skip to Main Content

HibouAir CO2-sensor för Wifi

1 990,00kr Ex.moms

HibouAir är en avancerad CO2-sensor som erbjuder realtidövervakning av inomhusluftkvalitet samt mätning av ljusnivån i rummet. Med sin toppmoderna uppsättning sensorer och användarvänliga app, ger HibouAir en detaljerad överblick över CO2-nivåer, rumstemperatur, luftfuktighet och skadliga ämnen i luften. Enkel installation och kraftfulla analytiska funktioner gör HibouAir till en idealisk lösning för att förbättra luftkvaliteten i hemmet eller på arbetsplatsen.

Kontinuerlig övervakning av luftkvalitet
Användarvänlig app
Enkel installation
Anslut via WiFi eller BLE

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: 5 i lager Artikelnr: H203005 Kategori: Etikett:

HibouAir är en kombination av luftkvalitetssensor och en app, det här ekosystemet formar en heltäckande lösning för övervakning av luftkvaliteten inomhus. Med sin avancerade sensoruppsättning och intuitiva app, ger HibouAir dig realtidsöverblick över inomhusklimatet.

Sensor för inomhusklimat

Med HibouAir kan du ha en kontinuerlig övervakning av CO2, rumstemperatur, luftfuktighet och VOC (skadliga ämnen i luften). Den avancerade sensorn övervakar kontinuerligt CO2-nivåerna– i din omgivning och säkerställer att du har en realtidsbild över hur luftkvaliteten är. Tack vare mångsidig övervakning av allt från rumstemperatur till VOCs, erbjuder HibouAir en komplett bild av din inomhusmiljö.

Ingår
Temperatur
Luftfuktighet
CO2
Luftkvalitet
Ljusstyrka
Lufttryck

Genom att hålla koll på CO2-nivåerna kan du optimera din inomhusmiljö för produktivitet och välbefinnande. Oavsett om du är hemma eller på kontoret, ger HibouAir dig kontrollen över din luftkvalitet.

HibouAir-sensorerna – ett ultimat verktyg för att säkerställa en säker och hälsosam inomhusmiljö. Dessa sensorer är utrustade med den senaste sensortekniken och ansluter via WiFi eller Bluetooth low energy, vilket möjliggör sömlös övervakning av din inomhusluftkvalitet. Dessa sensorer ger inte bara insikter om den luft du andas utan hjälper också till att minska risken för virusspridning i inomhusmiljöer. Idealiska för hem, arbetsplatser och offentliga utrymmen som vill hålla en hög standard och säker arbetsmiljö för hälsa och säkerhet.

Kraftfull analys direkt i handen

HibouAir Analytics App är en kraftfull analytisk app som ger dig tillgång till realtidsdata för din omgivande miljö. Med HibouAir-appen kan du enkelt hålla koll på luftkvaliteten och vidta åtgärder för att förbättra din inomhusmiljö. Den användarvänliga appen ger tillgång till realtidsdata och analyser av luftkvaliteten lokalt via Bluetooth. Detta gör det möjligt för användare att skapa en hälsosammare och mer bekväm inomhusmiljö. Enheten är kompatibel med både HibouAir Desktop och mobilapp. För dig som vill nå data även utanför den aktuella platsen så finns en molntjänst, så du kan nå dina sensorer var du än är. Dessutom erbjuder molntjänsten virusindex och andra nyttiga funktioner. När du beställer kommer du att få ut ett mail för aktivering av konto och molnplattform. Kostnad för molntjänsten tillkommer, 16 kr per sensor och månad.

Smidig installation för omedelbara insikter

HibouAir är designad för enkel användning. Dess plug & play-funktion gör installationen smidig, så att du snabbt kan börja övervaka och förbättra luftkvaliteten. En enhet täcker 30 till 40 kvadratmeter. Sensorn spänningsmatas från ett vanligt vägguttag och det medföljer en nätadapter med 3 meter kabel.

Tillverkarens benämning: SSD002/2

För dig som vill nå sensorer på distans, eller ansluta luftkvalitetssensorer till WiFi eller mobilnäten så erbjuder vi också andra lösningar:

 • Luftkvalitetspaket

  Luftkvalitetspaket

  149 kr/månad Hårdvara och SIM-kort ingår Plattform för datainsamling/presentation AKKR8 Luftkvalitetspaket är en startklar lösning för övervakning av luftkvalitet, luftfuktighet och temperatur. Enheten kopplar upp sig via mobilnätet, så...
  447,00kr Ex.moms
 • HibouAir CO2 Och Ljussensor För BLE

  HibouAir CO2 och ljussensor för BLE

  HibouAir är en avancerad CO2-sensor som erbjuder realtidövervakning av inomhusluftkvalitet samt mätning av ljusnivån i rummet. Med sin toppmoderna uppsättning sensorer och användarvänliga app, ger HibouAir en detaljerad överblick...
  1 515,00kr Ex.moms
 • HibouAir PM-sensor För BLE

  HibouAir PM-sensor för BLE

  HibouAir är en avancerad PM-sensor som erbjuder realtidövervakning av partiklar i inomhusluften. Med sin toppmoderna uppsättning sensorer och användarvänliga app, ger HibouAir en detaljerad överblick över partikelnivåer, rumstemperatur, luftfuktighet...
  1 515,00kr Ex.moms
 • HibouAir CO2 Och Ljudsensor För BLE

  HibouAir CO2 och ljudsensor för BLE

  HibouAir är en avancerad CO2-sensor som erbjuder realtidövervakning av inomhusluftkvalitet samt mätning av ljudnivån i rummet. Med sin toppmoderna uppsättning sensorer och användarvänliga app, ger HibouAir en detaljerad överblick...
  1 515,00kr Ex.moms
 • HibouAir PM-sensor För WiFi

  HibouAir PM-sensor för WiFi

  HibouAir är en avancerad PM-sensor som erbjuder realtidövervakning av partiklar i inomhusluften. Med sin toppmoderna uppsättning sensorer och användarvänliga app, ger HibouAir en detaljerad överblick över partikelnivåer, rumstemperatur, luftfuktighet...
  1 919,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation
Anslutningsteknik: Bluetooth 5.1
Klass: Bluetooth v5.1 Periferienhet
Strömförsörjning: +5VDC strömmatning via micro USB-kontakt
Genomsnittlig strömförbrukning: 35mA
Sensorer: NDIR CO2-sensor, Temperatur, Luftfuktighet, VOC, lufttryck, omgivande ljus
NDIR CO2-sensor: Fullt kalibrerad och linjär
Mätområde: 400ppm – 10000ppm
Noggrannhet: +/- (30 ppm + 3%)
Temperaturspann: 0…50°C Noggrannhet: ±1°C
Luftfuktighet: Mätområde: 0-100% r.H. Noggrannhet: ±3 % r.H.
VOC (Flyktiga Organiska Föreningar): IAQ-index & ppm
Lufttryck: Mätområde: 300-1100 hPa ±0,6 hPa
Omgivande ljus: Upplösning 100mLux
Dimensioner (L x B x D): 73,2 mm x 50 mm x 12,4 mm
Driftförhållanden: Temperatur: 0°C till 50°C, Luftfuktighet: 95%, IP22
Montering: Väggmonterad hållare. HibouAir innehåller NDIR-baserade CO2-sensorer. Särskild försiktighet krävs vid hantering.
Kapslingsmaterial: ABS
Certifiering: FCC & CE, RoHS-kompatibel, Halogenfri
Färg: Vit
I förpackningen: Strömadapter, USB-strömkabel (3 meter)
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Apple App
Android App

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök