skip to Main Content

LoRA Home

499,00kr Ex.moms

Utgår inom kort, lagerförda enheter slumpas bort!

LoRa Home är en sensornod för både privata och publika LoRa-nät (LoRaWAN). LoRa Home är utrustad med både temperatur- och luftfuktighetssensor, ljusmätare samt magnetsensor. Perfekt för övervakning av byggnader och andra fasta tillgångar.

IP65-klassad
20 års batterilivslängd
Inbyggda sensorer
Kompakt och robust

Slut i lager

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100501 Kategorier: , , Etikett:
LoRa Home är en sensor anpassad för tuffa krävande miljöer, den passar för mätningar i offentliga miljöer, bostäder och kontor. LoRa Home kombinerar robusthet och lång batterilivslängd och är en sensor med inbyggda sensorer som kommunicerar med en gateway via LoRaWAN-teknik. Denna sensor gör det möjligt att hålla koll på temperatur, luftfuktighet, omgivande belysning samt om en dörr är öppen eller stängd.

Kompakt klimatsensor för LoRaWAN

ela-innovation lora home sensornodLoRa Homesensorn kan programmeras så att den sänder vid registrerade villkor uppnås, alternativt enligt ett fast schema. Denna möjlighet gör att en batteritid på upp till 20 år kan nås. Sensorn drivs med två stycken LS14500 litiumbatterier som kan bytas av användaren.

LoRa Home är utrustad med en magnetsensor, en temperatur och fuktsensor samt en LUX-sensor som mäter belysningen i den aktuella lokalen. Kombinationen av sensorer motsvarar behoven hos många applikationer. Det kan handla om att identifiera uppvärmningsgrad i en lokal, bevaka ett teknikrum eller bevaka klimat i offentliga utrymmen.

Sensornod med många sensorer

LoRa Home har fyra inbyggda sensorer: RHT, MAG och MOV. MAG kan användas som en normal magnetkontakt, dvs enheten kan börja skicka sin position om en dörr öppnas exempelvis, den triggas så snart dörren öppnas mer än 2 centimeter.

Luftfuktigheten mäts inom intervallet 0-100 % och med 8 bitars upplösning levereras mätningen i 1 %-steg. Temperaturen kan mätas inom intervallet -40°C till +85°C i 16 bitars upplösning och med 0,01° steg.

Enheten kan mäta LUX och har intervallet 0,01 lux till 83 000 lux. Upplösningen är 32 bitar vilket gör att den kan leverera mätvärden i 0,01 Lux steg.

LoRa Home har två driftlägen: ”Periodical wake-up” och ”Acquisition”. Det första läget, den periodiska överföringen, används för att enheten skall vakna vid fasta tider och börja sända data. Det andra läget, acquisition, används för att enheten skall börja skicka data när ett tillstånd uppnås, exempelvis aktivering av magnetsensorn.

Robust kapslad sensor

ELA Innovation LoRa HOMELoRa Home har en robust och industriell kapsling, den är klassad enligt IP65 och därmed till viss del damm- och vattentät. Kapslingen är utförd i DELRIN (ett material från DuPont®, även kallat Polyoxymethylene eller POM, som kombinerar låg friktion och extremt hög slitstyrka och vridtstyvhet). LoRa Home klarar temperaturområdet -40° C till +85° C. Kapslingen är klassad att kunna användas i närheten av livsmedelsprodukter och uppfyller kraven (90/128 / EEG)

LoRa Home programmeras via ett NFC-chip som ger en smidig och flexibel lösning för programmering. Batteriets har en livslängd på upp till 10 år vid en positionsöverföring per dag.

För publik eller privat LoRaWAN

LoRaWAN kan antingen drivas i privat regi, där man själv sätter upp basstationen, eller så kan skriva avtal med en lokal LoRa-operatör som driftar nätet. LoRa Home låter dig hålla koll på fasta tillgångar, både fast och mobilt.

 • LoRA ID

  LoRA ID

  Utgår inom kort, lagerförda enheter slumpas bort! LoRa ID är en ID-sändare med sensorer för både privata och publika LoRaWAN-nät. LoRa ID är utrustad med en magnetsensor och en rörelsesensor...
  499,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  LoRA N’TRACK

  LoRA N’TRACK

  Utgått! LoRa N'Track är en tracker med sensorer för både privata och publika LoRa-nät (LoRaWAN). LoRa N'Track är utrustad med GPS, en magnetsensor och en rörelsesensor som registrerar rörelse. Denna...
 • Out of Stock
  LoRa Temp

  LoRa Temp

  LoRa TEMP är en temperatursensor för både privata och publika LoRa-nät (LoRaWAN). LoRa TEMP är utrustad med en högprecisionsgivare och livsmedelsklassad kapsling. Denna kombination motsvarar behoven hos många applikationer....
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  918,00kr Ex.moms
 • LoRa Gateway WISE-6610-E500

  LoRa Gateway WISE-6610-E500

  WISE-6610 är en industriell gateway för IIoT-applikationer med inbyggt LoRa-stöd, en kraftfull produkt redo för att skapa färdiga applikationer med trådlösa sensornät. LoRaWAN protokoll för privata och publika...
  13 708,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation LoRa Home
Spänningsmatning: 3,6 VDC litium batteri utbytbart (2 x 2600 mAh)
Batterilivslängd: Upp till 20 år
Fastsättning: Skruvfastsättning genom 2 monteringshål ∅M4
Frekvensområde: 868MHz
Sändningsintervall: 60 sekunder till 24 timmar (programmerbar)
Programmering: Via NFC
Mått: 119 x 30,5 x 51 mm
Temperaturområde: -40° – +85°C
Sensorer: RHT, MAG, LUX
Sensorupplösning MAG: 2 cm,
RH: 0-100 % 8 bitars upplösn/1 %-steg
T: -40 till +85°C / 16 bitars upplösn/0,01° steg
LUX: 0,01-83 000 lux / 32 bitar upplösn/0,01 Lux steg
Sändningseffekt 4-14 dBm (justerbart)
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: c:a 200 g
Antenn: Integrerad antenn
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

ELA Innovation LoRa Home datablad
ELA Innovation LoRa data frames
ELA Innovation LoRa batterilivslängd
ELA Innovation LoRa manual
Manual NFC-läsare
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök