skip to Main Content

SATEL EASy-Proof

SATEL EASy Proof är ett radiomodem på 1W uteffekt som uppfyller IP69K. För riktigt krävande tillämpningar som fordonsmontage eller där modemet måste motstå högtryckstvätt.

Vattentätt enligt IP69K
För fordonsmontage
Robust
Stöttålig

Clear selection
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

SATEL EASy-Proof är ett 1 W radiomodem med en IP69K-klassad kapsling och kontaktdon. Den klarar alltså högtryckstvätt och är därmed väldigt miljötålig. Det kompakta radiomodemet har ett brett frekvensomfång på 70 MHz.
6-30 VDC
1 W
RS-232
IP67-69k
Kraftfull
Miljötålig
Garanti

Ultratätt radiomodem med IP69K

SATEL EASy-Proof är konstruerad av de tåliga komponenter och har en väl beprövad konstruktion som kan motstå yttre påfrestningar. Modemets robusta konstruktion skyddas av dess IP69K klassade kapsling och även dess kontakter är skyddade enligt samma klassning, allt för att säkerställa funktionaliteten även under extremt hårda miljöförhållanden som vid precisionsjordbruk, bygg och anläggningsarbeten, gruvdrift och inom fordonsapplikationer och marina miljöer.

Modem för tuffa miljöer

SATEL EASY-Proof är det perfekta modemet där fukt, vatten och damm kan förekomma. Modemets IP69K-klassning innebär att den kan stå emot kortvarigt tvättande med hett vatten. Detta gör att radiomodemet kan installeras även i maskiner som bussar, tåg och tunnelbanor som högtryckstvättas regelbundet utan att radiomodemet tar skada av det. Radiomodemet har kompakta yttermått och ett brett kanalområde samt valfri kanalseparation med 12,5, 20 och 25 kHz kanalavstånd. Alla dessa inställningar är programmerbara och gör det enkelt att använda radiomodemet på olika marknader. Radiomodemet har ett kompakt yttre och kan spänningsmatas med 6-30 VDC vilket gör denna enhet till en perfekt match till system där högkvalitativ kommunikation värderas. Genom uteffekten 1 W, en högkvalitativ mottagare och en väl vald frekvens kan långa anslutningsavstånd överbryggas.


SATEL EASY-PROOF produktpresentation
Vårt kanske mest robusta radiomodem någonsin med IP69K klassad kapsling som klarar spolning även med hetvatten och högtryckstvätt.

Kan prata med många andra modeller

Radiomodemet är kompatibelt med SATELLINE-3AS och SATELLINE-EASy samt radiomodem som kommunicerar via GMSK-baserade protokoll. Radiomodemet har en Deutsch kontakt som är IP69-klassad. Radiomodemet kan beställas i en version med AES128-bitars kryptering samt en version utan kryptering.
SATEL EASY Proof modeller

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation SATEL EASy-Proof radiomodem
Frekvensområde: 403-473 MHz
Uteffekt: 1 W
Mottagarkänslighet: -114 dBm
Gränssnitt: RS-232
Gränssnittskontakt: Deutsch DT04-6P-CL09
Överföringshastighet (luften): 19 200 bit/s
Överföringshastighet (RS-232): 300-38 400 bit/s
Matningsspänning: 6-30 VDC
Effektförbrukning: 1,2 VA (mottagning), 7 VA (sä[email protected] W)
Temperaturområde: -25(-40) – +55(+75)°C
Antennkontakt: TNC hona, 50 ohm
Kapsling: Aluminium
Vikt: 460 g
Mått: 187 mm x 84 mm x 50 mm (H x L x D)
Kapslingsklass: IP69K
Tillverkarens benämningar: SATEL EASy-Proof: YM6580
SATEL EASy-Proof med AES128 kryptering: YM6585
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Konfigurationsprogram

Konfigurationsprogram

Manualer och dokument

Hämta svensk broschyr
MANUAL SATEL Easy-Proof

Back To Top
×Close search
Sök