skip to Main Content

RADWIN Jet Air/Jet Pro

RADWIN Jet är en snabb bredbandslänk med smart antennteknik för dig som vill överföra data med upp till 750 Mbit/s i krävande miljöer.

Upp till 750 Mbit/s
Smart antennteknik
Stabil prestanda
Bästa möjliga bandbredd

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:

radwin partner

RADWIN Jet Air/Jet Pro är punkt-till-multipunktsradiolänk med både avancerat luftgränssnitt och smart antennteknik som formar antennens strålningsmönster dit den ger maximal nytta vilket ökar både räckvidd och hastighet samtidigt som risken för störningar minskar. Hög kapacitet och garanterad bandbredd per användare, även i tuffa miljöer, det är det JET levererar.

Snabb länk med adaptiv teknik

RADWIN Jets antennstrålning tar sig igenom störningar och möjliggör användning även på kraftigt belastade band. Radion är avsedd för överföring på licensfria band och även om där finns andra användare samtidigt så är radiolänken avsedd att hantera det. Även urbana miljöer där inte fri sikt finns är något radion är designad för. Vi vågar sticka ut hakan och påstå att JET levererar högre faktisk kapacitet med längre räckvidd (upp till 40 km) än något annan punkt-till-multipunktslänk på samma frekvensband.

750 Mbit/s
NLOS
AES 128
Robust
3,3-5,8 GHz
Olika utf.

Radiolänk med enastående prestanda

Radwin jet översiktRADWIN Jet finns i tre modeller varav två passar den europeiska marknaden. Jet Air 5.x GHz är framtagen för nätverk med en begränsad budget medan Jet Pro (5.x GHz) är framtagen för en mix av företagsnätverk och andra användare men där basstationen ger möjlighet till olika SLA-er för bandbreddskrävande nätverk baserade på CIR (Committed Information Rate).

Radiolänken levererar 250 Mbit/s (Radwin Jet Air) eller 750 Mbit/s (Radwin Jet Pro) per sektor med upp till 250 Mbit/s per användare beroende på vilken understation som används. Fyra sektorer kan användas parallellt och det här innebär alltså en kapacitet på 3 Gbit/s att fördela per användare. Eftersom länken både klarar långa avstånd (upp till 40 km) och även urbana miljöer utan fri sikt så är den ett självklart val för den som vill bygga robusta nät, bland användarna finns operatörer, internetleverantörer eller tjänsteleverantörer. Länken bygger på så kallad OFDM/MIMO-teknik vilket gör att hög hastighet och långa avstånd kan nås.

Bredbandslänk RADWIN 5000 Jet

Adaptiv antennteknik

JETs genomtänkta adaptiva antennsystem som styr signalen rätt, kombinerat med dess innovativa radiogränssnitt och tidssynkroniserad sändning gör att det går att återanvända frekvenser tätare än tidigare. JET är resurssnål med frekvensspektrum samtidigt som den möter de ständigt ökande bandbreddskraven. Kapaciteten kan fördelas symmetriskt eller assymetriskt, beroende på önskad kapacitet för upplänk/nedlänk. JET kan leverera en garanterad bandbredd för varje slutanvändare (SLA), dedikerad bandbredd som kan vara unik för varje användare.

Bas- och understationer

Till RADWIN JET finns en rad olika understations- eller klientenheter (HSU). Samtliga enheter i RADWIN Jet-serien uppfyller IP66. RADWINs Jet serie erbjuder enastående prestanda på licensierade och olicensierade frekvensband och finns för 3,3-3,8 och 5,1-5,8 GHz, en modell kallad DUO stöder bägge dessa band i en och samma enhet.

Basstation

Basstationen är en högkapacitetsenhet som kan leverera 250 eller 750 Mbit/s beroende på modell. Basstationen har en unik antennteknik som styr signalen till de områden den behövs, vilket gör systemet okänsligt mot störningar.

Understationer

RADWIN Jet kan fungera ihop med olika typer av understationer. Dessa levererar 10, 25 och 50, 100 eller 200 Mbit/s och finns i olika utföranden. Dels finns modeller med integrerad MIMO antenn och möjlighet att ansluta extern antenn samt enheter med endast yttre antenn.
systemskiss radwin jet

På vår webplats hittar du ett urval av de produkter som Radwin har i sitt sortiment, om du inte hittar vad du söker så fyll i vårt kontaktformulär med dina önskemål så tar en expert kontakt med dig.

 • Radwin Cbl Assy -Cat5

  Radwin Cbl Assy -Cat5

  Nätverkskablage från Radwin, CAT5e kablage med RJ45-kontakter. För anslutning till samtliga RADWIN ODU/IDU-enheter.
 • PoE-aggregat RADWIN

  PoE-aggregat RADWIN

  PoE Injector med 100BaseT/Gbit Ethernetgränssnitt för RADWIN radios, 100-240 VAC nominell inspänning, Europeisk strömkontakt. Fungerar med gigabitnätverk.
 • RADWIN Jet SU

  RADWIN Jet SU

  RADWIN Jet SU understationer för punkt till multipunktsnät. Radiolänkar med hög kapacitet, lätta att installera, som ger stabila trådlösa nätverk i alla typer av miljöer. 100-200 Mbit/s modeller för...
Gemensamma egenskaper
Drifttemperatur -35 °C till +60°C
Strömförsörjning Power Over Ethernet
Max antal understationer 63/basstation
Räckvidd Upp till 40 km
Max räckvidd Upp till 40 km
Kryptering AES128 bitar
Konfigurerbar kanalbandbredd 5, 10, 20, 40 MHz
Modulationstyp 2×2 MIMO-OFDM (BPSK/QPSK/16QAM/64QAM)
Bandbreddsalokering Symmetrisk eller asymetrisk mellan sektorerna
Latens 4-10 ms
Diversitet Stöds i samtliga enheter
Godkännanden för EURadio EN 301 893, EN 302 326-2, EN 302 502
Säkerhet: EN/IEC 60950-1, EN/IEC 60950-22
EMC: EN 301 489-1, EN 301 489-4
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Radwin Jet broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök