skip to Main Content

Larmpanel EWKB5

3 029,00kr Ex.moms

EWKB5 är en larmpanel med touchdisplay och talade larmmeddelanden, en revolutionerande larmpanel med unik användarupplevelse. Larmpanelen är avsedd för Pitbull Pro och ESIM364/ESIM384.

Färgskärm
Batteridriven eller nätaggregat
Upp till 300 kvadratmeter
Anpassningsbar

För den här produkten erbjuder vi support på svenska via mail. För kontakt med vår support skapa ditt ärende här.
Lagerstatus: på väg in Artikelnr: B800214 Kategori: Tagg:

Beskrivning

EWKB5 är en larmpanel med anpassningsbar meny som gör det lätt att kontrollera larmsystemet hur än användaren vill styra och övervaka. En högkvalitativ, snabb och responsiv pekskärm matchar behoven hos de flesta kunder.

Trådlös och batteridriven larmpanel

Larmpanelen drivs av 6 x 1,5V litium AA-batterier som klarar att driva enheten i upp till ett år (baserat på aktivering av larmet två gånger om dagen). Enheten kan valfritt användas som en helt trådlös version (med 3 stycken batterier som backup i händelse av strömavbrott) för att maximera sin fulla potential. Genom att inga ledningar behövs är det väldigt flexibelt att installera enheten på platser där kabeldragning inte är ett alternativ.

Talade larmmeddelanden på åtta språk

Produkten har fullt översatta talade larmmeddelanden på åtta olika språk: engelska, ryska, litauiska, italienska, franska, tyska, spanska och portugisiska. En röst meddelar om status vid av- och pålarmning, brandlarm och andra larmvarningar.

Avancerad inställningsmeny

Endast den nödvändiga informationen visas i huvudmenyn vid daglig användning. Konfigurationsmenyn nås via en huvudkod och ger möjlighet att konfigurera ljud- och LCD-inställningar, radera händelser och systemets loggfil. Dessutom finns statusindikering för batteristatus och den trådlösa anslutningens signalstyrka tillgänglig i den avancerade meny där även serviceläge och komplett användarmeny kan nås och systemet konfigureras.

Teknisk specifikation

Larmpanel EWKB5
Frekvensområde: 868 MHz
Display 4,3 tum 480 × 272 pixels färgpekskärm
Matningsspänning: 8-15 V/400mA max
Strömförsörjning: 6 x AA-batterier Lithium AA-typ FR6(IEC)/15LF(ANSI/NEDA)
livslängd 12 mån
Temperaturtålighet: -0° till +50°C
Mått: 138×96×22mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manual

EWKB5 knappsats manual på engelska

Back To Top
×Close search
Sök