skip to Main Content

SATEL-TR300 RF modul

Kompakt och flexibel RF-modul för 320-380 MHz frekvensband. Avsedd för EU, Asien, Mellanöstern mm. Kompakta yttermått och en låg vikt på 20 g. En radiomodul som är avskärmad och redo för integration. Flexibla monteringsmöjligheter och anpassningsbar i större volymer.

Kryptering med AES128
Upp till 1 W uteffekt
Avstörd och lätt att integrera
Låg vikt

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
SATEL-TR300 är en mycket kompakt och flexibel radiomodul för 300 MHz-bandet. SATEL-TR300 är en transceivermodul, den har alltså både sändare och mottagare. Den är utformad för att integreras i en produkt eller i en kapsling.

SATEL-TR300 är ett utmärkt val för GNSS-industrin i Asien men även för andra applikationer som infrastruktursystem i både Europa och Mellanöstern. Radiomodulen ingår i SATEL GO-produktfamiljen med revolutionerande funktioner, den är kompakt och den har praktiska gränssnitt och avsedda för enkel integration. Radiomodulen är designad för bästa möjliga okänslighet för störningar
SATEL goRadiomodulen SATEL-TR300 är kompatibel med SATELLINE produkter från SATEL på 320-380 MHz och kan användas med alla radiomoduler och radiomodem från SATEL på dessa frekvensband utom SATEL XPRS/SATELLAR.

SATEL-TR300 är redo att användas i stora delar av världen och gör det möjligt att välja en radiolösning oavsett marknad. På grund av olika lokala certifieringar finns ett par olika grundmodeller från SATEL med olika beställningsnummer.

Den kraftfulla radiomodulen är framtagen för enkel integration i olika typer av tillämpningar. SATEL-TR300 är både kompakt och lätt och har en mycket låg strömförbrukning. Radiomodulen är lämplig för olika användningsområden och passar snart sagt överallt tack vare dess låga vikt på 20 gram. Radiomodulen innehåller både sändare och mottagare.

3.5-5.5 VDC
Antennkontakt
CMOS-UART
Låg vikt
Garanti
Störsaker

SATEL-TR300 levereras utan kapsling i kretskortsformat för integration. RF-modulen har en RF-avskärmad design vilket minimerar risken för störningar och tack vare att den är testad och godkänd underlättas integration i andra utrustningar och förenklar godkännanden av den slutliga utrustningen den monteras i.

Kraftfull radiomodul

SATEL-TR49 radiomodul
För det aktuella frekvensbandet är datahastigheten upp till 28 800 bit/s. Hastigheten är beroende av felkorrigering, modulationstyp och kanalens bandbredd. På dessa områden finns flera inställningsmöjligheter som beskrivs närmare i databladet.

SATEL-TR300 är framtagen för enkel integration och modulen har utvecklats i samarbete med många existerande OEM-kunder. Detta i kombination med SATELs långa erfarenhet av RF-moduler har lett fram till en banbrytande produkt. Radiomodulen kan enkelt anpassas till olika applikationer genom kompakta yttermått och standardiserade gränssnitt. Den kan användas inom ett brett temperaturspann vilket gör att den passar i snart sagt alla klimat, från vinter i norr till ökenhetta.

För den som behöver ändra kanal eller på annat sätt snabbt programmera om enheten kan man skicka kommandon via radiomodulens seriella gränssnitt. Dess låga energiförbrukning kan ytterligare optimeras för system som har batteridrift. Modulen har ett energisparläge som gör att den kan vara i viloläge och snabbt vakna upp när den behöver skicka data. SATEL-TR300 har en mycket god vibrationstolerans och är ett självklart val för den som behöver trådlös uppkoppling i vibrerande eller mobila enheter. Radiomodulen har 1 W uteffekt och en mycket känslig mottagare vilket sammantaget ger en mycket god räckvidd.

SATEL-TR300 finns i tre olika utföranden:
Med AES128 kryptering
Utan kryptering
Utan kryptering med DTE-anslutning i toppen

SATEL-TR300 är en del av den välkända SATELLINE-M3-modulfamiljen vilket gör att det går lätt att anpassa sin produkt för olika marknader.

Teknisk specifikation SATEL-TR300
Frekvensområde: 320-380 MHz
Kanalområde: 60 MHz
Mottagarkänslighet: -113 dBm
Vibrationstolerans: 25 G upp till 2 kHz svängning
Gränssnitt: CMOS-UART
Gränssnittskontakt: 1,27 mm pitch socket / U.FL
Överföringshastighet (luften): Upp till 28 800 bit/s
Matningsspänning: 3,5-5,5 VDC
Temperaturområde: -20°C – +55°C
Antennkontakt: HIROSE U.FL
Kapsling: Ingen kapsling
Vikt: 20 g
Mått: 57 x 36 x 6,9 mm (H x L x D)
Uteffekt: 1 W
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

SATEL-TR300 datablad

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök