skip to Main Content

Induo support VPN Hub 60 minuter

495,00kr Ex.moms

Här kan du betala för support med VPN Hub så du kan komma igång. Första steget är att du måste betala för den supporttid du önskar. När den är betald så kontaktar vi dig med förslag på tider för bokning.

Vårt mål är att hitta en lösning för dig, men vi tar inget ansvar för att du efter sessionen kommer ha en fungerande produkt eller lösning.

Du betalar för en timmes tjänst. Om routern inte är ansluten till RMS eller om du inte har ett RMS konto så tar detta mera tid vilket inte omfattas av tjänsten. Du behöver även ha kontroll på att dina datorer är rätt inställda.

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Bokningsbara tider finns Artikelnr: K910403 Kategori:

Vad gäller periferiutrustning som datorer, givare, andra anslutna nätverksenheter PLC-er eller liknande perifieriutrustning kan vi inte lämna någon support.

Vi debiterar för varje påbörjad tidsperiod, så är vår session 42 minuter kan inte 18 minuter sparas till ett senare tillfälle.

Supporten äger rum via fjärruppkoppling och Microsoft teams.

Innan vi kan börja

När du bokar tid för assistans med uppläggning av VPN hub i RMS så behöver du kontrollera att din router är ansluten till RMS och att den rapporterar dit, du ser en grön punkt vid din router i listan av enheter. Det går bra att ansluta flera routrar till samma VPN hub, då ska de också visa grön punkt.

rms add device green light

Kontrollera funktionen

Anslut gärna någon enhet till routerns LAN så att du kan verifiera att VPN hub fungerar, tänk på att den enheten ska ha korrekta LAN inställningar, med en vanlig dator ska du kunna surfa ut på internet via routern innan vår session påbörjas.

Installation av Open VPN

Sen krävs att datorn som ska kunna nå enheter på dina routrars LAN har Openvpn installerad, den hämtar du gratis. installera programmet i datorn, OBS! det får inte vara samma dator som du anslutit till routern i exemplet ovan.

Rätt inställt nätverk

Din dator ska använda en annan väg än den routern använder för att nå internet, om inget annat finns tillgängligt eller om det finns restriktioner i det egna LANet då kan du enkelt dela ut wifi från mobilen.

Tänk på att en del datorer kan ha restriktioner i vad användaren får göra, i regel bör du vara admin på datorn, sen kan kontorets brandvägg ha restriktioner för vilken slags trafik som tillåts ut på internet, i sådana fall kan vi inte ta ansvar för utfallet.

Teamviewer

Induo Teltonika Platinum partnerFör att utnyttja din tid maximalt måste du vara förberedd med en internetuppkopplad dator med Teamviewer igång samt vara redo att förmedla Teamviewer ID och lösenord. Produkten måste vara uppkopplad till datorn och eventuella program för installation vara installerade. Skall enheten kopplas upp via mobilnäten så skall SIM-kort vara installerat med avslagen PIN-kod.

Om du vill spara tid så kan du starta Teamviewer, hämta gratis här om du inte har TeamViewer, och vara beredd att meddela Teamviewer ID och lösenord. Skulle det vara så att du inte vill dela skärm så löser vi det ändå men det tar i regel mera tid.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök