skip to Main Content

Wzzard Gen2

3 570,00kr3 988,00kr Ex.moms

WzzardTM intelligenta trådlösa sensorplattform skapar en komplett, snabb och enkel anslutning mellan standardsensorer och applikationer – via fast nätverk eller över mobilnäten eller via internet. Plattformen består av Wzzard sensornoder som kommunicerar trådlöst med en SmartSwarm Gateway, denna kan sedan ansluta till internet via fast eller trådlös anslutning.

Batteridriven
Miljötålig
Hög säkerhet
För alla typer av givare

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
Wzzardnoderna passar flertalet standardsensorer och kommunicerar via ett säkert, trådlöst 802.15.4e SmartMesh IP-nätverk som ger en pålitlig överföring av sensordata mellan noder och Gateway. Gatewayen kan ansluta till internet via kabel eller mobilnät och kommunicera med andra applikationsplattformar som hanterar data i MQTT eller JSON-format.

Internet of Things för standardsensorer

Wzzard från B+B Smartworx är intelligenta sensornoder finns både för industriella och kommersiella applikationer med olika typer av kapslingar. De trådlösa sensornoderna i Wzzard-nätet kan fungera med praktiskt taget alla externa sensorer och givare som följer industristandard. Noderna, som finns i olika modeller, har olika anslutningsalternativ M12-kontakt, skruvplint eller fast kablage. Noderna har anslutningsmöjligheter till ett brett utbud av sensorgränssnitt som analoga ingångar, digital ingångar/utgångar och termoelement. Som standard är alla noder utrustade med en intern temperatursensor.

Säkert, pålitligt, skalbart

Wzzard-plattformen använder ett trådlöst nätverk baserat på standarden 802.15.4e som ger en tidssynkroniserad kanalskiftning vilket ger upp till 99,999% anslutningssäkerhet, även i de mest krävande RF-miljöer. Nya noder kan läggas till under drift och tack vare SmartMesh IP-tekniken kommer nätet dynamiskt att anpassa sig till de nya noder som läggs till eller tas bort. Den trådlösa överföringen mellan noder och gateway är krypterad med en AES128-bitars kryptering för hög säkerhet.

Enkel montering och installation

Konfigurationen av Wzzardsensorns plattform sköts enkelt från en molntjänst. Noderna kan konfigureras med skalning, värden i klartext, anpassade namn, geografisk plats och annan beskrivande information.

Plattformen är också anpassad för enkel fysisk installation. Noder kan fästas på vilken yta som helst via monteringsöron genom skruvar eller fästas på metallytor genom den integrerade, kraftiga, magnetiska basen. Magnetmonteringen är lämplig för permanent montering, den är inte godkänd för UL-installationer, men kan vara lämplig för tillfälliga tester, för RF-mätningar eller andra ändamål. Den IP67-klassade kapslingen av armerad polyester gör enheterna användbara i alla industriella eller kommersiella miljöer.

Intelligens vid nätverkets kanter

Wzzards trådlösa plattform flyttar intelligensen till nätverkskanterna. De trådlösa sensornoderna i Wzzard-familjen kan konfigureras för att kommunicera endast när de angivna tröskelvärdena eller varningsnivåerna överskrids. Vid rapportering kan de inkludera användbar information som gps-position, enhetsnamn och annan anslutningsinformation. Detta eliminerar onödig trafik i nätverket, underlättar belastningen på nätverkets resurser och sänker kostnaden för datakommunikation i de fall gatewayen använder mobilnätet. Tack vare den trådlösa trådlösa tekniken och programmerbar tidssynkronisering kan Wzzard-nätets sensornoder fungera i många år (upp till 10 år) med endast batteriförsörjning.

Film om Wzzard sensornoderWzzard är en lättanvänd, komplett trådlös sensornod, en plattform för att snabbt ansluta sensorer till Internet of Things. Med Wzzard kan du snabbt bygga skalbara , intelligenta och pålitliga IoT nätverk. Advantech B + B SmartWorx har utvecklat Wzzard för att underlätta uppbyggnaden av intelligenta sensornät och att ansluta sensorer till sakernas internet.
Wzzard översikt
Artnr Termoelement Digital ut Digital in Analog in Antenn Kabelanslutn. Termistor
B300301 1 st 3 st Extern Snabbkoppling
B300302 1 st 3 st Extern M12
B300303 2 st typ J, K, N,
R, S, T, B, E
1 st 1 st 2 st Extern Snabbkoppling
 • Wzzard C Gen 2

  Wzzard C Gen 2

  Wzzard C Gen2 är sensornoder avsedda för att överföra sensordata i inomhusmiljöer. Enheterna är anpassade för att anslutas till standardsensorer och kan användas för att överföra temperaturvärden, som lägesgivare...
  1 800,00kr Ex.moms
 • SmartSwarm 342 IoT-gateway

  SmartSwarm 342 IoT-gateway

  SmartSwarm 342 är en industriell gateway för IoT-applikationer med anslutning till nätverk eller mobilnät. En gateway med inbyggt stöd för Node-RED vilket gör den redo att skapa färdiga applikationer...
  7 650,00kr8 609,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation Wzzard Gen2
Spänningsmatning: 3,6V 2400 mAh litium AA-batterier
Batterilivslängd: Upp till 10 år (beroende på sampling och rapportering)
Extern spänningsmatning: 3,3 VDC
Anslutningsdon: M12 don eller
fast kablage med snabbkoppling (1,8 meter)
Sensorgränssnitt: Analog ingång (0-5 VDC, 0-20 mA, 4-20 mA)
Digital ingång (0-48 VDC)
Digital ingång frekvens 1-1 kHz (noggrannhet +/1 1 Hz)
Digital ingång pulsräknare
Integrerad accelerometer i tre dimensioner
Integrerad temperatursensor
Termoelement J, K, N, R, S, T, B, E-typ
Termistor 10K NTC
Digital utgång (0-30 VDC)
Antenn: Extern antenn, RP-SMA, rundstrålande 3,8 dBi
Diameter: 194 mm
Montering: Magnetisk montering via intern magnet med dragkraft 2,13 kg
Monteringsöron 4 st M5
Temperaturområde: -40 – +80°C
Kapsling: IP67-klassad, fiberarmerad polyester
Vikt: 0,34 kg
Trådlös kommunikation: 802.15.4e, SmartMesh IP protokoll
Protokoll: MQTT-SN, MQTT, JSON
Statusled: Nätverksanslutning
Säkerhet: Enhetsautenticering
128 bitars AES kryptering med multipla nycklar
Message integrity check (MIC)
Synkroniserade nycklar som roteras
Anpassningsbar rotation av nycklar
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Hämta datablad

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök