skip to Main Content

Blue PUCK MOV

425,00kr Ex.moms

Blue Puck Mov är en rörelsesensor med hög noggrannhet och robust kapsling. Den kan detektera rörelser inom ±2G med hög precision. En tålig och IP68-klassad noden som passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven och väldigt robust! Upp till 20 års batterilivslängd och 500 meter överföringsavstånd.

IP68-klassad
Tålig
Inbyggd rörelsesensor
Robust och batteridriven

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100106 Kategori: Etikett:
Blue PUCK MOV är en kompakt Bluetoothsensor för mätning av acceleration, vinkelförändring eller rörelse i krävande miljöer. Med en enastående noggrannhet och en lång batterilivslängd är Blue PUCK MOV en sensor som fungerar i många år till låg kostnad. Sensorn är Bluetooth Low Energy kompatibel, något som ger en kombination av överlägsen räckvidd och bra batterilivslängd. Genom dessa egenskaper kan enheten nå överföringsavstånd på upp till 500 meter och dess batterilivslängd är upp till 20 år.

Bluetooth rörelsesensor med accelerationsmätare

Blue PUCK MOV fungerar som en rörelsesensor som kan detektera rörelse, vinkelförändringar med mera beroende på hur den programmeras och ställs in. Sensorn har ett mätområde för rörelse inom spannet -2G till +2G och en upplösning på imponerande 1 mG. Sensorn har en noggrannhet på ±0,5%.

Sensorn har en mycket lång batterilivslängd och hög mätprecision. Den är både vattentät och kompakt vilket gör att den kan integreras i de flesta miljöer.

Genom den senaste generationens Bluetooth Low Energy-teknik kan Blue PUCK MOV identifieras direkt av en smartphone och de flesta andra hårdvaror med inbyggt Bluetoothstöd. Bluetooth Low Energy-tekniken gör att Blue PUCK MOV kan anslutas till de allra flesta mobila lösningar som finns på marknaden.

Batteriets livslängd är upp till 20 år beroende på sändningsfrekvens. Om du behöver byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP68-klassningen.

Programmerbar och flexibel

Blue PUCK MOV har ett programmerbart överföringsintervall som är ställbart mellan 0,1-10 s. Sensorns integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering.

Blue PUCK MOV stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller med hjälp av Android Appen Device Manager Mobile.

Pålitlig och robust

Enheten har en robust kapsling anpassad för industrin och andra miljöer där den kan utsättas för tuffa tag. Den är vattentät enligt IP68 och designad för påfrestningar.

Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG).

Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG). Enheten kan fästas med dubbelhäftande tejp eller monteras i en hållare, bägge är tillbehör som säljs separat. Enheten har ett mycket kompakta yttermått, den har en diameter på 57 mm och är bara 20 mm hög. Den har en vikt på endast 41 g.

    Denna produkt innehåller ett batteri och kan därför inte returneras efter aktivering.

Blue PUCK MOV kan användas med vissa av våra gateways och trackers.

 • Blue PUCK Dubbelhäftande Tejp

  Blue PUCK dubbelhäftande tejp

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna dubbelhäftande tejp underlättas montering. För permanent montering Dubbelhäftande tejp Skräddarsydd
 • Blue PUCK Hållare

  Blue PUCK hållare

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna hållare underlättas montering samtidigt som sensorn lätt kan tas bort. Utformad i tåligt plastmaterial Dubbelhäftande tejp som tillval Lätt...
  28,00kr Ex.moms
 • Blue COIN MOV

  Blue COIN MOV

  Blue Coin MOV är en rörelsesensor med hög noggrannhet och robust kapsling. Den kan detektera rörelser inom ±2G med hög precision. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i...
  335,00kr Ex.moms
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  918,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Blue Puck MOV
Spänningsmatning: 3 VDC litium batteri inbyggt
Batterilivslängd: Upp till 20 år
Fastsättning: Dubbelhäftande tejp, hållare (bägge är tillval)
Uteffekt: Upp till +4dBm (programmerbar)
Sändningsintervall: 0,1 till 10 sekunder (programmerbar)
Batterivarning: Vid 15% återstående batteri
Mått: ∅ 57 mm, höjd 20 mm
Temperaturområde: -40° – +85°C
Mätområde -2G till +2G
Sensorupplösning 1 mG
Mätnoggrannhet ±0,5%
Larmtrigger 16-bit tröskelvärde
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: 41 g med batteri
Antenn: Integrerad antenn
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Datablad Blue Puck Mag

Manual Blue range sensorer
BLUE Puck batteri livscykel kurvor
BLE frames specifikation
Manual NFC-läsare
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök