejp

  Blue PUCK dubbelhäftande tejp

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna dubbelhäftande tejp underlättas montering. För permanent montering Dubbelhäftande tejp Skräddarsydd
 • Blue PUCK Hållare

  Blue PUCK hållare

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna hållare underlättas montering samtidigt som sensorn lätt kan tas bort. Utformad i tåligt plastmaterial Dubbelhäftande tejp som tillval Lätt...
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  428,40kr Ex.moms
Teknisk specifikation Blue Puck DI
Spänningsmatning: 3 VDC litium batteri inbyggt
Batterilivslängd: Upp till 17 år
Fastsättning: Dubbelhäftande tejp, skruvfastsättning -2 monteringshål ∅ 4mm, cc 49mm
Uteffekt: Upp till +4dBm (programmerbar)
Sändningsintervall: 0,1 till 10 sekunder (programmerbar)
Batterivarning: Vid 15% återstående batteri
Mått: ∅ 57 mm, höjd 20 mm, 64 mm med kabelförskruvning
Temperaturområde: -40° – +85°C
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: 50 g med batteri
Antenn: Integrerad antenn
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Datablad Blue Puck DI
Manual Blue range sensorer
BLUE Puck batteri livscykel kurvor
BLE frames specifikation
Manual NFC-läsare
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök