skip to Main Content

SATEL-TR49 RF modul

Kompakt och flexibel RF-modul för dubbla frekvensband. Avsedd för EU, USA, Kanada, Australien mm. Kompakta yttermått och en låg vikt på 25 g. En radiomodul som är avskärmad och redo för integration. Flexibla monteringsmöjligheter och anpassningsbar i större volymer.

Frekvenshoppande
Upp till 1 W uteffekt
Avstörd och lätt att integrera
Låg vikt

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
SATEL-TR49 är en mycket kompakt och flexibel radiomodul med dubbla frekvensband. Den använder dels 410-475 MHz och dels 902-928 MHz-bandet (som är licensfritt i Kanada och USA). Radiomodulen ingår i SATEL GO-produktfamiljen med revolutionerande funktioner: två frekvenser i kompakt design, med praktiska gränssnitt och avsedda för enkel integration. Radiomodulen är designad för bästa möjliga okänslighet för störningar

SATEL goRadiomodulen SATEL-TR49 är kompatibel med SATELLINE produkter från SATEL på 410-475 MHz och kan användas med alla radiomoduler och radiomodem från SATEL på dessa frekvensband utom SATEL XPRS/SATELLAR. SATEL-TR49 är dessutom kompatibel med Freewave och Intuicoms produkter på 902-928 MHz. På dessa band använder den frekvenshoppande teknik för största möjliga överföringskvalitet och minimal påverkan av störningar vid användning på de fria frekvensbanden. SATEL-TR49 är redo att användas i stora delar av världen och gör det möjligt att välja en radiolösning oavsett marknad. På grund av olika lokala certifieringar finns ett par olika grundmodeller från SATEL med olika beställningsnummer. Dessa täcker marknaderna i EU, USA, Kanada, Australien och Nya Zealand.

Den kraftfulla radiomodulen är framtagen för enkel integration i olika typer av tillämpningar. SATEL-TR49 är både kompakt och lätt och har en mycket låg strömförbrukning. Radiomodulen är lämplig för olika användningsområden och passar snart sagt överallt tack vare dess låga vikt på 25 gram. Radiomodulen innehåller både sändare och mottagare.

3.5-5.5 VDC
Antennkontakt
CMOS-UART
Låg vikt
Garanti
Störsaker

SATEL-TR49 levereras utan kapsling i kretskortsformat för integration. RF-modulen har en RF-avskärmad design vilket minimerar risken för störningar och tack vare att den är testad och godkänd underlättas integration i andra utrustningar och förenklar godkännanden av den slutliga utrustningen den monteras i.

Kraftfull radiomodul

SATEL-TR49 radiomodulRadiomodulen har två frekvensband. På den nordamerikanska marknaden och den australienska används 900-MHz bandet och där använder radion frekvenshoppande teknik. På andra frekvenser används en kanal med 12,5/20/25 kHz bandbredd. För 900 MHz är överföringshastigheten 115 200 bit/s, för övriga band upp till 19 200 bit/s.

SATEL-TR49 är framtagen för enkel integration och modulen har utvecklats i samarbete med många existerande OEM-kunder. Detta i kombination med SATELs långa erfarenhet av RF-moduler har lett fram till en banbrytande produkt. Radiomodulen kan enkelt anpassas till olika applikationer genom kompakta yttermått och standardiserat gränssnitt. Den kan användas inom ett brett temperaturspann vilket gör att den passar i snart sagt alla klimat, från vinter i norr till ökenhetta.

För den som behöver ändra kanal eller på annat sätt snabbt programmera om enheten kan man skicka kommandon via radiomodulens seriella gränssnitt. Dess låga energiförbrukning kan ytterligare optimeras för system som har batteridrift. Modulen har ett energisparläge som gör att den kan vara i viloläge och snabbt vakna upp när den behöver skicka data. SATEL-TR49 har en mycket god vibrationstolerans och är ett självklart val för den som behöver trådlös uppkoppling i vibrerande eller mobila enheter. Radiomodulen har 1 W uteffekt och en mycket känslig mottagare vilket sammantaget ger en mycket god räckvidd.

SATEL-TR49 är en del av den välkända SATELLINE-M3-modulfamiljen vilket gör att det går lätt att anpassa sin produkt för olika marknader.

Teknisk specifikation SATEL-TR49
Frekvensområde: 410-475 MHz/902-928 MHz
Kanalområde: 65/26 MHz
Mottagarkänslighet: -120 dBm@400 MHz
-109 dBm@900 MHz
Frekvenshopp (900 MHz): 7 band, 15 patterns/band, 50-112 kanaler
Vibrationstolerans: 25 G upp till 2 kHz svängning
Gränssnitt: CMOS-UART
Gränssnittskontakt: 1,27 mm pitch socket / U.FL
Överföringshastighet (luften): 19 200 bit/s (400 MHz)
115 200 bit/s (900 MHz)
Matningsspänning: 3,5-5,5 VDC
Temperaturområde: -40°C – +70°C
Antennkontakt: HIROSE U.FL
Kapsling: Ingen kapsling
Vikt: 25 g
Mått: 57 x 36 x 6,9 mm (H x L x D)
Uteffekt: 1 W
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Integrationsguide SATELLINE-M3
satel-tr49 broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök