skip to Main Content

Blue PUCK RHT

640,00kr Ex.moms

Blue Puck RHT är en industrianpassad temperatursensor och luftfuktighetssensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP65-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven och väldigt robust! Upp till 19 års batterilivslängd och 500 meter överföringsavstånd.

IP65-klassad
Tålig
Inbyggda sensorer
Kompakt och batteridriven

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100110 Kategori: Tagg:
Blue PUCK RHT är en kompakt Bluetoothsensor anpassad för noggrann temperaturmätning och luftfuktighetsmätning i krävande miljöer. Blue PUCK RHT används som en trådlös temperatursensor och luftfuktighetssensor med stor noggrannhet och ett brett temperaturområde. Blue PUCK RHT är Bluetooth Low Energy kompatibel, något som ger en kombination av överlägsen räckvidd och bra batterilivslängd. Genom de goda egenskaperna hos Bluetooth Low Energy kan enheten nå överföringsavstånd på upp till 500 meter och dess batterilivslängd är upp till 13 år.

Bluetooth fukt- och temperatursensor

ELA innovation bluetooth sensor lufttemperatur och fuktighetBlue PUCK RHT fungerar som en högupplöst temperatursensor med inbyggd fuktighetssensor. Den kombinerar mycket lång batterilivslängd och hög mätprecision. Enheten är både vattentät, IP65, och liten vilket gör att den kan integreras i de flesta miljöer. Sensorns mätområde är -40°C till +85°C och den har en upplösning på 0,015°C (16 bitars upplösning) och 0,01% luftfuktighet. Sensorn har en noggrannhet på ±0,3°C.

Genom den senaste generationens Bluetooth Low Energy-teknik kan Blue PUCK RHT identifieras direkt av en smartphone och de flesta andra hårdvaror med inbyggt Bluetoothstöd. Bluetooth Low Energy-teknik gör att Blue PUCK RHT kan kopplas till de allra flesta mobila lösningar. Enheten har en integrerad LED för tydlig återkoppling till användaren. Denna LED kan stängas av för att spara batteri.

Batteriets livslängd är upp till 13 år med en sändningsfrekvens på 10 sekunder. Om du behöver vill byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP65-klassningen.

Programmerbar, flexibel

Blue PUCK RHT har ett programmerbart överföringsintervall som är ställbart mellan 0,1-10 s. Nodens integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering. Blue PUCK RHT stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller med hjälp av Android Appen Device Manager Mobile.

Enheten kan lokalt lagra upp till 4 000 händelser som kan laddas ned via programmeringsverktyget, se vidare under fliken manualer för en utförlig instruktion.

Pålitlig och robust design

Enheten har en robust kapsling anpassad för industrin och tuffa tag. Den är vattentät enligt IP65 och designad för de mest krävande miljöer.
Storlek Blue PUCK Bluetooth sensor
Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG).

Blue PUCK RHT kan fästas med dubbelhäftande tejp (tillval) eller skruvas fast på en plan yta via dess två stycken 3 mm hål. Sensorn har mycket kompakta yttermått, den har en diameter på 57 mm och är bara 18 mm hög. Den har en vikt på endast 36 g.

    Denna produkt innehåller ett batteri och kan därför inte returneras efter aktivering.

Blue PUCK RHT kan användas med vissa av våra gateways och trackers.

 • Blue COIN Dubbelhäftande Tejp

  Blue COIN dubbelhäftande tejp

  Blue COIN är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna dubbelhäftande tejp underlättas montering. För permanent montering Dubbelhäftande tejp Skräddarsydd
  Läs mer
 • Blue COIN Hållare Dubbelhäftande

  Blue COIN hållare dubbelhäftande

  Blue COIN är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna hållare underlättas montering samtidigt som sensorn lätt kan tas bort. Utformad i tåligt plastmaterial Dubbelhäftande tejp Lätt att ta...
  Läs mer
 • Blue COIN T

  Blue COIN T

  Blue Coin T är en temperatursensor med hög noggrannhet och robust kapsling. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven...
  334,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • Blue PUCK T

  Blue PUCK T

  Blue Puck T är en industrianpassad temperatursensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt,...
  420,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • Blue PUCK T EN

  Blue PUCK T EN

  Blue Puck T EN är en industrianpassad temperatursensor som är EN12830 certifierad och har en imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den är speciellt framtagen för livsmedels- och läkemedelsindustrin. Den...
  488,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  694,00kr Ex.moms
  Läs mer
Teknisk specifikation Blue Puck RHT
Spänningsmatning: 3 VDC litium batteri inbyggt
Batterilivslängd: Upp till 13 år
Fastsättning: Dubbelhäftande tejp, skruvfastsättning -2 monteringshål ∅ 4mm, cc 49mm
Uteffekt: Upp till +4dBm (programmerbar)
Sändningsintervall: 0,1 till 10 sekunder (programmerbar)
Batterivarning: Vid 15% återstående batteri
Mått: ∅ 57 mm, höjd 18 mm
Temperaturområde: -30° – +85°C
Mätområde: -40°C till +85°C samt 0-100% luftfuktighet
Sensorupplösning 0,015°C
Mätnoggrannhet ±0,3°C
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: 36 g med batteri
Antenn: Integrerad antenn
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Datablad Blue Puck RHT
Datalogger med Blue Puck guide
Manual Blue range sensorer
BLUE Puck batteri livscykel kurvor
BLE frames specifikation
Manual NFC-läsare
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök