skip to Main Content

SATEL-LP24 radiomodem

Radiomodem för 2,4 GHz med RS-232 port, en DIN-monteringsbar radio för fria frekvensband skapad för att bygga trådlös kommunikation på avstånd upp till några hundratal meter.

DIN-monterad
Frekvenshoppande radio
Upp till 30 km räckvidd
Bygg ut med I/O-moduler

Artikelnr: F001031 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

SATEL-LP24 är ett radiomodem för 2,4 GHz som ger möjlighet till licensfri användning globalt. Radiomodemet kan länka samman noder på mellan 100 meter och 2 kilometer beroende på eventuella hinder längs vägen.

Radiomodem för global marknad

SATEL-LP24, har frekvenshoppande teknik, FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), vilket ytterligare ökar säkerheten i överföringen. Radion kan användas i självläkande Meshnätskonfiguration och hantera upp 250 enheter i ett och samma nät.

För säker överföring av I/O

SATEL-LP-produktfamiljen är utformad för enkel I/O-överföring och för seriell kommunikation. SATEL-LP är ett kostnadseffektivt alternativ till kablage och ger både bekymmersfri installation och möjligheten att snabbt komma igång tack vare enkel installation. Kommunikationen över luftgränssnittet skyddad genom 128-bitars AES-kryptering och autentisering, dessutom används en frekvenshoppande teknik för att sprida signalen på flera frekvenser vilket gör den robust mot störningar.

19-30 VDC
DIN-fäste
100 mW
RS232/485
MODBUS
Garanti
Utbyggbar

Radiomodem med många möjligheter

Systemet består av radiomodem, för trådlös kommunikation, och expansionsmoduler, alla SATEL-LP-moduler monteras på DIN-skena. Radiomodemen kan användas för seriell dataöverföring eller användas med expansionsmoduler för överföring av I/O-signaler. Radiomodemet kan också användas som en brygga mellan trådlösa I/O-noder och Modbus-system via radiomodemets RS-232 och RS-485-gränssnitt.

produktfilm SATEL-LPSATEL-LP är ett system för överföring av RS-232/RS-485 seriell data eller av I/O-signaler. Ett radiomodem som är både kraftfullt och lättprogrammerat och som passar i de flesta industriella sammanhang.

Med SATEL-LP-systemet är det enkelt och enkelt att skapa punkt-till-punkt, punkt-till-multipunkt eller stora nät med upp till 250 noder. Att driftsätta ett SATEL-LP system är enkelt, radion är förkonfigurerad och alla inställningar kan ske utan programmering via tumhjulet -en trådlös anslutning upprättas automatiskt.

Via dess T-BUS-anslutning på fronten ges möjlighet att ansluta upp till 32 I/O-moduler ur SATEL-LP-sortimentet till en och samma radio.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation SATEL-LP24
Frekvensområde: 2,4002-2,4785 GHz
Mottagarkänslighet: -93 dBm (250 kbit/s)
Uteffekt: 100 mW
Gränssnitt: RS-232, RS-485
Överföringshastighet: 0,3-115,2 kbit/s
Effektförbrukning: 1,7 W
Mått (LxBxH): 17,5 x 99 x 114,5 mm
Vikt: 197 g
Spänningsmatning: 19,2-30,5 VDC
Artikelnummer: F001031
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manualer och dokument

Översiktsbroschyr
Hämta datablad
Hämta snabbguide

Måttskiss

Måttskiss SATEL-LP8

Back To Top
×Close search
Sök