skip to Main Content

Advantech SmartStart SL305

5 600,00kr Ex.moms

SmartStart är en instegs-4G router som trots sitt pressade pris erbjuder både ethernet, RS-232 och I/O-port. Routern fungerar lika bra för fast montage som i fordon och har stöd för LTE Cat 4 vilket ger upp till 150 Mbit/s i nedladdningshastighet.SmartStart är en bra instegs 4G-router som samtidigt uppfyller högt ställda krav. En snabb 4G-router som har både RS-232 port och en I/O-port som standard. VPN och säker uppkoppling ingår.

En ethernetport
Snabb 4G-anslutning (Cat 4)
Plastkapsling

Rensa

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
SmartStart är en 4G router med en processor som är tillräckligt kraftfull för att hantera alla kommunikationsmöjligheter i 4G-näten, inklusive realtidsöverföring av HD-video, trots sina små och kompakta yttermått. Routern är strömsnål, klarar ett brett temperaturspann och är e-godkänd för montering i fordon.

Routrar i samma prisklass ger i allmänhet endast tillgång till Ethernet eller RS-232, SmartStart erbjuder bägge dessa och dessutom en I/O-port.SmartStart lte-routrar med antenn

En bra instegsrouter med 4G

SmartStart är en LTE Cat.4 router (upp till 150 Mbit/s nedladdningshastighet) som ger en stabil och snabb anslutning för RS-232 och Ethernet-enheter till det populära 4G-näten. Routern är avsedd för både Industriella M2M och IoT-applikationer som varuautomater och betalsystem, uppkoppling av fastighetsautomationssystem och industriella nätverk, informationsskyltar samt el- och vattenmätarvärdesinsamlingssystem, SCADA-system, PLCer och mycket mer.

9-36 VDC
1 st
2 st
150 Mbit/s
4G/LTE
Ingår

Routerns interna minne (eMMC på 4096 MB med 814 MB för Router Apps/user modules, 512 MB för datalagring) ger gott om lagringsutrymme för ett brett utbud av protokoll samt möjlighet att installera egna eller skräddarsydda programscript. SmartStart är trots sin attraktiva prisbild designad för många års problemfri drift och fungerar utmärkt i både fasta installationer och i fordon.
Routrar i SmartStart serien med DIN-fäste
SmartStart erbjuder en av marknadens lägsta effektförbrukningar och är optimerad för sol- och batteridrivna tillämpningar. Routerns energisparläge förlänger batteriets livslängd genom att sänka strömförbrukningen till 40 mW, och denna kan styras av mjukvarans timers, vid detektering av låg matningsspänning eller genom aktivering av I/O-porten. SmartStart är branschens första 4G-gateway med en effektförbrukning som motsvarar GSM-modem eller routrar.

SmartStart ger en smart start

SmartStart är en utmärkt router för applikationer som skall uppgraderas till LTE-teknik eller i applikationer där man vill blanda nyare och äldre hårdvara i samma system eftersom routern stöder både Ethernet och seriella RS-232 enheter.

Routern har i grundutförande

en Ethernetport
en RS-232-port
en I/O-port

SmartStart kan också användas i områden som bara har stöd för uppkoppling via 3G/2G- teknik, routern kopplar automatiskt över från 4G om utbyggnad eller stöd för 4G saknas. Genom att routern stöder så många mobilnät kan den fungera över många, många år, även efter att basstationernas 3G-stöd avvecklats till förmån för 4G. SmartStart är även framtidssäker genom stöd för IPv6.

Underlätta installation och drift

Advantech webaccess dmpGenom programvaran Webaccess DMP kan du hämta status från en eller flera routrar kontinuerligt och följa dina routrars status med en mängd användbar information. Webaccess DMP ger tillgång till driftsinformation för varje enskild router. Med Webaccess DMP går det att ändra konfiguration eller uppdatera firmware i en eller flera routrar på en gång via mobilnäten. Webaccess DMP kan även automatiskt läsa över inställningar till routern första gången den startas upp, därmed går det att underlätta installation av routrar avsevärt, routrarna kan i princip installeras av vem som helst.

filmklipp smartstart 4g-routerSmartStart är en snabb 4G router med många anslutningsmöjligheter. En stabil router som kan monteras på DIN-fäste och som erbjuder upp till 150 Mbit/s i nedladdningshastighet.

Många olika nätverksfunktioner

SmartStart är trots sin låga prisbild en router som har stöd för en rad nätverksfunktioner, för fullständig förteckning, se specifikationen nedan. Routern kan meddela sig med omvärlden i händelse av driftavvikelser, den kan meddela sig via RAP, SMS, email, SNMP Trap med mera.

Routern har en rad funktioner som standard men kan utökas med så kallade användarmoduler, mjukvaruscript som ger utökade funktioner utan kostnad.

SmartStart levereras med fäste för DIN-skena och en kabel för anslutning till strömförsörjning, vi levererar även kompletta tillbehörspaket till dessa routrar.

INGÅR
GODKÄND
VPN
INGÅR
Garanti
I/O-port

Inbyggt VPN-stöd

LTE router med antennerSmartStart har redan från början stöd för en rad VPN-tunnelprotokoll för att ge möjlighet till en säker uppkoppling via mobilnäten. Routern har stöd för Open VPN klient och server, P2P, L2TP, PPTP, GRE, EasyVPN, IPSec med IKEv1 och IKEv2.

Fullfjädrad backuprouter

VRRP, eller Virtual Router Redundancy Protocol, gör det möjligt att använda routern som en del av en virtuell routergrupp där en SmartStart router kan stå fungera som backuprouter för en WAN-router, ADSL-router eller annan 4G-router till exempel.

SmartStart levereras utan antenner och nätaggregat, du kan antingen beställa separata tillbehör eller välja något av våra paket med populära tillbehör.

 • Nätaggregat Conel SmartStart Router

  Nätaggregat Conel SmartStart router

  Nätaggregat till Conel SmartStart router med snabbkoppling av Molex-typ som passar direkt i routerns spänningsmatningskontakt. En originalprodukt från Advantech B+B SmartWorx.
  198,00kr Ex.moms
 • Webaccess DMP

  Webaccess DMP

  WebAccess/DMP Generation 2 är en avancerad Enterprise-Grade plattformslösning för provisionering, övervakning, hantering och konfigurering av Advantechs routrar och IoT-gateways. Plattformen kan användas för automatisk konfiguration av enheter som installeras...
  28,00kr Ex.moms
 • Tillbehörspaket SmartStart Router

  Tillbehörspaket SmartStart router

  Färdiga tillbehörspaket till SmartStart LTE-routrar, tre paket med populära tillbehör för att passa de flesta behov.
 • Out of Stock
  Teltonika RUT950

  Teltonika RUT950

  Teltonika RUT950 har utgått, välj RUT951 istället.  //. RUT951 är en snabb och robust router med inbyggd switch. Dubbla SIM-platser, wifi och en rad funktioner för att säkerställa att...
 • Out of Stock
  Advantech B+B SmartWorx LR77 V2 Libratum

  Advantech B+B SmartWorx LR77 v2 Libratum

  LR77 v2 Libratum är en 4G router med de mest efterfrågade egenskaperna. En router som erbjuder säkerhet, stabilitet och pålitlig uppkoppling. 4G med fallback till 3G och GPRS. Conel...
Teknisk specifikation SmartStart SL305
Frekvensområde 4G: FDD:700/800/900/1800/2100 och 2600 MHz
TDD: 2300/2500/2600 MHz)
Frekvensområde 3G: 900 och 2100 MHz
Frekvensområde GSM/EDGE: 900/1800 MHz
Överföringshastighet 4G (LTE Cat.4): 150 Mbit/s max nedladdningshastighet
50 Mbit/s max uppladdningshastighet
Överföringshastighet 3G: 42 Mbit/s max nedladdningshastighet
5,76 Mbit/s max uppladdningshastighet
Gränssnitt: Ethernet, RS-232 DB9 kontakt, I/O-port
Nätverksfunktioner: HCP Server, NAT/PAT, VRRP, Dynamic DNS client, DNS proxy, VLAN, QoS, DMVPN, NTP Client/ Server, IGMP, BGP, OSPF, RIP, SMTP, SMTPS, SNMP v1/ v2c/ v3, Backup Routers, PPP, PPPoE, SSL, Port Forwarding, Host Port Routing, Ethernet Bridging
Säkerhet: TTPS, SSH, VPN tunnels, SFTP, DMZ, Brandvägg (IP Filtrering, MAC address filtrering, Port filtrering)
VPN: Open VPN client/server och P2P, L2TP, PPTP, GRE, EasyVPN IPSec med IKEv1 och IKEv2
Konfiguration: Webläsare, SSH, fyra valbara konfigurationsprofiler, automatiskt från server
Matningsspänning: 9-36 VDC
Effektförbrukning utan wifi: 2,1 (stand-by)/ 4,8 W (genomsnittlig)/ 40 mW (sleep-mode)
Temperaturområde: -40 – +75°C utan wifi
-25 – +55°C med wifi
Antennkontakt: SMA 50 Ω (4G), RP-SMA 50 Ω (wifi)
Kapsling: Plast
Vikt: 187 g
Mått (B D H): 87x30x150 mm
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Simkort med FF2

Hämta broschyr
Manual SmartStart router
Konfigurationsmanual SmartStart

Senaste mjukvaruversion

Film: grundkonfiguration
Film: Uppdatera firmware
Film: Stabilare uppkoppling
Film: Installera user module

Att komma igång med routern är enkelt och du behöver endast en dator med en webläsare för att konfigurera routern. Här är ett par användbara tips:

Komigångfilmer som går igenom allt från konfiguration till uppdatering av produktens mjukvara. En bra start om du kör fast.

Komigånginstruktion som går igenom konfigurationen och standardinställningar av routern .
Logga in

Du loggar in i routern via webläsaren. För att logga in använd följande:

IP-adress 192.168.1.1.
användarnamn:root
lösenord: se routerns undersida

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. PIN-koden på SIM-kortet är inte avstängd.
2. Datorn är inte inställd på rätt IP-adress.
3. Fel APN är angivet i routern.

För att maximera din hastighet:
1. Placera antennen högt och fritt.
2. Placera routern i samma riktning som basstationen.
3. En router kommer inte få samma hastighet som en smartphone.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök