skip to Main Content

Advantech ICR-2734 Libratum

4 398,00kr4 850,00kr Ex.moms

Advantech ICR-2734 Libratum är en 4G router med de mest efterfrågade egenskaperna. En router som erbjuder säkerhet, stabilitet och pålitlig uppkoppling. Advantech ICR-2734 Libratum är en 4G router med dubbla ethernetportar. En router som levereras med dubbla SIM-kortsplatser som standard

Dubbla ethernetportar
USB-host
Dubbla SIM-platser
Metallkapsling som tillval

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
ICR-2734 Libratum är en 4G router med dubbla ethernetportar och dubbla SIM-kortsplatser. En router som samlar de mest efterfrågade egenskaperna hos en 4G router och som kan användas kontinuerligt även i påfrestande miljöer med värme, fukt och vibrationer.

ICR-2734 Libratum är en efterföljare till Advantechs LR77 v2 Libratum. En robust router som delar många egenskaper med sin föregångare, framförallt driftsäkerheten.

Komplett 4G-router för stabila förbindelser.

Advantech ICR-2734 Libratum är perfekt för situationer som kräver både säker och snabb uppkoppling år ut och år in. Produktens egenskaper med dubbla ethernetportar och dubbla SIM-kortsplatser är speciellt efterfrågad i applikationer som betalsystem, industriella automationssystem och videoöverföring. Produkten levereras i tålig aluminiumkapsling eller i plastkapsling.

9-48 VDC
2 st
2 st
4G/LTE
150 Mbit/s
Anpassningsbar

4G-routern ICR-2734 Libratum är tänkt till applikationer där både driftsäkerhet och pålitlighet värdesätts. Routern fungerar lika bra i fasta installationer som i mobila tillämpningar.

Många möjligheter redan från början

ICR-2734 Libratum är en 4G router med dubbla Ethernet-portar och dubbla SIM-kortsplatser. Genom att montera i två SIM-kort kan routern växla mellan primär operatör och sekundär operatör enligt villkor man själv kan ange i routern, dessa kan vara att växla SIM-kort vid störningar i ett nät eller andra regler som att växla vid viss datamängd. Alla dessa parametrar går att ställa in i routern.

Välj mellan plast- och metallkapsling

Den cellulära routern är utrustad med de mest populära gränssnitten som omfattar 2 × Ethernet 10/100-portar med två oberoende LAN/IP-adresser, 1 × USB 2.0-host port och 2 × täckta SIM-korthållare.

Advantech B+B Smartworx ICR-2734 Libratum levereras med fäste för DIN-skena så att den enkelt kan monteras på DIN-skena. Notera dock att antenner och nätaggregat inte ingår.(Routern spänningsmatas med 10-30 V och har SMA-hona antennkontakter.)

Routern kan beställas med TPM 2.0-chip (Trusted Platform Module) som verifierar routerns integritet för att tillhandahålla pålitliga lösningar som ett svar på de ökande kraven på cybersäkerhet inom många industriella och offentliga sektorer.

Utökade nätverksfunktioner

Advantechs routrar är fulla med rika funktioner som NAT, NAT-T, VRRP, tidssynkronisering via NTP och port forward. Routern har stöd för SMS i händelse av tappad kontakt med mobilnätet, den kan även skicka SMS vid omstart eller avbrott störningar i strömmatningen. Routern har ett Linuxoperativsystem som ger utrymme för att installera ytterligare mjukvarufunktioner så kallade mjukvarumoduler. En rad sådana finns redan utvecklade av Advantech, dessutom finns möjlighet att lägga till egna applikationer. Så ett enkelt sätt att addera funktioner till din router.ICR-2734 erbjuder en verklig öppen utvecklingsplattform för industriella IoT-tillämpningar. Advantechs befintliga Router App-bibliotek (användarmoduler) med appar som redan är utvecklade för att förbättra specifika routerfunktioner omfattar industriella protokollkonverteringar, dynamiska protokoll och stöd för IoT-plattformar som MS Azure, Cumulocity och andra.

Routern har en 1,3 GB eMMC-lagring för egna tillämpningar där Python och C/C++ stöds. Routern drivs av Advantechs välkända Linux-baserade operativsystem ICR-OS. Ett säkert webbgränssnitt gör det möjligt för användare att konfigurera och hantera ICR-2734 från distans.

Säker uppkoppling via tunnelprotokoll

Tunnlar används för att skicka data mellan enheter på ett säkert sätt i nätverk som internet eller mobilnät. ICR-2734 Libratum har stöd för VPN-tunnlar integrerat i routern för att enkelt komma igång. ICR-2734 stöder datakryptering i realtid och upprättande av VPN-tunnlar med IPsec, WireGuard, OpenVPN, GRE osv. Den stöder standardiserade och avancerade nätverksfunktioner som DHCP, NAT, NAT-T, DynDNS, NTP, VRRP, kontroll via SMS och många andra funktioner.

Att komma igång med ICR-2734 Libratum eller senare ändra inställningar är enkelt, Alla inställningar kan hanteras via en webläsare lokalt via nätverket eller på distans över mobilnätet. Ett urval av funktioner kan styras via SMS. En ytterligare möjlighet finns för konfiguation, det är att använda verktyget WebAccess DMP som kan användas för automatisk konfiguration vilket avsevärt förenklar installation av routern. Vill du nå routern på distans kan routern användas antingen med fasta IP adresser eller med DynDNS.

Fäste ingår
VPN
-40-+70°
Garanti

Full kontroll och lättare driftsövervakning

Advantech webaccess dmpGenom programvaran Webaccess DMP kan du hämta status från en eller flera routrar kontinuerligt och följa dina routrars status med en mängd användbar information. Webaccess DMP ger tillgång till driftsinformation för varje enskild router. Med Webaccess DMP går det att ändra konfiguration eller uppdatera firmware i en eller flera routrar på en gång via mobilnäten. Webaccess DMP kan även automatiskt läsa över inställningar till routern första gången den startas upp, därmed går det att underlätta installation av routrar avsevärt, routrarna kan i princip installeras av vem som helst.

VRRP-backup

VRRP gör det möjligt att använda en router som standby-enhet för en annan router eller nätverksenhet. VRRP finns integrerat i routern och betyder Virtual Router Redundancy Protocol. Med VRRP är det möjligt att bygga nätverk med hög säkerhet i uppkopplingen genom att applikationen får flera vägar ut på internet men bara ser uppkopplingen som en router.

 • Advantech ICR-2431

  Advantech ICR-2431

  Advantech ICR-2431 är en robust och stabil instegsrouter från Advantech. Routern har ethernetportar, seriella portar samt I/O-port. Routern är helt metallkapslad och fungerar lika bra för fast montage i...
  2 458,00kr Ex.moms
 • Advantech ICR-2412

  Advantech ICR-2412

  Advantech ICR-2412 är en robust och stabil instegsrouter från Advantech för LTE CAT-M1 och NB-IoT samt LTE450. Routern två ethernetportar, seriella portar samt I/O-port. Routern är helt metallkapslad och...
  3 428,00kr Ex.moms
 • Advantech ICR-2834

  Advantech ICR-2834

  Advantech ICR-2834 är en robust 4G router laddad med funktioner. Routern har dubbla nätverksportar, GNSS, seriell RS232/RS485 och många digitala I/Os. En router som erbjuder säkerhet, stabilitet och pålitlig...
  5 570,00kr5 925,00kr Ex.moms
Teknisk specifikation ICR-2734 Libratum
Frekvensområde 4G B1 (2100 MHz), B3 (1800 MHz), B5 (850 MHz), B7 (2600 MHz), B8 (900 MHz), B20 (800 MHz), B28 (700 MHz)
Frekvensområde 3G: B1 (2100 MHz), B3 (1800 MHz), B8 (900 MHz)
Frekvensområde GSM/EDGE: (1900 MHz), B3 (1800 MHz), B5 (850 MHz), B8 (900 MHz)
Överföringshastighet 4G: 150 Mbit/s max nedladdningshastighet
50 Mbit/s max uppladdningshastighet
Överföringshastighet 3G: 14,4 Mbit/s max nedladdningshastighet
5,7 Mbit/s max uppladdningshastighet
Gränssnitt: 2 x Ethernet
Mobilnätsstandarder: 4G: LTE CAT 4,
3G: HSPA+, HSUPA, HSDPA, UMTS,
GSM: EDGE, GPRS
Nätverksfunktioner: DHCP, NAT/PAT, SSH, VRRP, PPPoE, SNMP, SMTP, Dynamic DNS client, DNS proxy, VLAN, QoS, DMVPN, NTP Client/Server, Routing protokoll: RIP, BGP, OSPF, IS-IS, NHRP, Backup Routes, Port Forwarding, Host Port Routing, Ethernet Bridging, Load Balancing, IPv6 Dual Stack
Matningsspänning: 9-48 VDC
Effektförbrukning: 1,6W vid mottagning, 6,2 W vid sändning
Temperaturområde: -40 – +75°C
Antennkontakt: SMA 50 Ω (4G)
Kapsling: Plast eller aluminium
Vikt: 200/280 g (plast/aluminium)
Mått (B D H): 51,4 × 83,8 × 115,5 mm/42 × 80,3 × 113,2 mm (plast/aluminium)
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF2

ICR-2734 datablad
ICR-2734 manual
ICR-2734 konfigurationsmanual

Komigångfilmer som går igenom allt från konfiguration till uppdatering av produktens mjukvara. En bra start om du kör fast.

Komigånginstruktion som går igenom konfigurationen och standardinställningar av routern .

Logga in

Du loggar in i routern via webläsaren. För att logga in använd följande:

IP-adress 192.168.1.1.
användarnamn:root
lösenord: se routerns undersida

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. PIN-koden på SIM-kortet är inte avstängd.
2. Datorn är inte inställd på rätt IP-adress.
3. Fel APN är angivet i routern.

För att maximera din hastighet:
1. Placera antennen högt och fritt.
2. Placera routern i samma riktning som basstationen.
3. En router kommer inte få samma hastighet som en smartphone.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök