skip to Main Content

SATELLINE-M3-TR4

RF-modem med hög effekt och hög hastighet i miniatyr, 18 g radiomodul med 1W sändare, känslig mottagare och 70 MHz kanalomfång. En radiomodul kompatibel med en rad tillverkares protokoll.

Hög uteffekt
AES-kryptering som tillval
20-50 km räckvidd
Hög hastighet

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Tagg:

Beskrivning

SATELLINE-M3-TR4 är en OEM-modul med UHF sändare/mottagare, en radiomodul med kompakta yttermått och med en vikt på 18 gram. Jämfört med föregångaren SATELLINE-M3-TR3 har SATELLINE-M3-TR4 en högre hastighet i luften. Radiomodulen är lätt att integrera i olika typer av utrustning och de vanligaste intregrationsapplikationerna återfinns inom GNSS-korrektionsdataöverföring, RTK-basstationer eller obemannade farkoster.

Radiomodul för integration

Radiomodulen är inte bara kompakt, den är dessutom enkel att konfigurera. Konfigurationen kan göras med hjälp av seriella kommandon (SATEL SL-kommandon) eller med hjälp av en dator och programmet SATEL Configuration Manager.

4 VDC
Antennkontakt
CMOS-UART
Låg vikt
Garanti
Kryptering

Kompakt RF-modul för enkel integration

SATELs SATELLINE-M3-TR4 har en getts egenskaper som skall göra det enkelt att anpassa den till att fungera i många olika applikationer. Ett brett kanalområde (70 MHz) möjliggör användning i lösningar som exporteras till olika marknader eller på marknader där många olika kanaler förekommer men det ger också en ökad användbarhet i applikationer där behovet av tillgång till många frekvenser är stort. Radiomodulens energiförbrukning är mycket låg, dessutom har den ett energisparläge. Dessa egenskaper gör att radiomodulen passar i mobila tillämpningar utan att göra avkall på batteritid. SATELLINE-M3-TR4 är fullt kompatibel med andra produkter i SATELLINE-serien samt det öppna luftprotokollet KAR. Radiomodemet har valbar kanalbredd samt en programmerbar uteffekt på upp till 1 W. Både uteffekten och frekvensen kan programmeras om i realtid genom att skicka kommandon via gränssnittet. Radiomodulen har AES128 bitars kryptering för att garantera säkra överföringar (tillval).

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation SATELLINE-M3-TR4
Frekvensområde: 403-473 MHz
Kanalområde: 70 MHz @ 12,5/25 kHz kanalbredd
Mottagarkänslighet: -116 dBm
Gränssnitt: CMOS-UART
Gränssnittskontakt: 1,27 mm pitch socket / U.FL
Överföringshastighet (luften): 28 800 bit/s
Matningsspänning: 4 VDC
Temperaturområde: -25(-30) – +55(+70)°C
Antennkontakt: HIROSE U.FL
Kapsling: Ingen kapsling
Vikt: 18 g
Mått: 57 x 36 x 6,7 mm (H x L x D)
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manualer, dokument

Hämta broschyr
Integrationsguide SATELLINE-M3-TR3/TR4

Back To Top
×Close search
Sök