skip to Main Content

LoRA N’TRACK

Utgått!

LoRa N’Track är en tracker med sensorer för både privata och publika LoRa-nät (LoRaWAN). LoRa N’Track är utrustad med GPS, en magnetsensor och en rörelsesensor som registrerar rörelse. Denna kombination motsvarar behoven hos många applikationer.

IP68-klassad
10 års batterilivslängd
Inbyggda sensorer
Kompakt och robust

Slut i lager

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: B100500 Kategorier: , , Etikett:
LoRa N´Track är en fordons- och asset-tracker anpassad för tuffa industriella miljöer. LoRa N’Track kombinerar robusthet och lång batterilivslängd och är en tracker med inbyggda sensorer som kommunicerar med en gateway via LoRaWAN-teknik. Denna tracker gör det möjligt att positionera hur och när utrustning används i lokala, privata eller publika LoRa-nät.

Kompakt tracker för LoRaWAN

ela-innovation LoRa N'track-sensornodTrackern kan programmeras så att den sänder vid registrerad rörelse eller enligt ett fast schema. Denna möjlighet gör att en batteritid på upp till tio år kan nås. Trackern drivs med två stycken LS14500 litiumbatterier som kan bytas av användaren.

LoRa N’Track är utrustad med GPS, en magnetsensor och en rörelsesensor som registrerar rörelse. GPS-mottagaren kan läsa data från inte bara GPS utan även GLONASS, BeiDou, SBAS (inklusive WAAS, EGNOS, MSAS, GAGAN), QZSS samt AGPS. Kombinationen sensorer och positionering motsvarar behoven hos många applikationer. Det kan handla om att identifiera allt från containers, släp och fordon över större ytor till pallar, fraktcontainers eller liknande på en parkering eller uppställningsplats.

Tracker med inbyggda sensorer

LoRa N’Track har tre inbyggda sensorer: GPS, MAG och MOV. MAG kan användas som en normal magnetkontakt, dvs enheten kan börja skicka sin position om en dörr öppnas exempelvis, den triggas så snart dörren öppnas mer än 2 centimeter. MOV registrerar rörelse och lagrar även detta lokalt (plats för motion att räkna upp till 32 768 värden som lagras lokalt). Rörelsesensorn väcker enheten vid rörelse och börjar initiera överföring av aktuell position.

LoRa N’Track har två driftlägen: ”Periodical wake-up” och ”Acquisition”. Det första läget, den periodiska överföringen, används för att enheten skall vakna vid fasta tider och börja sända data. Det andra läget, acquisition, används för att enheten skall börja skicka data när ett tillstånd uppnås, exempelvis en rörelse eller aktivering av magnetsensorn.

Robust kapslad tracker

lora-n-trackLoRa N’Track har en robust och industriell kapsling, den är klassad enligt IP68 och därmed damm- och vattentät. Kapslingen är utförd i DELRIN (ett material från DuPont®, även kallat Polyoxymethylene eller POM, som kombinerar låg friktion och extremt hög slitstyrka och vridtstyvhet). LoRa N’Track klarar temperaturområdet -40° C till +85° C. Kapslingen är klassad att kunna användas i närheten av livsmedelsprodukter och uppfyller kraven (90/128 / EEG)

LoRa N’Track programmeras via ett NFC-chip som ger en smidig och flexibel lösning för programmering. Batteriets har en livslängd på upp till 10 år vid en positionsöverföring per dag.

För publik eller privat LoRaWAN

LoRaWAN kan antingen drivas i privat regi, där man själv sätter upp basstationen, eller så kan skriva avtal med en lokal LoRa-operatör som driftar nätet. LoRa N’Track låter dig spåra och lokalisera dina lastbilar och containrar över långa avstånd. Den inbäddade GPS:n i trackern ger en återkoppling av spårad utrustning till en IoT-plattform baserat på deras longitud, latitud och höjd.

 • LoRA ID

  LoRA ID

  Utgår inom kort, lagerförda enheter slumpas bort! LoRa ID är en ID-sändare med sensorer för både privata och publika LoRaWAN-nät. LoRa ID är utrustad med en magnetsensor och en rörelsesensor...
  499,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  LoRA Home

  LoRA Home

  Utgår inom kort, lagerförda enheter slumpas bort! LoRa Home är en sensornod för både privata och publika LoRa-nät (LoRaWAN). LoRa Home är utrustad med både temperatur- och luftfuktighetssensor, ljusmätare samt...
  499,00kr Ex.moms
 • Out of Stock
  LoRa Temp

  LoRa Temp

  LoRa TEMP är en temperatursensor för både privata och publika LoRa-nät (LoRaWAN). LoRa TEMP är utrustad med en högprecisionsgivare och livsmedelsklassad kapsling. Denna kombination motsvarar behoven hos många applikationer....
 • NFC-programmeringsverktyg

  NFC-programmeringsverktyg

  Blue Coin / Blue Puck NFC-programmerare. En USB-ansluten programmeringsenhet för programmering från PC. NFC USB-ansluten Led och summer
  918,00kr Ex.moms
 • LoRa Gateway WISE-6610-E500

  LoRa Gateway WISE-6610-E500

  WISE-6610 är en industriell gateway för IIoT-applikationer med inbyggt LoRa-stöd, en kraftfull produkt redo för att skapa färdiga applikationer med trådlösa sensornät. LoRaWAN protokoll för privata och publika...
  13 708,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation LoRa N’Track
Spänningsmatning: 3,6 VDC litium batteri utbytbart (2 x 2600 mAh)
Batterilivslängd: Upp till 10 år
Fastsättning: Skruvfastsättning genom 2 monteringshål ∅M4
Frekvensområde: 868MHz
Sändningsintervall: 60 sekunder till 24 timmar (programmerbar)
Programmering: Via NFC
Mått: 119 x 30,5 x 51 mm
Temperaturområde: -40° – +85°C
Sensorer: GPS, MAG, MOV
Sensorupplösning GPS (latitud, longitud, altitud, hastighet) <2,5m
MAG: 2 cm, MOV:programmerbar
Sändningseffekt 4-14 dBm (justerbart)
Kapsling: DELRIN (POM C) – Food Grade (90/128/EEC)
Vikt: c:a 200 g
Antenn: Integrerad antenn
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

ELA Innovation LoRa N’TRACK datablad
ELA Innovation LoRa data frames
ELA Innovation LoRa batterilivslängd
ELA Innovation LoRa manual
Manual NFC-läsare
ELA Innovation device manager program

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök