skip to Main Content

RADWIN Jet SU

RADWIN Jet SU understationer för punkt till multipunktsnät. Radiolänkar med hög kapacitet, lätta att installera, som ger stabila trådlösa nätverk i alla typer av miljöer. 100-200 Mbit/s modeller för flexibla valmöjligheter.

Upp till 200 Mbit/s
Överföring med fast bandbredd
Fungerar även utan fri sikt
Lätt att installera

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:

radwin partner

Radwin Jet SU är kraftfulla understationer som finns i två utföranden (med 100 eller 200 Mbit/s). Med en diskret design, installation med hjälp av en app och prestanda i världsklass erbjuder Radwin Jets SU-er en robust och flexibel högkapacitetslänk.

Kraftfull radiolänk med minimala insatser

RADWINs kraftfulla Subscriber Units (SU) levererar stabila högkapacitetsanslutningar tack vare hög processorkraft vilket ger högsta möjliga kapacitet även vid längre avstånd. RADWINs robusta SU enheter är diskreta och lätta att installera, samtidigt garanterar de stabil drift även under hårda förhållandena. En innovativ enkel handhavandeprocedur underlättar både under installation och drift. Tack vare den senaste tekniken kan drift- och underhåll av radionätet effektiviseras och ge maximal avkastning.

200 Mbit/s
NLOS
AES 128
4,9-5,9 GHz
Gigabit PoE
Olika utf.

Robusta understationer

Installationsapp för RADWINRadwin Jet finns i två olika basstationsutföranden och två understations- eller klientenheter (SU). Samtliga enheter i Radwin Jet-serien är robust byggda och de uppfyller IP66. Enheterna spänningsmatas via PoE vilket gör det lätt att installera radioenheten utomhus och montera nätaggregatet väderskyddat och med Power over Ethernet behövs bara en kabel till radioenheten. Med hjälp av en app går installationen mycket snabbt, appen underlättar vid inriktning och driftsättning.

Radwin turbo gain antennVarje enhet har en inbyggd antenn på 16dBi men kan enkelt kompletteras med externa antenner eller RADWINs 22dBi TurboGain antenn, en antenn som enkelt monteras på enheten genom att skjuta den över SU-enheten. Understationerna finns i två utföranden och passar olika behov, SU AIR ger upp till 100 Mbit/s och fungerar i nätverk som inte behöver en SLA, Service Level Agreement för varje enhet, data sänds så snabbt som möjligt men trafiken i nätet kan inte anpassas för varje enhet. Om du behöver SLA så är SU PRO, som erbjuder upp till 200 Mbit/s, rätt enhet att titta på.
systemskiss radwin jet
Tack vare spektrumeffektivitet, enheter som täcker ett brett frekvensspann och en förmågan att filtrera trafik har Radwin Jet de tekniska egenskaper som gör att kapaciteten i näten säkerställs. Radwin Jet är ett bra val för den som vill leverera pålitlig ethernettrafik med bra prestanda.

 • RADWIN Jet Air/Jet Pro

  RADWIN Jet Air/Jet Pro

  RADWIN Jet är en snabb bredbandslänk med smart antennteknik för dig som vill överföra data med upp till 750 Mbit/s i krävande miljöer. Upp till 750 Mbit/s Smart antennteknik ...
 • Radwin Cbl Assy -Cat5

  Radwin Cbl Assy -Cat5

  Nätverkskablage från Radwin, CAT5e kablage med RJ45-kontakter. För anslutning till samtliga RADWIN ODU/IDU-enheter.
 • PoE-aggregat RADWIN

  PoE-aggregat RADWIN

  PoE Injector med 100BaseT/Gbit Ethernetgränssnitt för RADWIN radios, 100-240 VAC nominell inspänning, Europeisk strömkontakt. Fungerar med gigabitnätverk.

På vår webplats hittar du ett urval av de produkter som Radwin har i sitt sortiment, om du inte hittar vad du söker så fyll i vårt kontaktformulär med dina önskemål så tar en expert kontakt med dig.

Broschyr RADWIN Jet

Back To Top
Sök