skip to Main Content

SATEL-TR49 SnapOn

SATEL-TR49 SnapOn är en radiomodul med dubbla frekvensband som passar i en standard Mini PCIe-buss. Detta gör den kompatibel med miljontals utrustningar som redan finns på marknaden, och integrationen är enkel.

Standardiserat gränssnitt
Enkel integration
Strömförsörj via USB
Robust montering

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
Radiomodulen är designad med två fokus:dubbla frekvenser i en kompakt design och enkel integration. Radiomodulen är designad för bästa möjliga okänslighet för störningar. Den använder dels 410-475 MHz och dels 902-928 MHz-bandet (som är licensfritt i Kanada och USA). SATEL-TR49 SnapOn är en radiomodul med dubbla frekvensband som passar i en standard Mini PCIe-buss.

SATEL-TR49 SnapOn -SATELGO med PCIe

SATEL goIndustriellt Internet och IoT kopplar upp maskiner, sensorer och används i många olika processer. IoT kan ha olika krav beroende på tillämpning och SATEL-TR49 SnapOn gör det enkelt att gå från cellulär uppkoppling eller LPWAN till radio, som komplement och backup, eller för primär uppkoppling lokalt eller över längre avstånd. Med SnapOn är det lätt att byta till en kraftfull radio, om det finns en Mini PCIe-buss i produkten kan den genom implementation av drivrutiner ersätta andra teknologier som cellulär uppkoppling eller LoRa.

Flexibel radiomodul

satel-tr49 snaponRadiomodulen har anpassats för stränga miljöpåfrestningar. Den är specificerad för användning i temperaturområdet –40° till +70 °C och den klarar vibrationer upp till 25 G och 2 kHz sinusrörelse med 10% packet-loss. Modulen är kompakt och väger blott 10 gram. Den har formfaktorn PCIe MiniCard och är därmed lätt att integrera i många olika lösningar. Den är både kompakt och lätt och har en mycket låg strömförbrukning. Radiomodulen är lämplig för olika användningsområden och passar snart sagt överallt tack vare dess låga vikt och standardiserade anslutning. Radiomodulen innehåller både sändare och mottagare. SATEL-TR49 SnapOn levereras utan kapsling i kretskortsformat för integration. RF-modulen har en RF-avskärmad design vilket minimerar risken för störningar och tack vare att den är testad och godkänd underlättas integration i andra utrustningar och förenklar godkännanden av den slutliga utrustningen den monteras i.

Enheten har justerbar uteffekt och kan därmed användas med tillräcklig uteffekt beroende på applikation. Datahastigheten beror på frekvensband, den är högre för den amerikanska marknaden (230 kbit/s), och i Europa har vi litet smalare kanalbredder vilket avspeglar sig i lägre hastigheter (upp till 19 200 kbit/s).

3.5 VDC
Antennkontakt
PCIe
10g
Garanti
Störsaker

Alternativ och komplement till LPWAN

satel-snapon tr49SATEL-TR49 SnapOn gör det enkelt att gå från cellulär uppkoppling eller olika LPWAN-tekniker till radio, som komplement och backup eller för primär uppkoppling lokalt eller över längre avstånd. Industriellt Internet och IoT kopplar upp maskiner, sensorer och används i många olika processer. IoT kan ha olika krav beroende på tillämpning. Med SnapOn är det lätt att byta till en kraftfull radio, om det finns en Mini PCIe-buss i produkten kan den genom implementation av drivrutiner ersätta andra teknologier som cellulär uppkoppling eller LoRa.

Industriellt internet är en affärskritisk miljö, där smidig och avbrottsfri uppkoppling är viktig. Kraven för teknik som används i industriellt internet är betydligt strängare än i ett mer konsumentorienterat Internet of Things. SATELs pålitliga och säkra teknik tillför trygghet, stabilitet och garanterade prestanda.

Kompetent radio

Radiomodulen är avsedd för 410-475 MHz och 902-928 MHz banden. På 410-475 MHz finns licensierade och licensfria band, och tillägget av det licensfria 902-928 MHz-bandet ger stöd för den amerikanska marknadens frekvensband. Dess låga energiförbrukning kan ytterligare optimeras för system som har batteridrift. Modulen har ett energisparläge som gör att den kan vara i viloläge och snabbt vakna upp när den behöver skicka data. SATEL-TR49 har en mycket god vibrationstolerans och är ett självklart val för den som behöver trådlös uppkoppling i vibrerande eller mobila enheter. Radiomodulen har 1 W uteffekt och en mycket känslig mottagare vilket sammantaget ger en mycket god räckvidd.

Radiomodulen är kompatibel med SATELLINE produkter från SATEL på 410-475 MHz och kan användas med alla radiomoduler och de flesta radiomodem från SATEL på dessa frekvensband. SATEL-TR49 SnapOn är dessutom kompatibel med en rad andra tillverkares produkter på 902-928 MHz. På dessa band använder den frekvenshoppande teknik för största möjliga överföringskvalitet och minimal påverkan av störningar vid användning på de fria frekvensbanden.

SATEL-TR49 är redo att användas i stora delar av världen och gör det möjligt att välja en radiolösning oavsett marknad. På grund av olika lokala certifieringar finns ett par olika grundmodeller från SATEL med olika beställningsnummer. Dessa täcker marknaderna i EU, USA, Kanada, Australien och Nya Zealand.

Teknisk specifikation SATEL-TR49 SnapOn
Frekvensområde: 410-475 MHz/902-928 MHz
Kanalområde: 65/26 MHz
Mottagarkänslighet: -120 dBm@400 MHz
-109 dBm@900 MHz
Frekvenshopp (900 MHz): 7 band, 15 patterns/band, 50-112 kanaler
Vibrationstolerans: 25 G upp till 2 kHz svängning
Gränssnitt: PCIe MiniCard full size
Gränssnitt: USB 2.0
Överföringshastighet (luften): 19 200 bit/s (400 MHz)
115 200 bit/s (900 MHz)
Matningsspänning: 3,3 VDC
Temperaturområde: -40°C – +70°C
Antennkontakt: HIROSE U.FL
Kapsling: Ingen kapsling
Vikt: 10 g
Mått: 51 x 30 x 4,75 mm (H x L x D)
Uteffekt: 1 W
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Broschyr SATEL-TR49 SnapOn

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök