skip to Main Content

QuMax till RUTX09

1 209,00kr Ex.moms

Robust kapsling med integrerad 4G-riktantenn, allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även rymmer en router (Teltonika RUTX09).

Enkel installation
Vattentät -IP67
Enkel strömförsörjning
Integrerad riktantenn

OBS! Router säljs separat.

Lagerstatus: Inkommer snart Artikelnr: Q100013 Kategori: Tagg:

Beskrivning

QuMax för Teltonika RUTX09 router är en kombinerad riktantenn och kapsling för installation utomhus som passar framförallt fasta installationer.

Teltonika RUTX09 QuMax

QuMax har en inbyggd riktantenn för LTE med bra antennvinst samt en GPS-antenn. Om man använder RUTX09 med QuMax får man en komplett, integrerad lösning med en inbyggd router och en integrerad 4G-antenn i en kapsling.

Riktantenn
Passiv PoE stöd
Robust
Skräddarsydd

QuMax riktantenn för Teltonika RUTX09 router är en perfekt kapsling för installation utomhus som passar framförallt fasta installationer.
qumax rutx09

Vädertålig och robust

Routern är tryggt installerad i en IP67-kapsling som är enkel att installera. Kapslingen har stöd för passiv PoE vilket gör det enkelt att installera enheten i kapslingen och spänningsmata enheten via samma ethernetkabel som du använder för dataöverföring. För att använda passiv PoE behöver du ett passande PoE-nätaggregat, se vidare nedan. Anslut sedan bara ehternetkabeln till rätt port på enheten (endast en port kan användas för passiv PoE).

Kapslingen är anpassad för industriella installationer, övervakningskameror, tillfälliga event eller tillfälliga installationer samt fartyg och understationer inom vatten och avlopp.

qumax filmQuMax kombinerar en integrerad riktantenn för 4G antenn och antenner för bluetooth, wifi mm beroende på modell, med en plats för installation av Teltonikas router, allt i en kapsling.
 • Teltonika RUTX09

  Teltonika RUTX09

  Teltonika RUTX09 är en 4G router med god kapacitet och robust konstruktion. Routern erbjuder säkerhet och stabilitet samtidigt som den har bra prestanda. Routern har inbyggd nätverksswitch (gigabit). Routern...
  2 556,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • PoE-aggregat QuSpot/QuMax

  PoE-aggregat QuSpot/QuMax

  PoE Injector med 100/100BaseT Ethernetgränssnitt för QuSpot och QuMax, 100-240 VAC nominell inspänning, Europeisk strömkontakt.
  164,00kr Ex.moms
  Läs mer

Teknisk specifikation

Tekniska egenskaper
Drifttemperatur -40 °C till +75°C
Frekvensområde LTE 694-960, 1 700-2 100, 2 200-2 700 MHz
Antennvinst LTE 4/5/6 dBi
Yttermått: 272 x 276 x 96 mm
Vikt 1,8 kg
Kapsling IP67
Material ABS, aluminium, PTFE, glasfiber
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Måttskiss

qumax montering

Montering

QU spot montering

Back To Top
×Close search
Sök