skip to Main Content

SATEL Compact-4BT med Bluetooth

Radiomodem för RTK som kan konfigureras via app tack vare inbyggd Bluetooth. Ett batteridrivet radiomodem för krävande applikationer, som fungerar varje dag, om och om igen.

Vattentätt
Inbyggt batteri
App för konfiguration
Stöttålig

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

SATEL Compact-4BT är ett vattentätt radiomodem i en robust konstruktion avsett för batteridrift. Radiomodemet är inrymt i en IP67-klassad kåpa och klarar långa arbetsdagar i fält. Radiomodemet har ett inbyggt UHF radiomodem med lång räckvidd och kortdistans Bluetooth, något som garanterar enkel anslutning till olika rovers och andra enheter.
9-30 VDC
1 W
RS-232
Miljötålig
Robust
App
Garanti

Litiumjonbatteriet ger möjlighet till långa arbetsdagar samtidigt som IP67 säkerställer att radiomodemets elektronik skyddas från vatten och damm hela arbetsdagen. Radiomodemet är anpassat för enkel konfiguration via Bluetooth med hjälp av en app.

SATEL COMPACT-4BT FILM Radiomodem för pålitlig överföring varje gång dag ut och dag in. Kompakt radiomodem från SATEL för RTK och Lantmäteri, ett radiomodem med Bluetooth och app som kan kommunicera med de flesta GPS-fabrikat på marknaden.

Radiomodem med batteri

Robust radiomodem för krävande uppdrag.

SATEL Compact-4BT har ett frekvensomfång på 70 MHz. Det går enkelt att konfigurera modemet, antingen via appen eller från en dator/instrument. Detta gör att det är lätt att ändra radiomodemets inställningar vid flytt mellan olika arbetsplatser eller olika marknader. Radiomodemet har USB-anslutning för konfiguration och kommunikation samt RS-232 port för datakommunikation. Överföringen kan krypteras genom AES128 krypteringsstöd.

Byggt för busväder

Radiomodemet är från början byggt för utomhusbruk och fungerar i snart sagt varje väder. Radiomodemet är avsett för applikationer som RTK och lantmäteri men även tillfälliga installationer i tuffa miljöer och som tillfällig repeaterstation utan krav på annan kapsling än den som medföljer. SATEL-4BT är lätt att använda i både situationer där radiomodemet skall bäras med eller i fordon. Radiomodemet exceptionell vibrationstolerans och har en låg vikt och många monteringsalternativ.

SATEL COMPACT-4BT produktfilm Radiomodem med både inbyggt batteri och IP67-klassad kapsling, en slitvarg för daglig användning även i tuffa miljöer.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation SATEL Compact-4BT
Frekvensområden: 403-473 MHz
Uteffekt: 1 W
Mottagarkänslighet: -114 dBm
Gränssnitt: RS-232/USB
Gränssnittskontakt: M12
Överföringshastighet (luften): 19 200 bit/s
Överföringshastighet (RS-232): 28 800 bit/s
Matningsspänning: 9-30 VDC
Driftstid: 19 timmar (mottagning), 6 timmar (sä[email protected] W)
Temperaturområde: -30(-30) – +60(+70)°C
Antennkontakt: TNC hona, 50 ohm
Bluetooth: BT2,1 + EDR och BLE 4,1
Vikt: 850 g
Mått: 163 x 49 x 49 mm (H x L x D)
Kapslingsklass: IP67
Tillverkarens benämningar: SATEL Compact-4BT: YM6591
SATEL Compact-4BT med AES128 kryptering: YM6590
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Konfigurationsprogram

Konfigurationsprogram

Manualer och dokument

Manual på engelska
Hämta engelsk broschyr

Back To Top
×Close search
Sök