skip to Main Content

EnCloud molntjänst årslicenser

Encloud gör det möjligt att övervaka Encores routrar i realtid och ger larm vid avvikelser. Automatisk felavhjälpning och en uppsättning kraftfulla verktyg kännetecknar denna plattform. Fungerar med enheter som EN2000 och EN4000. Priset avser 1 licens för en router under valfri avtalslängd.

Automatisk konfiguration
Ladda upp enhetsdata via csv-fil
Molntjänst med API-stöd
Enhetsåtkomst utan publik IP-adress

Licenserna fungerar på Encloud-konton vi sätter upp/har satt upp. Vill du migrera ett konto till oss går det att lösa, men det tar litet extra tid.
Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori:
EnCloud router management är ett övervakningsprogram för alla typer av Encores EN- routrar. Systemet bygger på en molninfrastruktur och olika konfigurationsmallar, vilket gör det lätt att skala upp system på ett enkelt sätt vid nyinstallation. Encloud har stöd för partitioner och flera nivåer av behörigheter vilket ger stöd för olika vyer för varje kund. Det gör det lätt för en systemintegratör att ge kunder tillgång till olika delar eller ge eller olika nivåer på behörighet för olika funktioner till anställda.

Encloud -kompetent routerövervakningsprogram

Molntjänst EncloudEnClouds databas uppdateras regelbundet när routrar kommunicerar med EnCloud. Status kan ses individuellt eller för alla routrar i systemet. Information som rapporteras till EnCloud inkluderar uppkopplingstid per enhet, signalstyrka och andra driftsförhållanden, alla data lagras i händelseloggen. Olika händelser kan programmeras att trigga åtgärder som varningar, meddelanden, eller göra andra åtgärder. Användare kan anpassa vyn på skärmen att innehålla den information som oftast används. Samtidigt som programmet visar samlad data för hela systemet kan man enkelt se individuella data med detaljer som konfigurationsalternativ och driftsparametrar för varje enskild router.

Periodiska rapportering, larm direkt

Varje router lämnar periodiska rapporter men kan justeras så att specifika störningar som strömavbrott rapporteras omedelbart. Genom periodisk rapportering från routrarna hålls också mobilanslutningen aktiv vilket ökar driftsäkerheten i system som inte kommunicerar så ofta. Eftersom routrarna själva initierar uppkopplingen till enCloud krävs ingen speciell konfiguration av NAT-enheter eller brandväggar. Genom att öppna en brandväggsport möjliggörs direkt åtkomst från enCloud till routerns grafiska konfigurationsgränssnitt vilket kan underlätta fjärrkonfiguration.

Alltid senaste firmware

Att hålla enheterna uppdaterade är lätt med enCloud. Den senaste programversionen för varje hårdvarumodell lagras i enCloud och kan skickas till individuella routrar, till routergrupper eller alla registrerade routrar. Routerkonfiguration kan också användas på samma sätt, vilket gör det möjligt att säkerställa överensstämmelse mellan alla enheter i nätverket.

För enklare hantering vid större nät kan enhet organiseras i hierarkiska grupper baserat på funktioner, efter enhetstyper, geografiskt läge, behörighetsnivå eller andra parametrar.

Realtidsrapport vid

Extern enhet bortkopplad från routern
VRRP växlar router
Primär uppkoppling växlar till backup WAN
Försök att logga in i routern
Signalstyrka passerar viss nivå

Plåster som hjälper direkt

Genom att ange regler i enCloud kan varje enhet som rapporterar fel automatiskt försöka åtgärdas med hjälp av så kallade remedies (botemedel). Reglerna kan tillämpas på enskilda enheter eller fördefinierade hierarkiska grupper. Om en router rapporterar ett fel kan automatiska regler försöka att starta om routern, uppdatera firmware eller genomföra andra ändringar. Dessa remedies gör en automatisk diagnostisk åtgärd när en regel eller ett villkor är uppfyllt. Detta möjliggör begränsad automatisk felsökning vilket kan spara tid.

Automastisk felkvittering nollställer automatiskt larm när de löses, till exempel, när låg signalstyrka har återgått till en acceptabel nivå.

Händelser kan skickas som larm via e-post eller SMS till användare av enCloud. Alla händelser registreras i den permanenta händelseloggen lagras i enCloud. Denna logg kan användas för analys av ett användarnätverk, antingen genom att gå in det direkt eller genom andra tredjepartsplattformar.

EnCloud lokalt: EnSite

EnSite är en version av Encloud som kan installeras på en egen server vilket är efterfrågat i SCADA-system, elnät, säkerhet och infrastruktursystem. EnSite är perfekt för organisationer som bygger upp ett privat mobilnät eller andra slutna nätverk, där nu routrar kan hanteras säkert inom nätverket.

Med enSite erbjuds säker hantering av Encores routrar och mjukvaran kan användas i system från tjugo till över tjugo tusen routrar. Med enSite kan driftspersonal konfigurera och övervaka nätverk med säkrare hanteringsmöjligheter än via det offentliga Internet. Med privata nätverk kan informationen hållas säker. Dessa slutna system har tidigare inte kunnat dra nytta av molnbaserade övervakningsprogram, men tack vare enSite öppnas nya möjligheter. Även företag som inte kan använda molntjänster har ett likvärdigt behov av fjärrövervakning för att upprätthålla maximal effektivitet i kommunikationssystemen. Genom att överföra enCloud till ett lokalt format kan de stränga nätverkssäkerhetsbehoven hos de som driver system för energi, vatten och säkerhet i samhället mötas.

Installationen av enSite sker på kundens egen server och det ger möjlighet att välja den serverinfrastruktur som i övrigt finns i organisationen.

För alla molntjänstlicenser så upprättas ett avtal mellan användare och leverantör. Licensen ger tillgång till en molntjänst som tillhandahålls av en tredje part. Induo är inte ansvariga för den tjänsten eller det avtal som upprättas mellan leverantör och användare.
  • Encore Networks EN-4000 Nätverksrouter

    Encore Networks EN-4000 nätverksrouter

    EN-4000 router från Encore Networks är en robust industrirouter för tuffa tag och krävande miljöer. Routern kan anpassas för de flesta sammanhang med hjälp av expansionsportar. Fiberanslutning, seriella portar...
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök