skip to Main Content

Jump repeater till UR och UD

Jump förlänger räckvidden hos UD och UR-serien. Genom installation av repeatern jump kan räckvidden fördubblas. Jump finns för batteridrift eller fast installation. Jump gör det möjligt att arbeta längre från mottagaren allt från tunnlar till större fabriksområden.

Batteridriven
Bärbar
Lätt att installera
Snabbanslutning för signaler

Artikelnr: J100018 Kategori: Tagg:

Beskrivning

Repeater för nödstopp

Jump är en repeater som används för att förlänga räckvidden för fjärrkontroller i UC, UD och UR-serien. Jump finns för både fast montage och för tillfälliga installationer genom att den finns i ett utförande med batteridrift. Jump kan användas i fabriker där längre räckvidd önskas eller vid ensamarbete vid tillfälliga arbeten i tunnlar till exempel.

Förläng möjligheterna med Jump!

Jump fungerar transparent för användaren, och tar över automatiskt när räckvidden mellan handsändare och mottagare blir otillräcklig. Installation av en Jump innebär att räckvidden utökas med omkring 500 meter i öppen terräng och cirka 250 meter inomhus. Genom att antennen sitter på en BNC-kontakt går det lätt att byta till en kraftigare antenn eller installera en antennkabel.

Godkännanden
Säkerhetsnivå: EN 61508-1-7, EN 62061 SIL1
Maskinsäkerhet – Styrsystem: EN 13849-1 PL d (kategori 3)
CE
ROHS
WEEE

Jump uppfyller säkerhetsnivå SIL 2 enligt EN 61508-1-7 och PL d enligt EN 13849-1. Repeatern är inrymd i en kompakt och robust IP65-kapsling med inbyggt batteri alternativt fast 12-24VDC extern strömförsörjning. Repeatern kan hantera 64 kanaler i frekvensområdet 433-434 MHz.

Enheten levereras i en robust och vädertålig kapsling som rymmer allt som du behöver för att kunna förlänga räckvidden. Produkten kan installeras fast eller tillfälligt och passar därmed lika bra på fabriksgolvet som i till exempel ensamarbete i avloppstunnlar.

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation Jump
Typ Repeater med batteridrift eller fast spänningsmatning
Kabelgenomföringar 1 x M12 (ej batterimodell)
Kapslingsmaterial Glasfiber polyamid
Kapslingsklass IP65
Mått 190 x 120 x 60 mm
Vikt 500 g/662 g (batteriversion)
Färg Gul
Matningspänning 9-28 VDC
Frekvensområden 433-434 MHz (64 kanaler)
Antenn Antenn med BNC-kontakt
Genomsnittlig räckvidd 250 meter (industri)
500 meter (fri sikt)
Drifttemperatur -20°C – +60°C
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Manualer och dokument

Teknisk beskrivning Jump

Back To Top
×Close search
Sök