skip to Main Content

Blue PUCK T

Blue Puck T är en industrianpassad temperatursensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven och väldigt robust! Upp till 19 års batterilivslängd och 500 meter överföringsavstånd.

IP68-klassad
Tålig
Inbyggd temperatursensor
Kompakt och batteridriven

Slut i lager

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100103 Kategori:
Blue PUCK T är en kompakt Bluetoothsensor anpassad för noggrann temperaturmätning i krävande miljöer. Blue PUCK T används som en trådlös temperatursensor med stor noggrannhet och ett brett temperaturområde. Blue PUCK T är Bluetooth Low Energy kompatibel, något som ger en kombination av överlägsen räckvidd och bra batterilivslängd. Genom de goda egenskaperna hos Bluetooth Low Energy kan enheten nå överföringsavstånd på upp till 500 meter och dess batterilivslängd är upp till 19 år.

Bluetooth temperatursensor

Bluetooth temperatursensor Blue Puck TBlue PUCK T fungerar som en högupplöst temperatursensor och kombinerar mycket lång batterilivslängd och hög mätprecision. Enheten är både vattentät och liten vilket gör att den kan integreras i de flesta miljöer. Sensorns mätområde är -40°C till +85°C och den har en upplösning på 0,0625°C (16 bitars upplösning). Sensorn har en noggrannhet på ±0,25°C till ±0,5°C beroende på mätområde.

Genom den senaste generationens Bluetooth Low Energy-teknik kan Blue PUCK T identifieras direkt av en smartphone och de flesta andra hårdvaror med inbyggt Bluetoothstöd. Bluetooth Low Energy-teknik gör att Blue PUCK T kan kopplas till de allra flesta mobila lösningar. Enheten har en integrerad LED för tydlig återkoppling till användaren. Denna LED kan stängas av för att spara batteri.

Batteriets livslängd är upp till 19 år med en sändningsfrekvens på 10 sekunder. Om du behöver byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP68-klassningen.

Programmerbar, flexibel

Blue PUCK T har ett programmerbart överföringsintervall som är ställbart mellan 0,1-10 s. Nodens integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering. Blue PUCK T stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller med hjälp av Android Appen Device Manager Mobile.

Enheten kan lokalt lagra upp till 4 000 händelser som kan laddas ned via programmeringsverktyget, se vidare under fliken manualer för en utförlig instruktion.

Pålitlig och robust design

Enheten har en robust kapsling anpassad för industrin och tuffa tag. Den är vattentät enligt IP68 och designad för de mest krävande miljöer.
Storlek Blue PUCK Bluetooth sensor
Det robusta höljet är tillverkat i Delrin (POM C) ett material som är klassat för att användas i livsmedelsindustrin (90/128/EEG).

Blue PUCK T kan fästas med dubbelhäftande tejp (tillval) eller skruvas fast på en plan yta via dess två stycken 3 mm hål. Sensorn har mycket kompakta yttermått, den har en diameter på 57 mm och är bara 18 mm hög. Den har en vikt på endast 36 g.

    Denna produkt innehåller ett batteri och kan därför inte returneras efter aktivering.

Blue PUCK T kan användas med vissa av våra gateways och trackers.

 • Blue PUCK Dubbelhäftande Tejp

  Blue PUCK dubbelhäftande tejp

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna dubbelhäftande tejp underlättas montering. För permanent montering Dubbelhäftande tejp Skräddarsydd
 • Blue PUCK Hållare

  Blue PUCK hållare

  Blue Puck är kompakta Bluetoothsensorer för krävande miljöer. Med denna hållare underlättas montering samtidigt som sensorn lätt kan tas bort. Utformad i tåligt plastmaterial Dubbelhäftande tejp som tillval Lätt...
  28,00kr Ex.moms
 • Blue COIN T

  Blue COIN T

  Blue Coin T är en temperatursensor med hög noggrannhet och robust kapsling. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven...
  315,00kr Ex.moms
 • Blue PUCK T EN

  Blue PUCK T EN

  Blue Puck T EN är en industrianpassad temperatursensor som är EN12830 certifierad och har en imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den är speciellt framtagen för livsmedels- och läkemedelsindustrin. Den...
  457,00kr Ex.moms
 • Blue PUCK RHT

  Blue PUCK RHT

  Blue Puck RHT är en industrianpassad temperatursensor och luftfuktighetssensor med imponerande noggrannhet och lång batterilivslängd. Den tåliga och kompakta IP65-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten...
  516,00kr Ex.moms
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  918,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Blue Puck T
Spänningsmatning: 3 VDC litium batteri inbyggt
Batterilivslängd: Upp till 19 år
Fastsättning: Dubbelhäftande tejp, skruvfastsättning -2 monteringshål ∅ 4mm, cc 49mm
Uteffekt: Upp till +4dBm (programmerbar)
Sändningsintervall: 0,1 till 10 sekunder (programmerbar)
Batterivarning: Vid 15% återstående batteri
Mått: ∅ 57 mm, höjd 18 mm
Temperaturområde: -40° – +85°C
Mätområde -40°C till +85°C
Sensorupplösning 0,0625°C
Mätnoggrannhet ±0,25°C från -0°C till -65°C, ±0.5°C från -40°C till 85°C
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: 36 g med batteri
Antenn: Integrerad antenn
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Datablad Blue Puck T
Datalogger med Blue Puck guide
Manual Blue range sensorer
BLUE Puck batteri livscykel kurvor
BLE frames specifikation
Manual NFC-läsare
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök