skip to Main Content

RADWIN TerraBridge

TerraBridge är en trådlös länk mellan vagnar i tåg eller för dataavlastning från bussar och tåg vid fordonsdepåer. TerraBridge levererar trådlös uppkoppling med höga hastigheter och kan vara ett alternativ till uppkoppling via exempelvis 5G.

1,5 Gbit/s datahastighet
60 GHz
Järnvägscertifierad

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: R100500 Kategori: Etikett:
RADWIN TerraBridge ger en kontinuerlig höghastighetsanslutning mellan tågvagnar för att garantera end-to-end gigabitnätverk över alla vagnar i ett tågset. Den kan också effektivt överföra information vid stationer eller depåer, exempelvis data från fordonsdatorer eller ombordsystem.
Inkl antenn
Tågklassad
60 GHz
Kompakt

radwin partner

End-to-end gigabitnätverk för tåg och depåer

TerraBridge erbjuder ultrahög kapacitet. TerraBridge levererar över 1 Gbit/s kontinuerlig höghastighetsanslutning mellan tågvagnar, vilket säkerställer gigabitnätverk från början till slut i alla typer av tåg.

Robust konstruktion

TerraBridge har ett litet fotavtryck och är specifikt framtagen för järnvägstillämpningar där den skall säkerställa flexibel installation och minimalt visuellt intryck. IP69K klassningen garanterar att den är rustad för att klara extrema utomhusförhållanden, inklusive tvättsystem för lok och vagnar.

Hög flexibilitet

TerraBridge är lätt att installera, det finns inget behov av att vissa vagnar måste vara fördefinierade par. Enheterna och stöder automatisk anslutning för att enkelt och dynamiskt anpassa sig till olika tågsammansättningar.

Överlägsen prestanda

TerraBridge är immun mot störningar som orsakas av befintliga Wi-Fi-system och garanterar därför högsta möjliga datahastighet och robusthet.

Förbättrad CAPEX/OPEX

Jämfört med att fysiskt sammakoppla vagnar erbjuder TerraBridge enkel och snabb installation, minimal risk för slitage och minimalt med underhåll.

På vår webplats hittar du ett urval av de produkter som Radwin har i sitt sortiment, om du inte hittar vad du söker så fyll i vårt kontaktformulär med dina önskemål så tar en expert kontakt med dig.

Broschyr RADWIN Jet

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök