skip to Main Content

Induo support tid 30 minuter

495,00kr Ex.moms

Här kan du betala för support som kan hjälpa dig med inställningar, förklara funktioner eller tips för att komma igång. Första steget är att du måste betala för den supporttid du önskar, vi har två paket 30 minuter eller 60 minuter. När den är betald så får du ut ett ordernummer via mail som du skall ange vid din bokning. Supporten täcker bara produkter beställda direkt från oss, och kan bara beställas av det företag står som beställare av den berörda produkten.

Vårt mål är att hitta en lösning för dig, men vi tar inget ansvar för att du efter samtalet kommer ha en fungerande produkt eller lösning.

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Bokningsbara tider finns Artikelnr: K910401 Kategori:

Vad gäller periferiutrustning som datorer, givare, andra anslutna nätverksenheter PLC-er eller liknande perifieriutrustning kan vi inte lämna någon support.

Vi debiterar för varje påbörjad tidsperiod, så är ditt samtal 22 minuter kan inte 8 minuter sparas till ett senare tillfälle.

Supporten äger rum via fjärruppkoppling och Microsoft teams. För att utnyttja din tid maximalt måste du vara förberedd med en internetuppkopplad dator med Teamviewer igång samt vara redo att förmedla Teamviwer ID och lösenord. Produkten måste vara uppkopplad till datorn och eventuella program för installation vara installerade. Skall enheten kopplas upp via mobilnäten så skall SIM-kort vara installerat med avslagen PIN-kod.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök